ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΙΓΕΤΕ ΤΗΝ Delta Search ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

Why you should avoid Delta Search and other fake search enginesΟι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου σήμερα δεν γνωρίζουν ακόμη ότι υπάρχουν εκατοντάδες μηχανές αναζήτησης που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στους υπολογιστές τους. Συνήθως, αυτοί οι online τσαρλατάνοι, ταξινομήσουν στους ιστοχώρους σε αντίθεση με αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το Yahoo και το Bing, και να τεθούν ( σκιερές ) ιστοσελίδες στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησής σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν να κατευθύνουν εύκολα τους ανθρώπους σε περιοχές που πωλούν άχρηστα προϊόντα, προωθούν ανεπιθύμητες υπηρεσίες ή, πιο σοκαριστικά, εξαπλώνουν malware.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν σκιερά συστήματα για να μπουν μέσα στους υπολογιστές του προορισμού τους και επηρεάζουν όλα τα προγράμματα περιήγησης στο Internet που έχουν εγκατασταθεί εκεί. Γι “αυτό, ως επί το πλείστον βασίζονται σε στους αεροπειρατές περιήγησης που έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στους υπολογιστές μέσω τρωτών σημείων της ασφάλειας και να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις στους υπολογιστές , σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Μία άλλη δημοφιλής μέθοδος, η οποία χρησιμοποιείται για αυτό , βασίζεται στα freeware και shareware. Τα προγράμματα αυτά τείνουν να περιλαμβάνουν πλαστές μηχανές αναζήτησης στη λίστα “»Εξαρτήματα «, γι” αυτό παρακαλώ, να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη λήψη και την εγκατάσταση τους.

Μία από αυτές τις σκιερές μηχανές αναζήτησης, η οποία έχει εξαπλωθεί χρησιμοποιώντας αυτές τις αθέμιτες μεθόδους διανομής και στη συνέχεια να ρυθμίζει ώστε να εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης που είναι γεμάτα με σκουπίδια, είναι η Delta Search. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε εξαιρετική προσοχή σε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης, επειδή οι δημιουργοί της έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν πρόγραμματα που είναι αρκετά δύσκολο να πείσει τους χρήστες Η/Υ ότι είναι νόμιμη και μπορούν να την εμπιστευθούν. Για τη δημιουργία μιας παραπλανητικής εικόνας, ότι η Delta Αναζήτηση ανήκει σε μια αξιόπιστη εταιρεία, απατεώνες έχουν αρχίσει να αφήνουν σχόλια σε διάφορα φόρουμ που συζητούν την αξιοπιστία αυτής της μηχανής αναζήτησης. Εδώ, όχι μόνο αποκαλούν τη Delta Αναζήτηση νόμιμη, αλλά αφήνουν το δικό τους email, το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει τους ανθρώπους να απεγκαταστήσουν τη Delta Αναζήτηση από τους υπολογιστές τους. Φυσικά, αυτό αποτυγχάνει.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μείνετε μακριά από όλα τα σχόλια που υποτίθεται ότι έχουν σταλεί από εκπροσώπους της αναζήτησης Delta Search. Δεν έχει σημασία τί ισχυρίζονται, αυτός ο ψεύτικος δικτυακός τόπος αναζήτησης έχει σχεδιαστεί μόνο για να κατευθύνουν ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου σε δυνητικά κακόβουλες σελίδες. Αν θέλετε να αισθάνεστε ασφαλείς κατά την αναζήτηση στο Internet, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε γνωστές μηχανές αναζήτησης.

προέλευση: Remove Delta Search

Διαβάστε σε άλλες γλώσσες
Λογισμικό
Σύγκριση