Όροι Χρήσης

Ενημερωμένο

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το ioys.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες πριν να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Η χρήση του ιστότοπου και/ή λήψη λογισμικού που προσφέρεται στον ιστότοπό μας, αυτόματα σημαίνει ότι αποδέχεστε πλήρως τους συγκεκριμένους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε και δεν αποδέχεστε τους συγκεκριμένους Όρους Χρήσης, τότε θα πρέπει να εγκαταλείψετε τον Ιστότοπο!

Οι όροι “ioys.gr, “Υπηρεσία”, “Ιστότοπος”, “εμεις”, “μας” αναφέρονται στον ιδιοκτήτη του Ιστότοπου, ο όρος “εσείς/σας” αναφέρεται στον χρήστη/επισκέπτη του Ιστότοπου.

  1. Το ioys.gr είναι ένας Ιστότοπος ανοικτής προσβασιμότητας με γενική θεματολογία. Σκοπός του είναι η παροχή πληροφορίων για την καλύτερη αντιμετώπιση ανεπιθύμητων προγραμμάτων κατασκοπίας τύπου spyware. Πρόκειται για ενημερωτικό Ιστότοπο ο οποίος προσφέρει premium ενημερωτικές υπηρεσίες με μηδενικό κόστος σε μέλη και μη του Ιστότοπου. Ο Ιστότοπος εμπεριέχει βάση δεδομένων spyware παρασίτων, νέων σχετικών με τη διαδικτυακή ασφάλεια και ανεπιθύμητα προγράμματα τύπου spyware, προτεινόμενα λογισμικά αφαίρεσης spyware, αρχεία που σχετίζονται με την προσωπική ασφάλεια, απόρρητο και/ή spyware, καθώς και ενότητα “Ερωτήσεις”.
  2. Ο Ιστότοπος μπορεί να συνεργάζεται με οποιοδήποτε προϊόν προτείνει. Ορισμένα από αυτά τα προϊόντα (anti-spywares, anti-viruses, optimizers, κτλ.) είναι επιχορηγούμενα. Μπορεί να λάβουμε affiliate ποσοστά με την αγορά αυτών των προϊόντων εκ μέρους των χρηστών/επισκεπτών του ioys.gr. Όλα αυτά τα προγράμματα είναι νόμιμα και έχουν δοκιμαστεί/αξιολογηθεί ενδελεχώς πριν προστεθούν στον Ιστότοπο. Ωστόσο, οποιαδήποτε λήψη λογισμικού κάνετε μέσω του ioys.gr, το πράττετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Σε καμία περίπτωση, ο Ιστότοπος ΔΕΝ αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη και ΔΕΝ εγγυάται για την αξιοπιστία και την λειτουργική ικανότητα των προτεινόμενων προγραμμάτων.
  3. Το ioys.gr και οι συνεργάτες του δεν αξιολογούν και δεν παρακολουθούν τους ιστότοπους που έχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης στην Υπηρεσία ή δημοσιευμένες διορθώσεις, επεξεργασίες, περιγραφές, σχόλια στον Ιστότοπο. Όταν κλικάρετε συνδέσμους ανακατεύθυνσης που προβάλλονται στο ioys.gr, αποδέχεστε ότι το ioys.gr δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών.
  4. Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια και να παρέχουν feedback στο ioys.gr και τους συνεργάτες του (βλ. affiliates). Αποδέχεστε να μη δημοσιεύετε ή αναπαράγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, δυσφυμιστικό, χυδαίο, άσεμνο, βλάσφημο, απεχθές, ρατσιστικό, εθνικιστικό ή ειδάλλως απαράδεκτο υλικό οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι περιορισμένου σε, οποιοδήποτε υλικό ενθαρρύνει συμπεριφορά που αποτελεί ποινικό αδίκημα, παραβιάζει δικαιώματα τρίτων, ή άλλως παραβιάζει οποιονδήποτε από τους ισχύοντες νόμους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο.
  5. Η δημοσίευση πληροφοριών με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα τρίτων (βλ. copyrighted material) δεν επιτρέπεται, και τα σχόλια, διορθώσεις, επεξεργασίες, περιγραφές, θα διαγραφούν άμεσα από τον Ιστότοπο, εάν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο. Το ioys.gr και οι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, να επεξεργάζονται, αρνούνται τη δημοσίευση, ή να αφαιρούν οποιοδήποτε υλικό έχει σταλθεί προς έγκριση ή δημοσιευθεί σε σχόλια ή δημοσιεύσεις. Το ioys.gr και οι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, να αρνηθούν την πρόσβαση στον Ιστότοπο/σελίδα και σε οποιεσδήποτε παροχές υπηρεσιών είναι διαθέσιμες για κοινή χρήση εκεί. Η μη εξουσιοδοτημένη και παράνομη χρήση του Ιστότοπου, μπορεί να εγείρει αξιώσεις αποζημιώσεων.
  6. Η χρήση της Υπηρεσίας και του Ιστότοπου γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. ΟΥΤΕ ΤΟ IOYS.GR, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ, Ή ΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, Ή ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ Ή ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ IOYS.GR KAI ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ, ΕΝΟΤΗΤΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
  7. Οποιαδήποτε σχόλια, διορθώσεις, επεξεργασίες δημοσιεύσετε ή αναπαράγετε στην Υπηρεσία και/ή τους Ιστότοπους, είναι, και θα τα διαχειριζόμαστε ως, μη-εμπιστευτικά και μη-αποκλειστικά. Αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή σας, και χορηγείται το δικαίωμα στο ioys.gr και τους συνεργάτες του να επεξεργάζονται, αντιγράφουν, δημοσιεύουν, και να διανέμουν οποιαδήποτε πληροφορία ή περιεχόμενο δημοσιεύετε ή αναπαράγετε για οποιονδήποτε σκοπό.
  8. Ως επισκέπτης του ioys.gr, μπορεί να λαμβάνετε τακτικά ενημερωτικά emails και ανά διαστήματα emails από τους διαχειριστές. Μπορεί μέσω αυτών των emails να ενημερώνεστε σχετικά με νέες λειτουργίες και προσθέσεις. Προσπαθούμε να κρατάμε στο ελάχιστο δυνατόν επίπεδο την επικοινωνία των διαχειριστών προς εσάς μέσω email. Ωστόσο, στην περίπτωση που στέλνεται ένα email κι επιστρέφεται ως email bad address, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τη σωστή διεύθυνση από οποιονδήποτε συνδεμένο ιστότοπο, και σε περίπτωση αποτυχίας, η πληροφορία σας θα απενεργοποιείται.
  9. Το παρόν Συμφωνητικό Χρήσης και οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ή σχετίζονται με την Υπηρεσία και τον Ιστότοπο θα διέπονται, θα ερμηνεύονται, και θα εκτελούνται με βάση το νομικό πλαίσιο της Λιθουανίας. Με την χρήση και/ή τη δημοσίευσή σας προς τον Ιστότοπο, αποδέχεστε, χωρίς η αποδοχή σας να περιορίζεται σε, τις παρούσες συνθήκες που εμπεριέχονται στο παρόν Συμφωνητικό Χρήσης.
  10. Παραβίαση των αναφερθέντων Όρων Χρήσης θα οδηγήσει στην λήξη της πρόσβασής σας στον Ιστότοπο και άμεση αφαίρεση όλων των πληροφοριών/περιεχομένου που έχετε δημοσιεύσει εκεί. Τυχόν διαφορές προκύψουν από την χρήση του ioys.gr, αυτές θα υπόκεινται διοικητικά και νομικά στις δικαστικές αρχές της Λιθουανίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το ioys.gr project, στις ενότητες Σχετικά με Εμάς, Πολιτική Απορρήτου, Αποποίηση Ευθυνών, και Κοινοποίηση Δεδομένων . Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ενότητας Επικοινωνία.

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση
Κάντε μας Like στο Facebook