Κοινοποίηση Δεδομένων

Ενημερωμένο

Το FTC ενέκρινε πρόσφατα τις νέες κατευθυντήριες γραμμές. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές, τα μέρη θα πρέπει να γνωστοποιούν το περιεχόμενο των συνδέσεων. Παρακάτω, κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικά με το ioys.gr.

Το ioys.gr είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος τον οποίο διαχειρίζεται η JSC “Elektroniniai sprendimai”. Η εταιρεία έχει έδρα την Λιθουανία. Ιδρύθηκε το 2004 από τον ταλαντούχο ειδικό σε θέματα συστημάτων και διαδικτυακής ασφάλειας, Ugnius Kiguolis. Είναι ο εκδότης και developer του ioys.gr. Φυσικά, δεν είναι μόνος του πλέον. Στην προσπάθειά του να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο του project, ο Ugnius μεγαλώνει την ομάδα του σε σταθερή βάση.

Το ioys.gr συνεργάζεται με πολλά anti-malware (είδος λογισμικού ασφάλειας που προστατεύει από κακόβουλα κι ανεπιθύμητα προγράμματα) και anti-spyware (είδος λογισμικού που προστατεύει από προγράμματα κατασκοπίας) προγράμματα. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Οι εταιρείες πληρώνουν προμήθεια κατόπιν αγοράς των προϊόντων τους μέσω του Ιστότοπου. Το κύριο πρόγραμμα που προωθείται και προτείνεται από το συγκεκριμένο project, είναι το SpyHunter της Enigma Software.

Δεν υπάρχουν στον Ιστότοπο επιχορηγούμενα ή πληρωμένα ποσταρίσματα. Όλα τα άρθρα του Ιστότοπου συντάσσονται από έμπειρους κι εξιδεικευμένους ειδικούς σε θέματα συστημάτων και διαδικτυακής ασφάλειας που είναι μέλη της μεγάλης ομάδας του ioys.gr. Οι ειδικοί μας τεστάρουν πρώτα όλα τα προγράμματα πριν γράψουν σχετικό άρθρο ή αξιολόγηση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το ioys.gr project στις ενότητες Σχετικά, Πολιτική Απορρήτου, Όροι Χρήσης, και Αποποίηση Ευθυνών που συμπεριλαμβάνονται εδώ. Εάν έχετε ερωτήσεις ή οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ενότητας Επικοινωνία.

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση
Κάντε μας Like στο Facebook