Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Ιός TheTorntv V10. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το TheTorntv V10?

Το TheTorntv V10 είναι ακόμα ένα browser plug-in το οποίο χαρακτηρίζεται ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), κυρίως γιατί μπορεί να διεισδύσει κρυφά στον υπολογιστή σας και να γίνει η αιτία εμφάνισης διαφόρων ανεπιθύμητων και παρασκηνιακών διεργασίων. Ο απώτερος σκοπός δημιουργίας του είναι η μόχλευση ροών επισκεψιμότητας μέσω διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων προς συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους τρίτων (βλ. affiliate websites) για τη βελτιστοποίηση των διαδικτυακών τους κατατάξεων και τη μεγιστοποίηση των κερδών τους, με το αζημίωτο φυσικά!

Ο κύριος τρόπος διαδικτυακής διάδοσης που χρησιμοποιεί ο ιός TheTorntv V10 είναι η μέθοδος bundling. Συγκεκριμένα, μέσω της μεθόδου bundling, ο συγκεκριμένος ιός καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητος σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Άλλωστε, η μέθοδος bundling αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για πολλούς δημιουργούς δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών.

Στην περίπτωση που αυτό το ύποπτο browser plug-in καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, δημιουργεί κι αποθηκεύει παρασκηνιακά στο σύστημα του υπολογιστή σας δικά του αρχεία και κατόπιν προβαίνει σε αυθαίρετες τροποποιήσεις ρυθμίσεων του μητρώου (registry). Με αυτό το τρόπο καταφέρνει κι ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε reboot τον υπολογιστή σας. Φυσικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε και οικειοθελώς τη συγκεκριμένη εφαρμογή, κάτι το οποίο σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να κάνετε! Πολλοί χρήστες έκαναν το λάθος και πίστεψαν την προώθησή του, νομίζοντας ότι πρόκειται για χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών εμφανίζοντάς τους διαφόρων ειδών εκπτωτικά κουπόνια, διαδικτυακές προσφορές, κλπ.

Οι διαφημίσεις από TheTornTV V10 μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στον web browser σας ως αναδυόμενες, κειμένου ή banners. Συνήθως, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις εμφανίζονται σε όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Internet Explorer, Mozilla Firefox, και Google Chrome. Στην αρχή μπορεί να νομίζετε ότι οι διαφημίσεις αυτές είναι αξιόπιστες, ωστόσο όσο περισσότερο καιρό παραμένει εγκαταστημένο το συγκεκριμένο adware στον υπολογιστή σας, τόσο περισσότερες διαφημίσεις θα σας εμφανίζονται σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα είναι πρακτικά αδύνατο να μη κλικάρετε κάποια από αυτές όταν θα πλοηγείστε στο διαδίκτυο!

Το χειρότερο πάντως σενάριο σχετικά με τον ιό TheTorntv V10 είναι οι ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Εάν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με τις ύποπτες ανακατεθύνσεις από τον ιό TheTorntv V10, τότε σαφώς και δεν θα πρέπει να τον κατεβάσετε οικειοθελώς στον υπολογιστή σας. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι ο ιός TheTorntv V10 έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αν και οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται κυρίως για την εμφάνιση άρτια στοχευμένων διαφημίσεων αναλόγως του διαδικτυακού σας προφίλ με βάση αυτά τα δεδομένα, ωστόσο κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers, για να τα χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς…!

Πώς μπορεί ο ιός TheTorntv V10 να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Παρομοίως με τον TornTV, ο ιός TheTorntv V10 διεισδύει κι εγκαθίσταται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς τη συνειδητή επίγνωση κι έγκριση των χρηστών. Μάλιστα, ολοένα και περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι οι διαφημίσεις του εμφανίζονται στους υπολογιστές τους χωρίς να έχουν εγκαταστήσει οι ίδιοι οικειοθελώς το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) διαδίδονται διαδικτυακά κυρίως με τη βοήθεια της μεθόδου bundling.

Συγκεκριμένα, η μέθοδος bundling δίνει τη δυνατότητα σε αυτά τα προγράμματα να διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, όπως πχ. download managers ή video converters η λήψη των οποίων προσφέρεται δωρεάν σε διάφορους ιστότοπους λήψεων.

Επειδή κινδυνεύετε εξίσου κατεβάζοντας από αξιόπιστες ή όχι πηγές, σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας. Επομένως, καλό είναι να διαβάζετε προσεκτικά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (βλ. EULA, end-users license agreement) της εκάστοτε εφαρμογής. Εκεί, θα μπορέσετε να διαπιστώσετε κατά πόσο αυτή εμπεριέχει ή όχι συνοδευτικά πακέτα λήψης. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να πατάτε μηχανικά, κουμπιά όπως πχ. ‘next’ (επόμενο) ή ‘I agree’ (αποδέχομαι), γιατί διαφορετικά μπορεί να δώσετε άθελά σας πρόσβαση για την εγκατάσταση πολλών παράλληλων λήψεων που μπορεί να εμπεριέχονται σε κάποιο συνοδευτικό πακέτο λήψης εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε!

Επομένως, θα πρέπει να αποφεύγετε να επιλέγετε Quick (Γρήγορη) ή Recommended (Προτεινόμενη) μορφή εγκατάστασης. Αντιθέτως, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων!

Συνοψίζοντας, αν διαπιστώσετε ότι ο ιός TheTorntv V10 έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τον εντοπίσετε και να τον αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, γιατί η παρουσία του ισοδυναμεί με επιπρόσθετες παράλληλες λήψεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων και την εμφάνιση διαφόρων ύποπτων κι ανεπιθύμητων διεργασιών που θα εκθέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα!

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό TheTorntv V10?

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον ιό TheTorntv V10 χειροκίνητα ή αυτόματα. Εμείς πάντως σας συνιστούμε να επιλέξετε την αυτόματη μέθοδο η οποία γίνεται χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο τον συγκεκριμένο ιό, αλλά εξίσου και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο κατάφερε να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας μολύνοντάς το με την παρουσία του. Εάν πάλι επιθυμείτε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ιός TheTorntv V10
Στιγμιότυπο του Ιός TheTorntv V10

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού TheTorntv V10:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το TheTorntv V10 και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το TheTorntv V10 ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το TheTorntv V10 ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το TheTorntv V10 και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TheTorntv V10. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού TheTorntv V10 από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το TheTorntv V10 θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TheTorntv V10 και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του TheTorntv V10 . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TheTorntv V10 και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TheTorntv V10. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TheTorntv V10 από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το TheTorntv V10 ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του TheTorntv V10. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-thetorntv-v10-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες