Βαθμός σοβαρότητας:  
  (11/100)

Αφαίρεση ιού Technologiemounac.com (Άπλό Εγχειρίδιο Οδηγιών Αφαίρεσης)

Γιατί μου εμφανίζονται συνεχώς διαφημίσεις από Technologiemounac.com?

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο ιός Technologiemounac.com virus σχετίζεται με τον ιό Social2Search virus που δημιουργεί προβλήματα σε χιλιάδες χρήστες εδώ και πολύ καιρό . Ακόμα και η Microsoft κύρηξε πόλεμο το 2016 εναντίον αυτού του πολύ εκνευριστικού ιού ο οποίος έχει τη τάση να δείχνει μεγάλο αριθμό παραπλανητικών διαφημίσεων . Βασικά, ο συγκεκριμένος ιστότοπος διαφημίζει ευρέως το ομώνυμο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να μείνεις μακρυά από αυτού του είδους τα προγράμματα. Μεγάλη προσοχή θέλουν οι ανακατευθύνσεις από Technologiemounac.com, οι οποίες εκτός από πολύ εκνευριστικές είναι και δυνητικά επικίνδυνες, καθώς μέσω αυτών μπορεί να κατέβουν στον υπολογιστή σου διαφόρων ειδών PUPs ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα / αρχεία, χωρίς τη συνειδητή επίγνωση κι έγκρισή σου.

Για παράδειγμα, μπορεί ξαφνικά ο web browser σου να αρχίσει να σε ανακατευθύνει προς : hxxp://technologiemounac.com/signup όπου θα σου ζητηθεί να συνδεθείς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στους λογαριασμούς σου σε διάφορα social media που χρησιμοποιείς (πχ. Twitter). Αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ο συγκεκριμένος ιός browser hijacker, είναι ότι χρειάζεται τα Twitter δεδομένα σου για να σου “εμφανίζει εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει των αναζητήσεων που κάνεις.”

Δυστυχώς, τα δεδομένα στα οποία θα αποκτήσει πρόσβαση ο ιός θα τα χρησιμοποιήσει για να εμφανίζει στοχευμένες επιχορηγούμενες διαφημίσεις συνεργαζόμενων τρίτων. Σύντομα, θα διαπιστώσεις ότι είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικές. Θα σου εμφανίζονται παντού και πάντα. Εκτός αυτού, το να μοιράζεσαι τα προσωπικά σου στοιχεία σύνδεσης σε λογαριασμούς σου στα social media, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ίσως, είναι ζήτημα χρόνου έως ότου δεις αυτούς τους λογαριασμούς να χακάρονται!

Technologiemounac.com virus is highly untrustworthy program

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Social2Search ενημερώνει τους χρήστες πως συλλέγει IP διευθύνσεις, URLs που επισκέπτονται κι άλλα δεδομένα τα οποία συλλέγονται μέσω add-ons, proxies, dll, cookies, pixels, κι άλλων tracking τεχνολογιών. Σύμφωνα με την ενημέρωση αυτού του spyware, συλλέγει αυτά τα δεδομένα για να εμφανίζει ενδιαφέρουσες, σύμφωνα με το προφίλ του χρήστη, διαφημίσεις.

Αν βρεθείς κι εσύ σε αυτή την θέση, σε συμβουλεύουμε να μην εμπιστεύεσαι το περιεχόμενο αυτών διαφημίσεων. Εκτός από εκνευριστικές, μπορεί να γίνουν και δυνητικά επικίνδυνες. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι διαφημίσεις από Technologiemounac.com malware, είναι τουλάχιστον ύποπτες!

Για παράδειγμα, ενημερώνεται παραπλανητικά ο χρήστης ότι το Social2Search app δε μοιράζεται με τρίτα μέρη το ιστορικό περιηγήσεων (browsing history) και το ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεων (search history) του χρήστη. Ωστόσο, στην Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy) δηλώνεται ότι “μπορεί να αποκαλύψει, μοιραστεί ή πουλήσει σε τρίτους αυτά τα γενικής φύσεως δεδομένα (non-personally identifiable collected information).” Επίσης, στην Πολιτική Απορρήτου δηλώνεται ξεκάθαρα ότι το πρόγραμμα συλλέγει “δεδομένα που προκύπτουν από την περιήγηση, συμπεριλαμβανομένων των URLs επισκεπτόμενων ιστοσελίδων, clickstream δεδομένων, […].

Επίσης, έχει διαπιστωθεί ότι οι διαφημίσεις από Technologiemounac.com είναι πολύ πιθανό να σε ανακατευθύνουν σε ύποπτους ή ακόμα και κακόβουλους ιστότοπους. Συνήθως, αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται ως αναδυόμενες κάθε φορά που θα συνδέεσαι στο διαδίκτυο μέσω του web browser σου. Μεγάλη προσοχή στις ύποπτες και παραπλανητικές αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο PUP κι έχουν θεματολογία Χριστουγεννιάτικες ή Πρωτοχρονιάτικες προσφορές .

Οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων συμφωνούν ότι είναι αναγκαία η ολοκληρωτική αφαίρεση του Technologiemounac.com, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει η ασφάλεια του συστήματος.

Για την αποτελεσματική κι ολοκληρωτική αφαίρεση του Technologiemounac.com hijacker, θα βρεις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης που ετοίμασε η ομάδα των ειδικών μας. Φυσικά, προτείνουμε η αφαίρεση αυτού του browser hijacker να γίνει με τη χρήση του εξαίρετου και πολυδοκιμασμένου ReimageIntego ή οποιουδήποτε άλλου παρομοίων υψηλών δυνατοτήτων, πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου λογισμικού ασφάλειας.

Πώς μολύνθηκε ο web browser μου με αυτό το ανεπιθύμητο διαδικτυακό παράσιτο?

Αν διαπίστωσες ξαφνικά ότι ο web browser σου έχει μολυνθεί με το Technologiemounac.com, τότε το πιθανότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος ιός browser hijacker κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σου παράλληλα με κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή που κατέβασες πρόσφατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέθοδος bundling αποτελεί το πλέον δημοφιλή τρόπο για τη διαδικτυακή εξάπλωση PUPs.

Για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες παράλληλων και ανεπιθύμητων διεισδύσεων, σε συμβουλεύουμε να κατεβάζεις με πολύ μεγάλη προσοχή δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο. Θα πρέπει να επιλέγεις πάντα Προεπιλεγμένη (Default) ή Για Προχωρημένους (Advanced) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σου. Έτσι, θα μπορείς να εντοπίζεις και να ξετικάρεις τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σου για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. browser hijackers ή adware. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα και θα συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σου.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις διαφημίσεις από Technologiemounac.com και να καθαρίσω το σύστημα του υπολογιστή μου?

Ο ευκολότερος κι αποτελεσματικότερος τρόπος για την ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού Technologiemounac.com virus, και φυσικά η διακοπή των εμφανίσεων όσον αφορά τις διαφημίσεις αυτές, είναι και ο εντοπισμός / ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού Social2Search virus. Για να τα καταφέρεις, αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης.

Αρκετοί χρήστες μπορεί να βρουν τις οδηγίες αφαίρεσης δύσκολες στην κατανόησή τους. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνουμε τη χρήση ενός αξιόπιστου και πλήρως ενημερωμένου λογισμικού ασφάλειας anti-spyware. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όσα spyware/malware τυχόν κατάφεραν να διεισδύσουν στο σύστημα και να το μολύνουν.

Για ολοκλήρωση της διαδικασίας αφαίρεσης του Technologiemounac.com, συνιστούμε την πλήρη σάρωση του συστήματος με τη χρήση anti-spyware.

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του ReimageIntego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του Ιός Technologiemounac.com
Στιγμιότυπο του Ιός Technologiemounac.com

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Technologiemounac.com:

Αφαίρεση Technologiemounac.com από συστήματα Windows

Στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), πήγαινε Προγράμματα (Programs) και κάνε click Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων (Add/Remove Programs) για να αποκτήσεις πρόσβαση στην λίστα με όλα τα προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σύστημα του υπολογιστή σου. Εντόπισε όλα τα προγράμματα που έχουν κατέβει στο σύστημα την ίδια ημερομηνία με την εγκατάσταση του Social2Search, και απεγκατέστησέ τα. Είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με το συγκεκριμένο ιό και είναι δυνητικά επικίνδυνα!

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Technologiemounac.com και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Technologiemounac.com ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Technologiemounac.com από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Technologiemounac.com ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Technologiemounac.com από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Technologiemounac.com και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Technologiemounac.com. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση του ιού Technologiemounac.com από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Technologiemounac.com θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Technologiemounac.com από Mozilla Firefox (FF)

Απαλλάξουν από την παρουσία του ιού Technologiemounac.com virus διαγράφοντας όλες τις ύποπτες επεκτάσεις (extensions) από τους web browsers σου. Επιβάλλεται η ολοκληρωτική αφαίρεση της επέκτασης Social2Search!

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Technologiemounac.com και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Technologiemounac.com . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Technologiemounac.com από Google Chrome

Θα πρέπει να αφαιρέσεις το Social2Search και οποιαδήποτε άλλη ύποπτη επέκταση δεν έχεις προσθέσει αυτοβούλως.

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Technologiemounac.com και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Technologiemounac.com. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Technologiemounac.com από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Technologiemounac.com ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Technologiemounac.com. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-technologiemounac-com-virus.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Technologiemounac.com virus