Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Ιός SaverPro. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Saverpro ?

Το SaverPro είναι ένα νόμιμο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται ήδη ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Αυτό ισχύει κυρίως, γιατί ο απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι η παραγωγή κέρδους από διάφορες μεθόδους διαδικτυακής διαφήμισης και affiliate marketing. Για να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, το εκάστοτε adware εμφανίζει διεισδυτικές διαφημίσεις οι οποίες θα προσπαθούν να ξεγελάσουν τους χρήστες-θύματα ώστε να τις κλικάρουν.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αμέσως με το που κλικάρετε κάποια από τις διαφημίσεις SaverPro, θα ανακατευθυνθείτε προς ένα προκαθορισμένο και συνεργαζόμενο με το πρόγραμμα ιστότοπο (affiliate website). Αν και αρχικά αυτό μπορεί να μην ακούγεται ως κάτι τρομερό, ωστόσο το χειρότερο πιθανό σενάριο σίγουρα θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις, καθώς μπορεί να ανακατευθυνθείτε προς κάποιο άγνωστο κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπο όπου θα κινδυνεύετε να κατεβάσετε άθελα/ασυνείδητα διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) κι άλλα ύποπτα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία.

Σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και προσεκτικοί με διαφημίσεις που έχουν ετικέτες, όπως πχ. ‘Ads by SaverPro’, ‘brought to you by SaverPro’ , κλπ. Το τονίζουμε αυτό, γιατί το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα μπορεί να γίνει η αιτία εμφάνισης διαφόρων αρνητικών ζητημάτων που μπορεί να εκθέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα αυτό προωθείται ως add-on (πρόσθετο) για όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, κλπ. Το συγκεκριμένο browser add-on είναι η αιτία που θα σας εμφανίζονται εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές και συγκρίσεις τιμών κάθε φορά που θα επισκέπτεστε διαδικτυακά καταστήματα και πλατφόρμες εμπορικού χαρακτήρα. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε θύμα των υποσχέσεων που εμφανίζονται στις διαφημίσεις και ειδοποιήσεις αυτού του προγράμματος, γιατί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα marketing trick που αποφέρει κέρδος στους δημιουργούς του προγράμματος και των affiliates τους εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών. Φυσικά, ΜΗΝ κατεβάσετε οικειοθελώς το SaverPro στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί θα το μετανιώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Πώς μπορεί το SaverPro να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο ιός SaverPro προωθείται ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο το οποίο υπόσχεται στους χρήστες να τους εξοικονομεί χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών και μπορούν οι χρήστες να το κατεβάσουν οικειοθελώς από διάφορους ιστότοπους λήψεων (download sites). Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο ύποπτο και σαφώς ανεπιθύμητο πρόγραμμα, γιατί διαφορετικά μπορεί να εκθέσετε σε κίνδυνο όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

Ωστόσο, ο κυριότερος τρόπος με τον οποίο διαδίδεται διαδικτυακά το συγκεκριμένο adware είναι σαφώς η μέθοδος bundling. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως έμμεση και παραπλανητική μέθοδο διαδικτυακής διάδοσης ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Συγκεκριμένα, το SaverPro μέσω της μεθόδου bundling μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας χωρίς να το γνωρίζετε, συνειδητά τουλάχιστον. Η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως για τη διάδοση PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) και adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), καθώς με αυτό το τρόπο καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Με αυτό το τρόπο, οι δημιουργοί των εφαρμογών αυτών καταφέρνουν και παράγουν κέρδος εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών!

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο και ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός SaverPro.

Βεβαίως, όσο προσεκτικοί κι αν είσαστε, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να διεισδύσουν στον υπολογιστή σας ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα. Σε περίπτωση λοιπόν που διαπιστώσετε ότι ο ιός SaverPro έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, μη χάνετε πολύτιμο χρόνο και προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Από την άλλη, εάν επιθυμείτε να απαλλαγείτε χειροκίνητα από την παρουσία του, τότε απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό SaverPro από τον υπολογιστή μου ?

Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης, τότε λογικά δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την αφαίρεση αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος). Ωστόσο, ορισμένες φορές, παρόμοια adwares μπορεί να κρύψουν κάποια αρχεία στο σύστημα του υπολογιστή σας. Με αυτό το τρόπο, ακόμα κι αν τα αφαιρέσετε, αυτά μπορεί να επανέλθουν με την επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να έχετε πάντα εγκαταστημένο και να χρησιμοποιείται κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Οι παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις εκνευριστικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες ανακατευθύνσεις από τον ιό SaverPro.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ιός SaverPro
Στιγμιότυπο του Ιός SaverPro

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού SaverPro:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SaverPro και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SaverPro ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SaverPro ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SaverPro και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SaverPro. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού SaverPro από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SaverPro θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SaverPro και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SaverPro . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SaverPro και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SaverPro. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SaverPro από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SaverPro ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SaverPro. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-saverpro-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες