Βαθμός σοβαρότητας:  
  (77/100)

Ιός KMSPico. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Τύπος: Malware (Κακόβουλο Λογισμικό)

Πώς λειτουργεί ο ιός KMSPico?

KMSPico virus

Η ερευνητική ομάδα μας, διαπίστωσε ότι ολοένα κι αυξάνει ο αριθμός των χρηστών που αναζητούν στο διαδίκτυο το δωρεάν σύνδεσμο λήψης (βλ. download link) του KMSPico. Συμβουλεύουμε να ΜΗΝ κάνεις το ίδιο λάθος! Το KMSPico είναι ένα ιδιαιτέρως επικίνδυνο εργαλείο που δρα ως activator για Windows. Δεν έχει όμως καμία απολύτως σχέση με λογισμικό της Microsoft. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παράνομο και παραπλανητικό εργαλείο το οποίο θα γίνει η αιτία να δεις το σύστημα του υπολογιστή σου να μολύνεται από διαφόρων ειδών επικίνδυνους ιούς!

Αν και αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο, ωστόσο, οι περισσότεροι ιστότοποι που εμφανίζουν το σύνδεσμο λήψης του (βλ. download link) είναι σαφώς αναξιόπιστοι και τείνουν να προωθούν malware.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το KMSPico activator μπορεί να βοηθήσει στην κρυφή διείσδυση πολλών διαφορετικών ιών. Άλλωστε, οι κυβερνο-εγκληματίες γνωρίζουν τη μεγάλη ζήτηση που έχουν τα δωρεάν λογισμικά και στοχεύουν κυρίως αυτή την κατηγορία εφαρμογών μέσα στις οποίες κρύβουν τις ανεπιθύμητες και κακόβουλες δημιουργίες τους!

Εν ολίγοις, όσο πιο δημοφιλείς είναι οι δωρεάν εφαρμογές, κυρίως δε αυτές που αποτελούν 'σπασμένα' αντίγραφα δημοφιλών επί πληρωμή εφαρμογών, τόσο πιο υψηλά βρίσκονται στο στόχο των κυβερνο-εγκληματιών, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες να επισυνάψουν σε αυτές ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ. Trojans, worms, adware, κτλ. Μάλιστα, διαπιστώσαμε ότι ο ιός KMSPico virus προωθεί συχνά PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) τύπου adware.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν γιατί πολλοί ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων χαρακτηρίζουν το KMSPico ως adware. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο σωστός χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Σε συμβουλεύουμε να ΜΗΝ κατεβάζεις και να ΜΗΝ χρησιμοποιείς παράνομα/πειρατικά εργαλεία! Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, εάν επιθυμείς να χρησιμοποιείς την πλήρη, ασφαλή, και νόμιμη έκδοση των Windows, τότε σε συμβουλεύουμε να αγοράσεις το αυθεντικό επίσημο κλειδί (βλ. official license key) απευθείας από τη Microsoft.

Άλλο ένα ύποπτο στοιχείο σχετικά με το KMSPico είναι ότι ζητάει την απενεργοποίηση όλων των ενεργών λογισμικών ασφάλειας που είναι εγκαταστημένα στο σύστημα του υπολογιστή. Από αυτό φαίνεται ότι η λειτουργία του προγράμματος ούτε νόμιμη είναι, αλλά ούτε κι ασφαλής ή αξιόπιστη!

Στην περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει ήδη αυτό το παράνομο πρόγραμμα, προτείνουμε να προβείς άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware, όπως πχ. το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο Reimage. Έτσι, θα διαπιστώσεις άμεσα εάν έχουν εγκατασταθεί κρυφά στον υπολογιστή σου κακόβουλα προγράμματα, πέραν του KMSPico zip.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις κακόβουλες εφαρμογές δεν αποκαλύπτονται γρήγορα ή εύκολα. Πολλές φορές δρουν απαρατήρητες στο παρασκήνιο εκτελώντας σειρά κακόβουλων διεργασιών, όπως πχ. την κρυφή υποκλοπή-καταγραφή-προώθηση σε άγνωστους τρίτους έναντι αδράς αμοιβής πληροφοριών που σχετίζονται με τις διαδικτυακές δραστηριότητες/προτιμήσεις, αλλά και με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών-θυμάτων. Επίσης, για αρκετό καιρό μπορούν να κατεβάζουν κρυφά κι αυθαίρετα διάφορα malware.

Πώς μπορεί το KMSPico malware να κατεβάζει κρυφά κι αυθαίρετα, προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή μου?

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το KMSPico crack προωθείται ως δήθεν ασφαλές κι αξιόπιστο εργαλείο. Ωστόσο, ολοένα κι αυξάνει ο αριθμός των χρηστών που αναφέρουν ότι είτε το KMSPico δε δουλεύει καθόλου ή ότι έχουν διαπιστώσει ύποπτες παρασκηνιακές διεργασίες στο σύστημα του υπολογιστή τους.

Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα περισσότερα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και μεγάλο μέρος των κακόβουλων προγραμμάτων καταφέρνουν κι εξαπλώνονται διαδικτυακά μέσω της μεθόδου bundling. Αναλυτικότερα, μέσω της μεθόδου bundling ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα κρύβονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών τρίτων.

Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν δείξει την απαραίτητη προσοχή καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης, εκτός από την εφαρμογή που επιθυμεί συνειδητά να κατεβάσει, θα κατέβει παράλληλα και ό,τι εμπεριέχεται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης της (εάν έχει). Έτσι, και στην περίπτωση του KMSPico install setup όπου μπορούν να εμφανιστούν προτικαρισμένα κουτάκια επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων προγραμμάτων που εμπεριέχονται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης του προγράμματος. Αν δε τα ξετικάρεις, θα κατέβουν παράλληλα με το KMSPico. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συντριπτική πλειοψηφία των προγράμματων που εμπεριέχονται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης είναι είτε ανεπιθύμητα ή κακόβουλα! 

Ολοκληρωτική Αφαίρεση του KMSPico

Ο ιός KMSPico virus είναι παντελώς αναξιόπιστος και ύπουλος. Παρόλο που είναι δυνατή η χειροκίνητη αφαίρεση αυτού του ιού, στην περίπτωση που την επιλέξεις θα σε τρώει η αμφιβολία αν κατάφερες να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά τον ιό, αλλά κι αν κατάφερες να εντοπίσεις όλα τα κακόβουλα προγράμματα που τυχόν κατάφερε να κατεβάσει στον υπολογιστή σου όσο λειτουργούσε παρασκηνιακά.

Επομένως, συνιστούμε τη γενική σάρωση συστήματος με τη χρήση ενός πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου anti-malware, όπως πχ. το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο Reimage. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο το συγκεκριμένο PUP, αλλά και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα/αρχείο κατάφερε να 'τρυπώσει' κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σου.  

Για την ολοκληρωτική χειροκίνητη αφαίρεση του KMSPico, θα πρέπει να εντοπίσεις και να αφαιρέσεις και τα παρακάτω αρχεία/φακέλους από το σύστημα του υπολογιστή σου:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Επιπρόσθετα αρχεία και φάκελοι που πρέπει να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν:

Θα πρέπει να εντοπιστούν και να διαγραφτούν: AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms and Access_KMS_Client.PL.xrm-ms κι άλλα αρχεία που μπορεί να εντοπίσεις στο φάκελο του KMSPico, στη τοποθεσία C:\Program Files. Επίσης, θα πρέπει να πας Start Menu (Μενού Έναρξης) > Programs (Προγράμματα) και να διαγράψεις τον Φάκελο KMSPico.

Επίσης, σε συμβουλεύουμε να ελέγξεις προσεκτικά το Windows Registry και να αφαιρέσεις όλα τα κλειδιά (keys) που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα πολύ περίπλοκο, χρονοβόρο, και δυνητικά επικίνδυνο ζήτημα και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πειράξεις τις παραμέτρους του Windows Registry, εκτός κι αν είσαι έμπειρος χρήστης με προηγμένες γνώσεις πληροφορικής. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις ζωτικής σημασίας συστημικά αρχεία με άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στη γενικότερη λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή και διαφόρων σημαντικών προγραμμάτων.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το KMSPico αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Ιός KMSPico, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Ιός KMSPico. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Ιός KMSPico (2017-07-28)
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Ιός KMSPico (2017-07-28)
Στιγμιότυπο του Ιός KMSPico
Στιγμιότυπο του Ιός KMSPico

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού KMSPico:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το KMSPico και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το KMSPico ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το KMSPico ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το KMSPico και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KMSPico. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού KMSPico από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το KMSPico θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KMSPico και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του KMSPico . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KMSPico και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KMSPico. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση KMSPico από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το KMSPico ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του KMSPico. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες