Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Ιός Fixupdatesnow. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Fixupdatesnow?

Το Fixupdatesnow είναι ουσιαστικά μια διαφημιστική πλατφόρμα. Το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα όχι μόνο θα σας παρενοχλεί κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων, αλλά επίσης μπορεί να γίνει η αιτία για πληθώρα άλλων κυβερνο-μολύνσεων.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί σε ένα σύστημα-στόχο, αρχίζει να εμφανίζει άμεσα και σε συνεχή βάση αναδυόμενες και πολύ μεγάλες διαφημίσεις (ακόμα και πλήρους οθόνης) κάθε φορά που ο χρήστης-θύμα θα θέλει να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο μέσω οποιουδήποτε σχεδόν web browser, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Όπως μαρτυράει και το όνομά του, οι αναδυόμενες διαφημίσεις από Fixupdatesnow σχετίζονται με δήθεν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις λογισμικού. Συνήθως, εμφανίζουν μηνύματα σχετικά με δήθεν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις δημοφιλών προγραμμάτων που έχετε στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιείτε, όπως πχ. Java, Flash Player, Media Player, Download Manager, web browser, κλπ. Παρακάτω, μπορείτε να σχηματίσετε μια εικόνα σχετικά με το πως μοιάζουν οι ενημερώσεις που εμφανίζει ο αναδυόμενος ιός Fixupdatesnow :

Your download manager might be outdated.
Would you like to install it now?

WARNING! Please install Update to Continue.

You should upgrade Adobe Flash Player right now.

Αυτά δεν είναι παρά λίγα παραδείγματα ψευδών/παραπλανητικών ειδοποιήσεων που δήθεν σχετίζονται με ενημερώσεις/αναβαθμίσεις λογισμικών. Ασχέτως του πόσο δελεαστικές μπορεί να φαίνονται αυτές οι αναδυόμενες διαφημίσεις ή πόσο αξιόπιστες μπορεί να δείχνουν εκ πρώτης όψεως, σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα από που προέρχονται, να κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσετε κατά πόσο ασφαλής/αξιόπιστος είναι ο αποστολέας τους, και κατόπιν να αποφασίσετε εάν θα κλικάρετε ή όχι ‘Install now’ (Εγκατάσταση Τώρα), ‘Click to update’ (Click για δωρεάν ενημέρωση/αναβάθμιση), κλπ.

Εάν αρχίσουν να εμφανίζονται και στο δικό σας υπολογιστή αναδυόμενες ενημερωτικές ειδοποιήσεις από prepareupdate.fixupdatesnow.net, τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage . Αυτό θα αναλάβει αυτόματα όχι μόνο να εντοπίσει, αλλά και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που ευθύνεται για τις συγκεκριμένες εμφανίσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί κλικάροντας κάποια από αυτές τις ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις, αντί να εγκαταστήσετε την ενημέρωση που σας προβάλλεται, να δώσετε ασυνείδητα/άθελα την έγκρισή σας για την παράλληλη/κρυφή διείσδυση κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), όπως πχ. Cash Back Assistant, Istartsurf.com, PUP-FNK, BobyLyrics-15 , κλπ.

Επίσης, οι ψευδείς/παραπλανητικές ενημερωτικές ειδοποιήσεις από Fixupdatesnow είναι πολύ πιθανό να εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς διάφορους άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, αλλά και ύποπτες δήθεν διαδικτυακές έρευνες/δημοσκοπήσεις/ερωτηματολόγια. Κλικάροντας σε αυτή την περίπτωση ισοδυναμεί με δυνατότητα διείσδυσης και απομακρυσμένης πρόσβασης στο σύστημα του υπολογιστή σας ακόμα και σε κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers. Όπως καταλαβαίνετε, υπό αυτές τις προϋποθέσεις, θα εκθέσετε σε κίνδυνο όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία/ασφάλεια του συστήματος, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Εν ολίγοις, είναι σαφές ότι ο ιός Fixupdatesnow εμφανίζει παραπλανητικές/ψευδείς διαφημίσεις και ειδοποιήσεις οι οποίες θα πρέπει να αποφεύγονται σε κάθε περίπτωση!

Πώς μπορεί το Fixupdatesnow να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Φυσικά, τα περισσότερα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο, είναι σαφές ότι στηρίζουν τη διαδικτυακή τους διάδοση σε ύποπτες/παράλληλες/άδικες μεθόδους. Ευτυχώς, αν δείξετε λίγο προσοχή, δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να αποτρέψετε παράλληλες διεισδύσεις ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένα στο σύστημα-στόχο), κι άλλων ειδών PUPs.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο ιός Fixupdatesnow κι άλλα παρόμοια ανεπιθύμητα προγράμματα, διεισδύουν κυρίως απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Αν και η λήψη δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών είναι πολύ πιθανό να συνοδεύονται από παράλληλες λήψεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων, αυτό δε σημαίνει βεβαίως ότι απαγορεύεται να κατεβάζετε αυτών των ειδών τις εφαρμογές.

Μπορείτε να συνεχίσετε λοιπόν να κατεβάζετε δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές, αρκεί να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάσετε και φυσικά να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί της Quick (Γρήγορης) ή Basic (Βασικής). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς καλύτερη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) κι extensions (επεκτάσεις).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε και να ξετικάρετε, αν εντοπίσετε, προτικαρισμένα κουτάκια που αφορούν παράλληλες λήψεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. NewPlayer, Best Youtube Downloader, Nation Zoom, Safer Browser, CloudFront, Radio Total , κλπ. Διαφορετικά, λείαν συντόμως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφόρων ειδών δυσάρεστες καταστάσεις που θα σχετίζονται με τις ανακατευθύνσεις από prepareupdate.fixupdatesnow.net .

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Fixupdatesnow ?

Έχετε δυο επιλογές για να απαλλαγείτε από τις συγκεκριμένες διαφημίσεις/ειδοποιήσεις που εμφανίζονται από adware – χειροκίνητα ή αυτόματα. Μιας και είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά ποια είναι εκείνα τα ανεπιθύμητα προγράμματα που ευθύνονται για την εμφάνιση αυτών των διαφημίσεων/ειδοποιήσεων, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε τον ιό Fixupdatesnow χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας):

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ιός Fixupdatesnow
Στιγμιότυπο του Ιός FixupdatesnowΣτιγμιότυπο του Ιός Fixupdatesnow

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Fixupdatesnow:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Fixupdatesnow και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Fixupdatesnow ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Fixupdatesnow ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Fixupdatesnow και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Fixupdatesnow. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού Fixupdatesnow από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Fixupdatesnow θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Fixupdatesnow και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Fixupdatesnow . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Fixupdatesnow και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Fixupdatesnow. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Fixupdatesnow από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Fixupdatesnow ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Fixupdatesnow. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-fixupdatesnow-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες