Βαθμός σοβαρότητας:  
  (85/100)

Αφαίρεση ιού Eu-security-dangerous-alert-01.in

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Τι είναι η Eu-security-dangerous-alert-01.in ?

Η Eu-security-dangerous-alert-01.in είναι μια κακόβουλη ιστοσελίδα, η οποία μπορεί εύκολα να κλειδώσει τα προγράμματα περιήγησης σας (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox,κ.λπ). Μετά, εμφανίζει μια τεράστια ειδοποίηση η οποία ενημερώνει πως πρέπει να πληρώσετε ένα πρόστιμο για διάφορες παραβιάσεις του νόμου. Μπορεί να κάνει αναφορές για χρήση προστατευόμενου από πνευματικά δικαιώματα ή πορνογραφικό περιεχόμενο, τη διάδοση malware εφαρμογών και παρόμοιων εγκλημάτων. Για να γίνει πιο αληθοφανής, αυτή η ιστοσελίδα καταλαμβάνει τη κάμερα και δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, αν και μπορεί να φαίνεται πειστική, αυτή η ιστοσελίδα δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κυβερνητικές υπηρεσίες που αναφέρει. Είναι απλά μια σελίδα η οποία εμπεριέχει κακόβουλο κώδικα javascript ο οποίος σας αποτρέπει από το να αλλάξετε ιστοσελίδα ή απλά να κλείσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Γι’ αυτό, δεν υπάρχει λόγος να πιστέψετε αυτές τις κατηγορίες, πως δηλαδή η πρόσβαση σας έχει μπλοκαριστεί και πως πρέπει να πληρώσετε το πρόστιμο $300, καθώς αν πραγματοποιήσετε αυτή τη πληρωμή, απλά θα έχετε δώσει τα χρήματα σας σε αυτούς τους εγκληματίες. Εδώ, πρέπει να πούμε, πως αυτός ο εισβολέας είναι αρκετά παρόμοιος με τα ακόλουθα ransomwares: FBI virus, Interpol virus, Department of Justice virus, Police Central e-crime Unit virus και αρκετά άλλα. Αυτοί οι εισβολείς εξαπλώνονται για περισσότερο από δύο χρόνια, έτσι δεν είναι έκπληξη πως τώρα, μετά την αναβάθμιση τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν για τα καλά. Αν τα προγράμματα περιήγησης σας μπλοκαρίστηκαν πρόσφατα, δεν πρέπει να χάνετε άλλο χρόνο. Κλείστε τα μέσω της Διαχείρισης εργασιών. Μετά, σαρώστε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) και βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από τα κακόβουλα αρχεία τα οποία σχετίζονται με τη Eu-security-dangerous-alert-01.in. Γι’ αυτο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage.

Πώς μπορεί η Eu-security-dangerous-alert-01.in να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Μπορεί να ξεγελαστείτε ώστε να επισκέπτεστε αυτή η άλλες κακόβουλες ιστοσελίδες μέσω πλαστών ειδοποιήσεων, οι οποίες κάνουν αναφορά για ελλιπείς ενημερώσεις κλπ. Μπορεί να πληροφορηθείτε πως πρέπει να ενημερώσετε τα flash player, flv player, κάποιο από τα προγράμματα περιήγησης σας, εφαρμογές διαχείρισης λήψεων και παρόμοια προγράμματα. Φυσικά, αυτές οι ειδοποιήσεις είναι κακόβουλες και προβάλλονται κατά τη πλοήγησης σας στο διαδίκτυο, απλά και μόνο για να σας ξεγελούν ώστε να κάνετε λήψη κακόβουλων ή δυνητικά ανεπιθύμητων εφαρμογών, όπως επικίνδυνα πρόσθετα, προσθήκες γραμμές εργαλείων και επεκτάσεις προγραμμάτων περιήγησης.

Φυσικά, μπορεί επίσης να επισκεφτείτε τη Eu-security-dangerous-alert-01.in εθελοντικά, αλλά συνιστούμε να αποφεύγετε αυτή την ιστοσελίδα. Αν τα προγράμματα περιήγησης σας έχουν ήδη μπλοκαριστεί και ταλαιπωρήστε από αυτή την ειδοποίηση κάθε φορά που προσπαθείτε να απομακρυνθείτε από τη σελίδα, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να μπορέσετε να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας:

Are you sure you want to leave this page?
Message from webpage:
YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP FOR SAFETY REASONS.
ALL PC DATA WILL BE DETAINED.
ALL YOUR FILES ARE ENCRYPTED.

YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP. Leave this page or Stay on this page.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Eu-security-dangerous-alert-01.in;

Για να μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε τα προγράμματα περιήγησης σας και να απομακρυνθείτε από τη κακόβουλη ιστοσελίδα Eu-security-dangerous-alert-01.in, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα προγράμματα περιήγησης σας. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Πιέστε Ctrl+Alt+Del ταυτόχρονα.
  • Εδώ, βρείτε τις διεργασίες των μπλοκαρισμένων προγραμμάτων περιήγησης σας (chrome.exe, iexplore.exe, safari.exe, firefox.exe, opera.exe).
  • Κάντε κλικ στο Τέλος διεργασίας για να αποθηκεύσετε αυτές τις αλλαγές.

Μετά, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με μια από τις ακόλουθες εφαρμογές Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ιός Eu-security-dangerous-alert-01.in
Στιγμιότυπο του Ιός Eu-security-dangerous-alert-01.in

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-eu-security-dangerous-alert-01-in-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες