Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Ebon Browser (Ενημερωμένο Εγχειρίδιο Οδηγιών)

από Julie Splinters - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Ebon Browser, είναι νόμιμο ?

Το Ebon Browser έχει δημιουργηθεί από την Ebonmedia Corp. Πρόκειται για ένα νόμιμο web browser το οποίο βασίζεται στον Firefox (open-source browser). Ωστόσο, σας συνιστούμε να αποφύγετε να τον χρησιμοποιήσετε, γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι σε πολλές περιπτώσεις δρα ύποπτα και εν αγνοία του χρήστη.

Πρώτα από όλα, καλό είναι να είστε πολύ καχύποπτοι και προσεκτικοί όταν κατεβάζετε δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο, όπως πχ. download managers, PDF creators, media players, κλπ. Έχουμε παρατηρήσει ότι ο ιός Ebon Browser έχει τη τάση να κρύβεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης αυτού του είδους των εφαρμογών και μάλιστα εμφανίζεται ως προαιρετική λήψη. Φυσικά, εάν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο μπορείτε να ξετικάρετε το κουτάκι του και να αποφύγετε με αυτό τον τρόπο να διεισδύσει στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί κάθε φορά που κατεβάζετε δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές.

Σε περίπτωση τώρα που καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας ή επιλέξετε οικειοθελώς να το εγκαταστήσετε, θα προβεί κρυφά κι αυθαίρετα σε τροποποιήσεις διαφόρων παραμέτρων των ρυθμίσεων του συστήματος. Μάλιστα, διαπιστώσαμε ότι εγκαθίσταται στο Windows startup και αυτο-ορίζεται ως προεπιλεγμένος browser.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σας προειδοποιήσουμε ότι ο ιός Ebon Browser σχετίζεται με παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που θα καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί έναντι αδράς αμοιβής σε τρίτους, πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Άλλωστε, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο εξής απόσπασμα της Πολιτικής Απορρήτου (βλ. Privacy Policy), “Όποτε επικοινωνείτε μαζί μας ή χρησιμοποιείτε το Ebon, μπορεί να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα.” Μάλιστα, παρατηρήσαμε ότι μπορεί να υποκλέψει το πλήρες όνομα, το αριθμό τηλεφώνου, την πλήρη διεύθυνση, το email, το IP address, κλπ. και να προωθήσει όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα σε άγνωστους τρίτους, ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers.

Επιπρόσθετα, ο ιός Ebon Browser σχετίζεται με ύποπτους web browsers, όπως πχ. V9 redirect, Conduit, Hao123 , κτλ. Είναι σύνηθες κάθε φορά που διεισδύει ο ιός Ebon Browser σε ένα σύστημα-στόχο να εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα τη δική του μηχανή αναζήτησης κι αρχική σελίδα. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Επίσης, ‘πλημμυρίζει’ την οθόνη του υπολογιστή του χρήστη-θύματος με δεκάδες εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις.

Επομένως, σας συνιστούμε να αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να χρησιμοποιήσετε το Ebon Browser ή να εμπιστευτείτε το περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτό. Αντιθέτως, σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του. Ο ευκολότερος και πιο σίγουρος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware, όπως πχ. το εξαίρετο Reimage.

Ebon Browser virus

Πώς μπορεί αυτό το adware να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου, και πώς μπορώ να το αποφύγω?

Ο ιός Ebon Browser virus χαρακτηρίζεται ήδη ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και ως adware (είδος ανεπιθύμητου προγράμματος που εμφανίζει εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις). Ωστόσο, δε μπορούμε να πούμε ότι το Ebon Browser είναι κακόβουλο. Παρόλα αυτά, συνιστούμε να αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι σχετίζεται με άγνωστους τρίτους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας μπλέξει σε πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτός ο ύποπτος web browser εξαπλώνεται διαδικτυακά κυρίως μέσω δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών. Κρύβεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης τους (βλ. μέθοδος bundling), κι αν δεν είστε προσεκτικοί, αυτό θα καταφέρει να διεισδύσει παράλληλα στον υπολογιστή σας. Καλό είναι να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε μη αξιόπιστους download managers, όπως πχ. Propeller System, Vetaform Developments s.l. , κλπ., καθώς διαπιστώσαμε ότι εμπεριέχουν στα συνοδευτικά πακέτα τους τον ιό Ebon Browser, αλλά και πολλά άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα τρίτων.

Για να ελαχιστοποιήσετε λοιπόν τις πιθανότητες αυτού του είδους τα ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία να διεισδύουν πίσω από την πλάτη σας στον υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί με τις εφαρμογές που κατεβάζετε, αλλά και πολύ προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια της εκάστοτε λήψης. Σας προτείνουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) και να αποφεύγετε να επιλέγετε Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Ebon Browser virus?

Μιας και το Ebon browser ανήκει στην κατηγορία των adwares, μπορείτε να ακολουθήσετε τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσατε για την αφαίρεση ενός τυπικού adware ώστε να απαλλαγείτε από την εκνευριστική παρουσία του Ebon Browser. Απλά, επαναφέρετε τους κύριως web browsers σας στην αρχική τους κατάσταση. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει έναν αναλυτικό και πολύ εύκολο οδηγό αφαίρεσης του ιού Ebon Browser virus. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε οδηγίες αφαίρεσης του ιού για τον κάθε browser χωριστά. Αν ωστόσο δεν τα καταφέρετε ή δυσκολευτείτε, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε. Για μεγαλύτερη ευκολία και πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να κατεβάσετε το εξαίρετο Spyhunter το οποίο είναι το πλέον αξιόπιστο κι αποτελεσματικό λογισμικό ασφάλειας που είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Ebon Browser:

Αφαίρεση Ebon Browser από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Ebon Browser και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Ebon Browser ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Ebon Browser από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Ebon Browser ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Ebon Browser από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Ebon Browser και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ebon Browser. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση του ιού Ebon Browser από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Ebon Browser θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Ebon Browser από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ebon Browser και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Ebon Browser . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Ebon Browser από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ebon Browser και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ebon Browser. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Ebon Browser από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Ebon Browser ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Ebon Browser. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ebon-browser-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες