Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Ribble

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ribble?

Το Ribble (όπως και το Dorrible Ribble) είναι ακόμα ένα πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο μπορεί να δημιουργήσει χάος σε όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Όπως συμβαίνει και με τα άλλα browser πρόσθετα, έτσι κι αυτό υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει την εμπειρία των διαδικτυακών πλοηγήσεων των χρηστών με το να εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και στο παρακάτω απόσπασμα του κειμένου που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του:

“Το Ribble είναι ένα διαφημιστικού τύπου λογισμικό. Η διαφήμιση θα ανοιχθεί σε νέα καρτέλα του προ-επιλεγμένου browser. Θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες. Για να αφαιρέσετε το λογισμικό απλά χρησιμοποιήστε την επιλογή προσθαφαίρεσης προγράμματος που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου του υπολογιστή σας. Εκεί θα εντοπίσετε το Ribble (Dorrible) και θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε.”

Ουσιαστικά, όντως κάνει αυτά που υπόσχεται με το που εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή – εμφανίζει διαφόρων ειδών εμπορικού τύπου διαφημίσεις που ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με διάφορους κωδικούς, εκπτωτικά κουπόνια, συγκρίσεις τιμών κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Το Ribble εμφανίζει διαφημίσεις τύπου αναδυόμενες, μπάνερ, κειμένου, κλπ., οι οποίες διαφημίσεις εμφανίζονται σε τυχαίες ιστοσελίδες κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα δε διακόπτει μόνο με εκνευριστικό τρόπο τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει απειλή για τη γενικότερη εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Ribble’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις μπορεί να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους όπου τα πάντα φαίνονται και είναι ύποπτα. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε αυτού του είδους τους ιστότοπους, καθώς μπορεί να πέσετε θύματα διαφόρων παραπλανητικών πρακτικών και να εγκαταστήσετε άθελα/ασυνείδητα κι άλλα adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες που συλλέγει συνήθως είναι ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε, κριτήρια αναζήτησης, IP και email διευθύνσεις, κτλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας εμφανίζονται άρτια στοχευμένες διαφημίσεις που συμφωνούν απόλυτα με το διαδικτυακό σας προφίλ, όπως αυτό διαμμορφώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέχθησαν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κλικάρετε σε οποιαδήποτε διαφήμιση σχετίζεται με το Ribble, και αν διαπιστώσετε ότι αυτού του είδους οι διαφημίσεις άρχισαν να εμφανίζονται στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε σάρωση συστήματος έτσι ώστε να εντοπίσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας το συντομότερο δυνατόν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Ribble ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Ribble είναι παρόμοιο με άλλα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), συμπεριλαμβανόμενων των Astro Arcade, CheckThisToday, κλπ. Όλα αυτά τα προγράμματα διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Αυτού του είδους οι εφαρμογές μπορεί να είναι download managers, PDF converters, video streaming software, music players, κι άλλα παρόμοια και είναι αυτά μέσω των οποίων το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεισδύει (μέθοδος bundling).

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές από ιστότοπους, όπως πχ. softonic.com, download.com, download.cnet.com , καθώς ακόμα και αυτοί οι δημοφιλείς ιστότοποι μπορεί να συμμετέχουν στη διάδοση αυτού του είδους προγραμμάτων. Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις διεισδύσεις, θα πρέπει πάνω από όλα να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αλλά φυσικά και ιδιαιτέρως επιλεκτικοί, σχετικά με το ποιες εφαρμογές θα επιλέγετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End User’s License Agreement), καθώς και στις πολιτικές περί προσωπικών δεδομένων (Privacy Policy) της εκάστοτε εφαρμογής που σκοπεύετε να κατεβάσετε. Εάν εν τέλει αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, τότε σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να ακολουθείτε με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις φάσεις λήψης κι εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής. Θα πρέπει πάντα να αρνείστε να κατεβάσετε επιπρόσθετες λήψεις που ίσως να σας προτείνουν διάφορα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της λήψης, όπως πχ. πρόσθετα, plug-in, γραμμές εργαλείων ή επεκτάσεις.

Σε περίπτωση τώρα που έχετε ήδη εγκαταστήσει στο σύστημα του υπολογιστή σας αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις ανακατευθύνσεις ή διαφημίσεις που θα σας εμφανίζονται και θα σχετίζονται με το Ribble . Αντιθέτως, θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Ribble ?

Συγκρητικά με άλλους ιούς ή γενικότερα επικίνδυνα κακόβουλα προγράμματα, το Ribble δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο επικίνδυνα λογισμικά. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί μπορεί να γίνει κι αυτό επικίνδυνο έμμεσα. Και το λέμε αυτό, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία κρυφών κι αυθαίρετων διεισδύσεων adware (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή μέσω των ανακατευθύνσεών του να βρεθείτε σε ορισμένους πολύ ύποπτους ιστότοπους από όπου μπορεί να μολύνετε το σύστημα του υπολογιστή σας με ιδιαιτέρως κακόβουλα προγράμματα.

Για αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε. Μπορείτε να το καταφέρετε αυτό με χειροκίνητο τρόπο ή με αυτόματο προβαίνοντας σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι καταφέρατε να απαλλαγείτε οριστικά από την παρουσία του Ribble, χωρίς δλδ. να έχουν μείνει καν κατάλοιπά του.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΌ Ribble
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΌ Ribble

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Ribble:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Ribble και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Ribble ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Ribble ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Ribble και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ribble. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Ribble από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Ribble θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ribble και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Ribble . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Ribble και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Ribble. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Ribble από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Ribble ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Ribble. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-ribble.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες