Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων platamoose

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ platamoose?

Εάν σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by platamoose’ κι άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις στον web browser σας, τότε σας συμβουλεύουμε να κάνετε σάρωση στο σύστημα του υπολογιστή σας έτσι ώστε να εντοπίσετε το πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο ευθύνεται για την εμφάνιση αυτών των διαφημίσεων και να το αφαιρέσετε.

Ασχέτως που το συγκεκριμένο browser πρόσθετο αυτό καθαυτό δεν είναι επικίνδυνο και δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως virus (ιός) ή malware (γενικότερα κακόβουλο λογισμικό), ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι μπορεί να σας ανακατευθύνει προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους μέσω των οποίων μπορεί να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Για αυτό τον λόγο το platamoose έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση διαφημίσεων τρίτων για κερδοσκοπισμό των δημιουργών του εις βάρος ανυποψίαστων χρηστών. Το πρόγραμμα αυτό ευθύνεται για τις συνεχείς εμφανίσεις διαφόρων κουπονιών, installers και δήθεν κερδισμένων διαγωνισμών, οι οποίες εμφανίσεις να σας ενημερώσουμε ότι είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικές κι εμφανίζονται με την μορφή αναδυόμενων, μπάνερ, κειμένου διαφημιστικών μηνυμάτων. Και δυστυχώς, εκτός από εκνευριστικές, οι διαφημίσεις αυτές επιρρεάζουν αρνητικά τις επιδόσεις των browsers και είναι η αιτία ανεπιθύμητων ανακατευθύνσεων.

Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε ότι αυτές οι ανακατευθύνσεις είναι προς bing.com, br.search.yahoo.com, dounty.com ή άλλες ύποπτες μηχανές αναζήτησης. Σαφώς, ο κυριότερος κίνδυνος των ανακατευθύνσεων αυτών είναι ότι μπορεί να βρεθείτε σε άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους οι οποίοι τις περισσότερες φορές εμπεριέχουν σε συνδέσμους ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), viruses (ιοί), malware (γενικότερα κακόβουλα λογισμικά), τα οποία μπορούν να διεισδύσουν απαρατήρητα στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μολύνουν.

Για να απαλλαγείτε από αυτές τις διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις, θα πρέπει να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον ιό platamoose από τον υπολογιστή σας. Επίσης, θα πρέπει να έχετε στα υπόψιν σας ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να εγείρει και σοβαρά ζητήματα παραβίασης του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Συνήθως, τα δεδομένα τα οποία συλλέγει είναι κριτήρια αναζήτησης, ιστοσελίδες που επισκέφτεστε, IP και email διευθύνσεις, ποιους συνδέσμους κλικάρετε, κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Το πρόβλημα είναι ότι τα δεδομένα αυτά μπορεί να πέσουν σε χέρια κυβερνο-εγκληματιών μέσω του platamoose πρόσθετου, οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για ύποπτους ακόμα κι εγκληματικούς σκοπούς. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε το πρόγραμμα αυτό από το σύστημα του υπολογιστή σας αμέσως με το που το εντοπίσετε εκεί.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ platamoose ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Platamoose διαδίδεται διαδικτυακά κυρίως μέσω διαφόρων δωρεάν εφαρμογών που μπορεί να κατεβάσετε από το διαδίκτυο. Αυτές οι εφαρμογές είναι κυρίως τύπου download managers, PDF converters, video converters, κλπ. Ουσιαστικά, το platamoose καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης των παραπάνω εφαρμογών (μέθοδος bundling). Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν κατεβάζετε εφαρμογές για τις οποίες δε γνωρίζετε κατά πόσο αξιόπιστες ή ασφαλείς μπορεί να είναι.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αποφεύγετε να πατάτε ασυνείδητα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, γιατί με αυτό το τρόπο κινδυνεύετε να δώσετε ασυνείδητα/άθελα την έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων που είναι συνήθως ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ το platamoose. Για αυτό θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε όλες τις φάσεις λήψης κι εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θελήσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που κατά τις φάσεις αυτές σας εμφανιστούν μηνύματα που θα προτείνουν να εγκαταστήσετε επιπρόσθετα προγράμματα τύπου πρόσθετων, plug-ins, επεκτάσεων ή γραμμών εργαλείων, τότε σαφώς και θα πρέπει να αρνηθείτε την εγκατάστασή τους, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά να εμπεριέχουν κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUP ( potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Αν σας εμφανίζονται ήδη ανακατευθύνσεις, αναδυόμενες διαφημίσεις κλπ που σχετίζονται με το platamoose, τότε οι εμφανίσεις αυτές είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι η ανεπιθύμητη αυτή εφαρμογή έχει ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας κρυμμένη σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας εφαρμογής που μπορεί να κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα πρέπει να το αφήσετε στιγμή παραπάνω στον υπολογιστή σας, γιατί κινδυνεύουν η εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλειά του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ platamoose ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το platamoose είναι ένα πρόσθετο που συντηρείται από και προωθεί διαφημίσεις τρίτων και σίγουρα δεν μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Αντιθέτως, μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας με την εμφάνιση ανακατευθύνσεων προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Επομένως, θα πρέπει να το αφαιρέσετε από το σύστημα του υπολογιστή σας αμέσως από τη στιγμή που θα το εντοπίσετε. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να το ψάξετε μέσω του Control Panel (Πίνακα Ελέγχου) ή να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ platamoose
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ platamoose

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων platamoose:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το platamoose και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το platamoose ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το platamoose ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το platamoose και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του platamoose. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων platamoose από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το platamoose θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το platamoose και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του platamoose . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το platamoose και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του platamoose. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση platamoose από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το platamoose ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του platamoose. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-platamoose.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες