Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων HDtubeV1.6V16.09

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HDtubeV1.6V16.09?

Το HDtubeV1.6V16.09 είναι από εκείνα τα προγράμματα που υπόσχονται να βοηθήσουν τους χρήστες να εμπλουτίσουν την εμπειρία των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων. Δυστυχώς, αντί να κάνει αυτά που υπόσχεται, δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η πρώτη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) είναι οι εμφανίσεις διαφημίσεων σε όλους τους web browsers που έχετε εγκαταστημένους. Συνήθως, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις ξεχωρίζουν, γιατί εμπεριέχουν ‘Ads by HDtubeV1.6V16.09’ ή ‘powered by HDtubeV1.6V16.09’ στα διαφημιστικά τους μηνύματα.

Ασχέτως που εκ πρώτης όψεως μπορεί οι διαφημίσεις αυτές να εμφανίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες που μπορεί να επισκέπτεστε, ωστόσο οι εμφανίσεις τους δε γίνονται από αυτές τις ιστοσελίδες, αντιθέτως, μάλιστα, αυτές εμφανίζονται από το σύστημα του υπολογιστή σας. Επομένως, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις εμφανίσεις, αλλά να προσπαθήσετε να εντοπίσετε το πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που βρίσκεται κάπου εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό με επιτυχία σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Το πρόσθετο αυτό είναι συμβατό με όλους τους τύπους web browsers, οπότε στην περίπτωση αυτή είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίζει να ‘βομβαρδίζεται’ η οθόνη του υπολογιστή σας από αμέτρητα διαφημιστικά μηνύματα, ασχέτως αν χρησιμοποιείτε Google Chrome, Mozilla Firefox ή Internet Explorer. Θα πρέπει να προσπαθείτε να τις αγνοείτε, ωστόσο υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποια στιγμή εν τέλει να μπείτε στον πειρασμό να κλικάρετε κάποια από αυτές. Εμφανίζονται με την μορφή αναδυόμενων, μπάνερ, κειμένου, κλπ.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι κάθε φορά που θα κλικάρετε σε κάποια διαφήμιση που σχετίζεται με το HDtubeV1.6V16.09 θα ανακατευθύνεστε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Επιπρόσθετα, οι διαφημίσεις αυτές όχι μόνο μπορεί να σας ανακατευθύνουν προς ύποπτους ιστότοπους, μπορεί επίσης να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας μοχλεύσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να προβείτε άθελα ή ασυνείδητά σας σε εγκατάσταση επιπρόσθετων προγραμμάτων τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί να μπλέξετε σε έναν ατελείωτο κύκλο συνεχόμενων επιπρόσθετων λήψεων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, καθώς πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε πώς η εγκατάσταση του προγράμματος αυτού στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με πολλούς μπελάδες. Επομένως, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε άμεσα το HDtubeV1.6V16.09 από την πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτό βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ HDtubeV1.6V16.09 ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), έτσι και το HDtubeV1.6V16.09 διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως από ανεπιθύμητα προγράμματα, γιατί πολύ απλά με το συγκεκριμένο τρόπο, αυτά καταφέρνουν να διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση του χρήστη. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε αυτού του είδους τις απρόσκλητες και σίγουρα ανεπιθύμητες διεισδύσεις. Αρκεί απλά να είστε ιδιαιτέρως επιλέκτικοί σχετικά με το τι δωρεάν εφαρμογές θα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, και φυσικά να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκει των φάσεων λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν δοκιμάσετε να κατεβάσετε, πόσο μάλλον αν πρόκειται για δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές.

Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στο σύστημα του υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν τικαρισμένα κουτάκια, που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια μιας λήψης/εγκατάστασης, και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάστασης επιπρόσθετων λήψεων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. πρόσθετα, plug-ins ή επεκτάσεις.

Εάν ανήκετε σε εκείνους που δε δίνετε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και πατάτε ασυνείδητα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) ή ‘I agree’ (Αποδέχομαι) απλά και μόνο για να ξεμπερδεύετε, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, και με αυτή τη νοοτροπία δίνετε τη δυνατότητα σε πληθώρα ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων να διεισδύσουν στο σύστημα του υπολογιστή σας απαρατήρητα, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας, συνειδητή τουλάχιστον.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με το που αποδεχτείτε την εγκατάσταση του HDtubeV1.6V16.09 πρόσθετου, αποδέχεστε αυτόματα την εγκατάσταση λογισμικού εντοπισμού/παρακαλούθησης επίσης. Μάλιστα, με το που εγκατασταθεί, το πρόγραμμα αυτό αρχίζει άμεσα να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες που συλλέγει δεν είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, παρά περισσότερο πληροφορίες γενικού τύπου, που ουσιαστικά χρησιμοποιούνται για σκοπούς διαδικτυακού μάρκετινγκ, όπως πχ. η εμφάνιση πιο άρτια στοχευμένων διαφημίσεων αναλόγως του μοναδικού σας διαδικτυακού προφίλ που σχηματίστηκε με βάση αυτές τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το πρόγραμμα αυτό με το που εγκατασταθεί αρχίζει να ‘βομβαρδίζει’ την οθόνη του υπολογιστή σας με αμέτρητες διαφημίσεις οι οποίες εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης που εν δυνάμει μπορεί να γίνουν και ιδιαιτέρως επικίνδυνοι για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που εν τέλει το ύποπτο αυτό πρόγραμμα κατάφερε να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας (browser hijacking), τότε σας συμβουλεύουμε να το εντοπίσετε και να το αφαιρέσετε άμεσα. Για να το καταφέρετε αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ HDtubeV1.6V16.09 ?

Όσο συντομότερα διαγράψετε τον ιό HDtubeV1.6V16.09 από το σύστημα του υπολογιστή σας, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες ο υπολογιστής σας να δεχτεί κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Ακολουθήστε λοιπόν τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για να το αφαιρέσετε!

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ HDtubeV1.6V16.09
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ HDtubeV1.6V16.09

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων HDtubeV1.6V16.09:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το HDtubeV1.6V16.09 και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το HDtubeV1.6V16.09 ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το HDtubeV1.6V16.09 ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το HDtubeV1.6V16.09 και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HDtubeV1.6V16.09. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων HDtubeV1.6V16.09 από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το HDtubeV1.6V16.09 θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HDtubeV1.6V16.09 και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του HDtubeV1.6V16.09 . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HDtubeV1.6V16.09 και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HDtubeV1.6V16.09. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HDtubeV1.6V16.09 από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το HDtubeV1.6V16.09 ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του HDtubeV1.6V16.09. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-hdtubev1-6v16-09.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες