Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Offer. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Deal Offer?

Το Deal Offer έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με αυτό, κυρίως στην περίπτωση που εγκαταστάθηκε στο σύστημα του υπολογιστή σας χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας.

Αν και περιγράφεται ως ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θεωρητικά βοηθάει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών, ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Μιας και η λήψη του είναι δωρεάν, αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργοί του αναζητούν κέρδη από αυτό με διαφορετικούς τρόπους.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα αυτό σπονσοράρεται από τρίτους, γιατί πολύ απλά εμφανίζει τις διαφημίσεις τους και ανακατευθύνει τους χρήστες προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με το που εγκαταστήσετε αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας, να αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφόρων ειδών διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Deal Offer’ ή ‘Delivered by Deal Offer’, οι οποίες διαφημίσεις φυσικά θα εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατευθύνσης. Θα πρέπει επομένως να είστε ιδιαιτερώς προσεκτικοί και να αποφεύγετε να τις κλικάρετε, καθώς το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε πρός κάποιον άγνωστο κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπο.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι ολοένα και περισσότεροι κυβερνο-εγκληματίες χρησιμοποιούν αυτού του είδους τα προγράμματα για να προωθούν τους ύποπτους ιστότοπούς τους, όπου με διάφορες τεχνικές παραπλάνησης προσπαθούν να πείσουν τους χρήστες να κατεβάσουν τα ανεπιθύμητα κι εν δυνάμει επικίνδυνα προγράμματά τους. Μάλιστα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Με αυτό το τρόπο καταφέρνει να εμφανίζει στους χρήστες άρτια στοχευμένες διαφημίσεις οι οποίες είναι πολύ ελκυστικές στους χρήστες, καθώς στον κάθε χρήστη εμφανίζονται αναλόγως του μοναδικού του διαδικτυακού προφίλ το οποίο σχηματίστηκε με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τις διαδικτυακές του δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Αν και εκ πρώτης όψεως η δραστηριότητα αυτή μπορεί να μη σας φαίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη, εμείς σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με το συγκεκριμένο πρόσθετο, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία να σας δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον που θα σχετίζονται με την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Επομένως, σε περίπτωση που το εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να το αφαιρέσετε άμεσα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Deal Offer ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Ο κύριος λόγος που το Deal Offer έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) είναι γιατί διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών με πλάγιους κι έμμεσους τρόπους. Μάλιστα, η πλειοψηφία των χρηστών που το είχαν στον υπολογιστή τους παραπονιούνται ότι το ανεπιθύμητο αυτό plug-in εγκαταστάθηκε και βρέθηκε στον υπολογιστή τους πραγματικά από το πουθενά, δηλαδή χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή τους. Για αυτό και πολλές φορές οι χρήστες μπερδεύονται και πιστεύουν ότι πρόκειται για ιό.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε μια σημαντική διαφορά μεταξύ ενός ιού κι ενός PUP όσον αφορά το τρόπο με τον οποίο διεισδύουν. Ένας ιός λοιπόν διεισδύει τελείως κρυφά σε ένα σύστημα υπολογιστή χωρίς καμία απολύτως έγκριση εκ μέρους του χρήστη. Ενώ, ένα PUP αν και φαινομενικά μπορεί να θεωρηθεί ότι κι αυτό πράττει με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο χρήστης αποδέχεται την εγκατάσταση ενός PUP, ασυνείδητα μεν, αλλά την αποδέχεται, καθώς αυτό εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί ο χρήστης να μπεί στον πειρασμό να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Επειδή όμως βιάζεται ή βαριέται, δε δίνει σημασία κατά πόσον η εφαρμογή που κατεβάζει εμπεριέχει συνοδευτικά πακέτα λήψης, οπότε απλά στη βιασύνη του αποδέχεται ασυνείδητα ό,τι κουτάκι του βγεί με αποτέλεσμα εν τέλει να αποδέχεται και την εγκατάσταση διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Συνοψίζοντας, στην περίπτωση του ιού υπάρχει διείσδυση χωρίς καμία απολύτως έγκριση εκ μέρους του χρήστη. Ενώ στην περίπτωση ενός PUP υπάρχει έγκριση, ασυνείδητη μεν, αλλά υπάρχει.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας κάποια δωρεάν εφαρμογή, θα πρέπει να έχετε το νου σας για επιπρόσθετες λήψεις προγραμμάτων τύπου adware, όπως πχ το Deal Offer. Θα πρέπει να αποφεύγετε Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική) μορφή εγκατάστασης, καθώς σε αυτή την περίπτωση τα διάφορα τικαρισμένα κουτάκια που σχετίζονται με επιπρόσθετες λήψεις μπορεί να μην εμφανίζονται καν για λόγους εξοικονόμησης χρόνου εγκατάστασης. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που είναι τικαρισμένα αυτόματα κι αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων προγραμμάτων όπως πχ πρόσθετα, γραμμές εργαλείων, plug-ins, κτλ.

Επίσης, θα πρέπει να αρνηθείτε οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να σας εμφανιστεί περί αντικατάστασης της Αρχικής Σελίδας ή προ-επιλεγμένης μηχανής αναζήτησης που ορίσατε για τον browser σας. Τα παραπάνω είναι ορισμένα απλά πραγματάκια που δεν πρέπει να ξεχνάτε, έτσι ώστε να μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας μακρυά από ανεπιθύμητες κι εν δυνάμει επικίνδυνες διεισδύσεις PUPs και adwares.

Σε περίπτωση τώρα που το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Deal Offer’ άρχισαν να ‘βομβαρδίζουν’ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά αντιθέτως να δράσετε άμεσα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά το αναξιόπιστο αυτό πρόγραμμα, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Deal Offer ?

Μπορεί να εντοπίσετε το Deal Offer να κρύβεται στο Control Panel (Πίνακας Ελέγχου). Ωστόσο, αφαιρώντας το από εκεί δεν είναι αρκετό να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το σύστημα του υπολογιστή σας πίσω στο φυσιολογικό, καθώς συνήθως εγκαθιστά κρυφά σε διάφορα σημεία του συστήματος τις καταχωρήσεις μητρώου του (registry entries). Για αυτό και σας συνιστούμε σε αυτή την περίπτωση να χρησιμοποιήσετε κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αν από την άλλη, δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό ασφάλειας, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα και να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα χειροκίνητα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Offer
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Offer

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Deal Offer:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Deal Offer και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Deal Offer ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Deal Offer ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Deal Offer και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deal Offer. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Deal Offer από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Deal Offer θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deal Offer και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Deal Offer . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deal Offer και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deal Offer. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Offer από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Deal Offer ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Deal Offer. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-deal-offer.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες