Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Look. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Deal Look?

Το Deal Look είναι μια πρόσφατη εφαρμογή η οποία έχει ήδη συμπεριληφθεί στην κατηγορία των προγραμμάτων τύπου ‘adware’ (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Ασχέτως που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει αξιόπιστη, εσείς θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τις διαφημίσεις που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, καθώς είναι σίγουρο ότι θα εμπεριέχουν συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Το πρόγραμμα αυτό προωθείται ως μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή η οποία μάλιστα θεωρητικά έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τους χρήστες, που επιλέγουν να τη χρησιμοποιήσουν, να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών, καθώς θα τους εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες προσφορές, αλλά και διαφόρων ειδών εκπτώσεις και προωθήσεις. Λόγω της πολύ πειστικής του προώθησης πάρα πολλοί χρήστες έκαναν το λάθος και κατέβασαν το DealLook στους υπολογιστές τους.

Δυστυχώς για αυτούς όμως, μετά από λίγες μέρες από την εγκτατάστασή του συνειδητοποίησαν ότι ο κύριος σκοπός τους προγράμματος αυτού είναι εκτός από το να ‘βομβαρδίζει’ τις οθόνες των υπολογιστών τους με διαφόρων ειδών εκνευριστικές διαφημίσεις, να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχουν εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή τους (browser hijacker), έτσι ώστε να τους ανακατευθύνει σε ύποπτους ιστότοπους κάθε φορά που θα πλοηγούνται στο διαδίκτυο. Οι ανακατευθύνσεις αυτές μπορεί να γίνουν η αιτία πολλών αυθαίρετων και κρυφών διεισδύσεων διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), κλπ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι σαφές ότι θα πρέπει να μείνετε μακρυά από διαφημίσεις τύπου ‘ads by Deal Look’ κι άλλα παρόμοια διαφημιστικά μηνύματα. Εκτός από τα παραπάνω, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να δημιουργήσει και σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες κι αποδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας, όπως και σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

Τέλος, το πρόγραμμα αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ τα κριτήρια αναζήτησης που χρησιμοποιείτε, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε περισσότερο, τι κλικάρετε όσο είστε σε αυτές, κτλ. Αν και δεν κινδυνεύουν τα ευαίσθητα ή απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα, εμείς θα σας συμβουλεύαμε να αποφύγετε να το χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Deal Look ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Deal Look προωθείται διαδικτυακά μέσω διαφόρων ιστότοπων. Ασχέτως που το πρόγραμμα αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ιός, εσείς και πάλι θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά προτού αποφασίσετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Αρκεί να αναλογιστείτε ότι εγκατάσταση αυτού του προγράμματος στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με εμφανίσεις αναδυόμενων διαφημίσεων, ανακατευθύνσεις και επιβραδύνσεις συστήματος και πλοηγήσεων.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο PUP (Potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας από το πουθενά. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά το πρόγραμμα αυτό έχει συμπεριληφθεί ως ‘προτεινόμενη επιπρόσθετη λήψη’ συνοδευτικών πακέτων λήψης διαφόρων δωρεάν εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές, και σαφώς ανεπιθύμητες, διεισδύσεις στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τι εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, αλλά και κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το Deal Look διαδίδεται κυρίως μέσω προγραμμάτων τύπου download managers, PDF creators κι άλλων παρόμοιων δωρεάν εφαρμογών. Επομένως, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρέαν εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Έτσι, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Σε περίπτωση που σας εμφανιστούν αυτομάτως τικαρισμένα κουτάκια που θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων άγνωστων ή ύποπτων προγραμμάτων, όπως πχ ο ιός Deal Look, μη διστάσετε να τα ξετικάρετε.

Εάν εν τέλει πιστεύετε ότι ο συγκεκριμένος ιός κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης βήμα προς βήμα για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία του:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Deal Look ?

Τεχνικά μιλώντας, το Deal Look ειναί ακόμα ένα adware το οποίο είναι η αιτία συνεχών εμφανίσεων δεκάδων εκνευριστικότατων αναδυόμενων διαφημίσεων οι οποίες ‘βομβαρδίζουν’ την επιφάνεια εργασίας του χρήστη-θύματος κάθε φορά που θέλει αυτός να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο. Και φυσικά κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί κατά πόσον οι διαφημίσεις αυτές είναι αξιόπιστες, καθώς συνήθως χρησιμοποιούνται για να προωθούν τα κερδοσκοπικά συμφέροντα τρίτων.

Μάλιστα, το πιο πιθανόν είναι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το Deal Look να σας ανακατευθύνουν σε ύποπτους ιστότοπους προσπαθώντας να σας ξεγελάσουν και να σας πείσουν να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα κι άλλα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση λοιπόν που εντοπίσετε το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα στο σύστημα του υπολογιστή σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα για να απαλλαγείτε μια και καλή από την ενοχλητική του παρουσία.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Look
Στιγμιότυπο του ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ Deal Look

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Deal Look:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Deal Look και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Deal Look ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Deal Look ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Deal Look και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deal Look. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Deal Look από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Deal Look θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deal Look και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Deal Look . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deal Look και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deal Look. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deal Look από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Deal Look ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Deal Look. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-deal-look.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες