Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις Dolphin Deals. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Dolphin Deals?

Το Dolphin Deals είναι ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο μπορεί να μετατρέψει τη διαδικτυακή σας εμπειρία σε πραγματική κόλαση. Μάλιστα, πολλοί χρήστες έχουν πεισθεί ότι το Dolphin Deals είναι ένας κακόβουλος ιός. Για να είμαστε όμως ακριβείς, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Αν και έχει τη δυνατότητα να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών, δεν ανήκει ωστόσο σε εκείνα τα προγράμματα που μπορούν αυτά καθαυτά να προκαλέσουν σοβαρή απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας.

Παρόλα αυτά, σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεση αυτού του εκνευριστικού adware, πόσο μάλλον αν βρέθηκε στον υπολογιστή σας χωρίς να το έχετε κατεβάσει συνειδητά. Η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι έχει διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας είναι η εμφάνιση διαφημίσεων τύπου ‘Dolphin Deals’, ‘Ads by Dolphin Deals’, ‘Powered by Dolphin Deals’, ‘Brought by Dolphin Deals’, ‘Ads not by this site’, κλπ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας τονίσουμε ότι η εμφάνιση εκνευριστικών διαφημίσεων δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί έχοντας αυτή την ανεπιθύμητη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί επίσης να σας ανακατευθύνει προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους για κερδοσκοπικούς λόγους των δημιουργών του και συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Επίσης, διαπιστώσαμε ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις για επίτευξη στόχων διαδικτυακού marketing.

Επομένως, εάν εμφανίστηκαν ενδείξεις ότι ο ιός Dolphin Deals έχει διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage. Διαφορετικά, στην χειρότερη των περιπτώσεων, μπορεί να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους από όπου μπορεί να δώσετε ασυνείδητα/άθελα την έγκρισή σας για διείσδυση στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων.

Πώς μπορεί το Dolphin Deals να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Η πλειοψηφία των adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) διαθέτουν επίσημες ιστοσελίδες λήψης τους. Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει ότι σχεδόν όλοι αυτοί οι ιστότοποι είναι πανομοιότυποι μεταξύ τους. Υπάρχει και κάτι άλλο που θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον ιό Dolphin Deals.

Τα προγράμματα τύπου adware διαδίδονται διαδικτυακά κυρίως με τη βοήθεια εφαρμογών τρίτων. Συγκεκριμένα, ο ιός Dolphin Deals καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητος σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Είναι γνωστό πλέον ότι η μέθοδος bundling αποτελεί μια πολύ καλή πηγή εσόδων για δημιουργούς δωρεάν εφαρμογών, καθώς αυτοί πληρώνονται αδρά για τη διαδικτυακή διάδοση ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων μέσω αυτής της μεθόδου.

Εάν και πάλι επιθυμείτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι τα περισσότερα πλήρως ενημερωμένα κι αξιόπιστα anti-spyware (λογισμικά προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) αναγνωρίζουν το Dolphin Deals ως δυνητική απειλή για την εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε πάντα ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τα προγράμματα που αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Κατά τη διάρκεια λήψης / εγκατάστασης δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί και απρόσεκτοι, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε, παράλληλα με την εφαρμογή που κατεβάζετε συνειδητά, να κατεβάσετε κι άλλες εφαρμογές, κυρίως ανεπιθύμητες ή ακόμα και κακόβουλες, όπως πχ. ο ιός Dolphin Deals .

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Dolphin Deals ?

Ο μοναδικός τρόπος για να πάψουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις Dolphin Deals, οι περισσότερες εκ των οποίων διαθέτουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, τότε θα πρέπει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Συνήθως, μπορείτε να το εντοπίσετε στην λίστα Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων). Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε όλους τους web browsers σας και να διαπιστώσετε έαν το adware έχει αφήσει υπολλείματά του εκεί. Αν αυτά μείνουν, τότε ακόμα κι αν το αφαιρέσετε, αυτό θα καταφέρνει να εμφανίζεται και πάλι στον υπολογιστή σας.

Για να είστε απολύτως σίγουροι ότι το αφαιρέσατε ολοκληρωτικά, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης, σε περίπτωση που θελήσετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, ή να το αφαιρέσετε αυτόματα με τη βοήθεια κάποιου πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου anti-spyware (λογισμικού προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Η αυτόματη αφαίρεση είναι σαφώς προτιμότερη σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις, όπως το να απαλλαγείτε οριστικά από τις διαφημίσεις Dolphin Deals και τις ύποπτες ανακατευθύνσεις τους.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις Dolphin Deals
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις Dolphin Deals

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Dolphin Deals:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Dolphin Deals και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Dolphin Deals ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Dolphin Deals ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Dolphin Deals και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Dolphin Deals. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Dolphin Deals από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Dolphin Deals θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Dolphin Deals και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Dolphin Deals . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Dolphin Deals και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Dolphin Deals. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Dolphin Deals από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Dolphin Deals ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Dolphin Deals. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-dolphin-deals-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες