Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις Activities.aliexpress.com. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Αν και πολλοί ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων χαρακτηρίζουν το URL Activities.aliexpress.com ως browser hijacker (είδος ανεπιθύμητου προγράμματος που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), ωστόσο εμείς δε συμφωνούμε με αυτό. Δε διαπιστώσαμε αυτό το URL να αντικαθιστά αυθαίρετα την προ-επιλεγμένη Αρχική Σελίδα και μηχανή αναζήτησης του συστήματος-στόχου. Αντιθέτως, με το που καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα-στόχο, αρχίζει να ‘πλημμυρίζει’ την οθόνη του χρήστη-θύματος με ενοχλητικές και παραπλανητικές διαφημίσεις που σχετίζονται με τον online ιστότοπο αγορών, Aliexpress. Αν και σε γενικές γραμμές ο συγκεκριμένος εμπορικός ιστότοπος είναι νόμιμος, η εμφάνιση του Activities.aliexpress.com adware (το adware είναι είδος ανεπιθύμητου λογισμικού που εμφανίζει ενοχλητικές και παραπλανητικές διαφημίσεις) είναι σίγουρο ότι θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

Γιατί οι διαφημίσεις Activities.aliexpress.com μπορεί να γίνουν ύποπτες και παραπλανητικές?

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι αναδυόμενες διαφημίσεις Activities.aliexpress.com αναδύονται ξαφνικά κατά τη διάρκεια διαδικτυακών πλοηγήσεων ή με την μορφή banner σε διάφορους ιστότοπους. Ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι μπορεί να εμφανιστούν και με την μορφή κειμένου ή μεγέθους πλήρους οθόνης. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο κύριος σκοπός αυτών των διαφημίσεων είναι η μόχλευση ροών επισκεψιμότητας προς τον ιστότοπο Aliexpress ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες κερδών μέσω πωλήσεων. Για αυτό τον λόγο, σε κάθε διαφήμιση Aliexpress προβάλλεται σλόγκαν του συγκεκριμένου ιστότοπου και λίστα προϊόντων που είναι προς πώληση εκεί.

Επομένως, κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, θα ανακατευθυνθείτε προς το online shop του Activities.aliexpress.com. Δυστυχώς, η συχνότητα εμφάνισης αυτών των διαφημίσεων μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη που αργά ή γρήγορα θα καταντήσει εκνευριστική. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που σχετίζεται με αυτές τις διαφημίσεις.

Σύμφωνα με έρευνες και δοκιμές που έχουν κάνει πολλοί ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, παρατηρήθηκε επίσης ότι οι διαφημίσεις Activities.aliexpress.com μπορεί να εμπεριέχουν και ύποπτο περιεχόμενο συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliates), εκτός από προσφορές κι εκπτώσεις από τον ιστότοπο Aliexpress. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, μπορεί να εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς δημοφιλείς ιστότοπους τρίτων, όπως πχ. Alibaba. Δυστυχώς όμως, έχουν παρατηρηθεί και περιπτώσεις όπου οι ανακατευθύνσεις από Activities.aliexpress.com μπορεί να στείλουν τους χρήστες σε άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Αυτό θέλει πολύ προσοχή, γιατί επισκεπτόμενοι αυτού του είδους τους ιστότοπους μπορεί άθελα ή ασυνείδητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία, malware, κτλ.

Φυσικά, οι περισσότεροι από αυτούς τους ύποπτους ιστότοπους θα προβάλλουν ένα σωρό παραπλανητικά ή ακόμα και κακόβουλα λογισμικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κλικάρετε σε τυχόν παραπλανητικά / ψευδή software update installers, τα οποία θα σας ‘προσφέρουν’ τη δυνατότητα να ελέγξετε ‘δωρεάν’ το σύστημα του υπολογιστή σας για τυχόν διεισδύσεις ιών, ή θα σας προσφέρουν ‘δωρεάν’ τεχνική υποστήριξη, κτλ. Κλικάροντας σε κάποιον από αυτούς τους παραπλανητικούς συνδέσμους ή διαφημίσεις, το μόνο που θα κερδίσετε θα είναι εμφανίσεις online scam ή γενικότερα διεισδύσεις διαφόρων ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Συνοψίζοντας από τα παραπάνω, εάν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων ή αναζητήσεων με κάποιον από τους web browsers σας αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις Activities.aliexpress.com, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο adware. Άλλωστε, εάν σας αρέσει να ψωνίζετε από το Aliexpress, μπορείτε να το επισκεφτείτε απευθείας και να βρείτε μόνοι σας αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Showing Activities.aliexpress.com pop-ups

Πώς γίνεται και οι αναδυόμενες διαφημίσεις Activities.aliexpress.com είναι τόσο άρτια στοχευμένες?

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας χρήστης, “Εχω διαπιστώσει ότι το περιεχόμενο των αναδυόμενων διαφημίσεων Activities.aliexpress.com πάντα σχετίζεται με αυτά που ψάχνω στο διαδίκτυο. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να τις κλικάρει ασυνείδητα, σχεδόν μηχανικά. Θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο?” Αυτό συμβαίνει, γιατί ο ιός Activities.aliexpress.com pop-up virus χρησιμοποιεί λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους, έναντι αδράς αμοιβής, πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις των χρηστών-θυμάτων, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτονται, ποιες διαφημίσεις κλικάρουν, ποια κριτήρια εισάγουν για τις διαδικτυακές τους αναζητήσεις, IP και email διευθύνσεις, κλπ. Τα στοιχεία που συλλέγονται δημιουργούν μοναδικό διαδικτυακό προφίλ για κάθε χρήστη-θύμα ξεχωριστά βάση του οποίου εμφανίζονται άρτια στοχευμένες διαφημίσεις.

Πώς μπορεί αυτή η πλατφόρμα μάρκετινγκ να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Είναι ξεκάθαρο ότι το Activities.aliexpress.com είναι adware (είδος ανεπιθύμητου λογισμικού που εμφανίζει εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις). Εξαπλώνεται διαδικτυακά μέσω δωρεάν δοκιμαστικών/δωρεάν εφαρμογών που κυκλοφορούν καθημερινά κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο. Καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης των εφαρμογών αυτών (βλ. μέθοδος bundling).

Επομένως, για να αποφύγετε αυτές τις παράλληλες διεισδύσεις ύποπτων και σαφώς ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί με τις εφαρμογές που αποφασίζετε να κατεβάσετε. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. το adware που εμφανίζει τις αναδυόμενες διαφημίσεις Activities.aliexpress.com.

Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τυχόν PUPs διεισδύσουν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή του?

Τα PUPs (Potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), σε αντίθεση με τους ιούς, μπορούν να αφαιρεθούν χειροκίνητα από ένα σύστημα υπολογιστή. Ο συνήθης τρόπος ολοκληρωτικής αφαίρεσης ενός PUP γίνεται μέσω του Task Manager και της λίστας Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων). Κατόπιν, θα πρέπει να γίνει χειροκίνητη αφαίρεση των σχετικών επεκτάσεων (βλ. extensions) από τον κάθε web browser ξεχωριστά.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η ολοκληρωτική αφαίρεση ενός adware μπορεί να είναι ιδιαιτέρως περίπλοκη και δύσκολη. Τα πιο προηγμένα adwares μπορεί να έχουν εγκαταστήσει κι αποθηκεύσει κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα-στόχο διάφορα βοηθητικά αρχεία. Έτσι, αν δεν αφαιρεθούν κι αυτά, τότε είναι πολύ πιθανό το αφαιρεμένο adware να επανεμφανιστεί στο σύστημα ύστερα από λίγο. Για αυτό τον λόγο, συνιστούμε να επιλέγετε την χρήση ενός πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου anti-malware (λογισμικό προστασίας, εντοπισμού, αφαίρεσης ανεπιθύμητων και κακόβουλων προγραμμάτων/αρχείων). Στην περίπτωση του Aliexpress adware, έχουμε διαπιστώσει ότι κατεβαίνει στα συστήματα-στόχους συνοδευόμενο από διάφορα αρχεία. Επομένως, για να μπορέσετε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον ιό Activities.aliexpress.com, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Activities.aliexpress.com:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Activities.aliexpress.com και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Activities.aliexpress.com ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Activities.aliexpress.com ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Activities.aliexpress.com και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Activities.aliexpress.com. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Activities.aliexpress.com από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Activities.aliexpress.com θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Activities.aliexpress.com και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Activities.aliexpress.com . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Activities.aliexpress.com και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Activities.aliexpress.com. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Activities.aliexpress.com από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Activities.aliexpress.com ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Activities.aliexpress.com. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-activities-aliexpress-com-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες