Βαθμός σοβαρότητας:  
  (80/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων MediaPlayersvideos 1.1

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Τι είναι το MediaPlayersvideos 1.1;

Το MediaPlayersvideos 1.1 (γνωστό επίσης και ως MediaPlayersvideos) είναι μια δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή η οποία ξεγελά τους χρήστες ώστε να τη κατεβάζουν στους υπολογιστές τους, πιστεύοντας πως έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει την ανάλυση των βίντεο σε διάφορες ιστοσελίδες. Αν ακόμη δεν έχετε εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα, προτείνουμε να μείνετε μακριά του διότι από ότι φαίνεται είναι απλά ένα ακόμη adware και μια δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή που προωθεί ιστοσελίδες τρίτων προβάλλοντας ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις. Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, υποθέτουμε πως είτε ενδιαφέρεστε για μολύνσεις Η/Υ, είτε πρόσφατα παρατηρήσατε τις διαφημίσεις του MediaPlayersvideos 1.1 στα προγράμματα περιήγησης σας και αποφασίσατε να ερευνήσετε αυτό το πρόγραμμα. Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο για το δεύτερο λόγο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνετε κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις ακόμη και αν φαίνονται ελκυστικές. Να έχετε κατά νου, πως είναι γεμάτες με συνδέσμους χορηγών και επιχειρούν να ανακατευθύνουν τους χρήστες σε προκαθορισμένες ιστοσελίδες. Δυστυχώς, ορισμένες ανακατευθύνσεις του MediaPlayersvideos 1.1 μπορεί να είναι κακόβουλες και να σας προωθούν σε επισφαλείς ιστοσελίδες. Παρεμπιπτόντως, μην υποτιμήσετε το γεγονός πως αυτά τα adware χρησιμοποιούν cookies καταγραφής για να παρακολουθούν τις συνήθειες πλοήγησης των χρηστών. Αν και αναφέρουν πως δεν ενδιαφέρονται για ευαίσθητα δεδομένα, δεν αρνούνται το γεγονός πως αυτά τα adware μπορούν να επηρεαστούν από διάφορους εγκληματίες και να χρησιμοποιηθούν για τη καταγραφή των πληκτρολογήσεων σας και την κλοπή των προσωπικών σας δεδομένων. Ολοκληρώνοντας, αν και ο ιός MediaPlayersvideos 1.1 δεν είναι κακόβουλος από μόνος του, είναι εντελώς άχρηστος και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ασφάλεια του συστήματος σας. Επομένως, απομακρύνετε το με τη χρήση ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware, όπως το Reimage Reimage Cleaner Intego.

Πως μπορεί το MediaPlayersvideos 1.1 να καταλάβει τον υπολογιστή μου;

Το MediaPlayersvideos 1.1 έχει κατηγοριοποιηθεί ως μια δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή, διότι ειδικοί ανακάλυψαν πως προστίθεται σε δωρεάν προγράμματα ως πρόσθετο χαρακτηριστικό. Η μέθοδος της δεματοποίησης ή αλλιώς bundling είναι κάπως άδικη, καθώς έτσι διάφορες τρίτες εφαρμογές διεισδύουν σε τυχαίους υπολογιστές περνώντας απαρατήρητο. Διάφορα πρόσθετα, προσθήκες, γραμμές εργαλείων και επεκτάσεις ενημερώνουν για τη παρουσία τους αλλά με ένα παραπλανητικό τρόπο, έτσι ώστε να εγκατασταθούν περνώντας απαρατήρητα. Αν θέλετε να καταργείτε αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, επιλέγετε τη μέθοδο της Προσαρμοσμένης ή Για Προχωρημένους εγκατάστασης και παρακολουθείτε ολόκληρη τη διαδικασία. Βρείτε τις επιλογές που αναφέρουν πως συμφωνείτε στην εγκατάσταση άγνωστων προγραμμάτων όπως το MediaPlayersvideos 1.1. Αν δεν το κάνετε αυτό, μπορεί να ξεκινήσετε να ταλαιπωρήστε από τις διαδοχικές διαφημίσεις του MediaPlayersvideos 1.1 στα προγράμματα περιήγησης σας. Παρεμπιπτόντως, αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να προβάλλει ύπουλες διαφημίσεις που προτείνουν να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, τα Java, Flash Player ή άλλα προγράμματα. Παρακαλούμε, αγνοήστε αυτές τις αναδυόμενες διαφημίσεις διότι εξαπλώνονται κυρίως για να πείθουν τους χρήστες να εγκαθιστούν πρόσθετα adware, εισβολείς και παρόμοιες δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές στους υπολογιστές σας. Για να μπορέσετε να σταματήσετε αυτές τις ανακατευθύνσεις, διαφημίσεις, ειδοποιήσεις, επιβραδύνσεις και άλλα θέματα, πρέπει να αφαιρέσετε αυτό το adware από το σύστημα σας άμεσα.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό MediaPlayersvideos 1.1;

Οι ανακατευθύνσεις και οι αναδυόμενες διαφημίσεις του MediaPlayersvideos 1.1 μπορούν να προκαλούν διάφορα θέματα στους Η/Υ, όπως επιβραδύνσεις, τη διείσδυση άλλων ανεπιθύμητων εφαρμογών και την απώλεια προσωπικών αναγνωρίσιμων δεδομένων. Αν και αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι έτσι ώστε να μπορέσετε να το αποτρέψετε.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις του MediaPlayersvideos 1.1
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις του MediaPlayersvideos 1.1

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-mediaplayersvideos-1-1.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Η γνώμη σας σχετικά με Ads by MediaPlayersvideos 1.1