Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων CheckMeUp

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το CheckMeUp;

Το CheckMeUp είναι μια ύπουλη επέκταση προγραμμάτων περιήγησης, η οποία προωθείται ως ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να ελέγχουν και να παρατηρούν τη ταχύτητα του υπολογιστή σας. Εμείς υποστηρίζουμε πως πρόκειται για μια ύπουλη εφαρμογή, επειδή η δραστηριότητα της δεν σταματά εκεί. Μπορεί επίσης να προκαλεί πρόσθετες λειτουργίες πίσω από τη πλάτη των χρηστών. Για παράδειγμα: μπορεί να επιχειρήσει να εγκαταστήσει παρόμοιες εφαρμογές στον υπολογιστή σας, να καταλάβει όλα τα προγράμματα περιήγησης ή να σας αποσπάσει προσωπικά μη αναγνωρίσιμα στοιχεία. Αυτό το πρόσθετο, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως adware διότι είναι ικανό να προβάλλει πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις, είτε το επιθυμεί ο χρήστης είτε όχι. Επίσης, οι περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται πως δεν θυμούνται την εγκατάσταση αυτού του εισβολέα. Φυσικά, δεν μπορούν να τη θυμηθούν, επειδή ποτέ δεν το εγκατέστησαν. Με τα όσα γνωρίζουμε, αυτή η αμφισβητήσιμη εφαρμογή εξαπλώνεται ενεργά μέσω δωρεάν εφαρμογών. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως αν οι χρήστες δεν είναι εξοικειωμένοι με τη πολιτική απορρήτου του, δεν μπορούν να γνωρίζουν πως το CheckMeUp εγκαθιστά μαζί λογισμικό καταγραφής. Συνεχώς παρακολουθεί την online δραστηριότητα τους συλλέγοντας διάφορες πληροφορίες σχετικά με το υλικολογισμικό τους, όπως την διεύθυνση IP, το τύπο και τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, τις αναζητήσεις του χρήστη, τις σελίδες που επισκέφτηκε και παρόμοιες πληροφορίες. Πρέπει να έχετε κατά νου, πως αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς και να πωληθούν σε τρίτους. Με αυτό το τρόπο, μπορούν να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις έτσι ώστε να τις κάνουν περισσότερο εξατομικευμένες. Μπορεί να σας προσφέρουν να αγοράσετε κάτι, αν πρόσφατα περιηγηθήκατε σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, ή μπορεί να σας προσφέρουν να κάνετε λήψη κάποιου δωρεάν προγράμματος που αναζητούσατε προηγουμένως. Να είστε προσεκτικοί και να μη πέσετε σε τέτοιες παγίδες. Στη πραγματικότητα, αυτές οι διαφημίσεις μπορεί να σας ανακατευθύνουν όχι μόνο σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, αλλά και σε σελίδες με αμφισβητήσιμο περιεχόμενο. Έτσι, καταφέρνουν να αυξάνουν τα εισοδήματα τους, τη κατάταξη και τις πωλήσεις τους. Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτές οι ιστοσελίδες μπορεί να εμπεριέχουν διάφορες λήψεις και μπορεί να καταλήξετε να εγκαταστήσετε μια δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή ή κάποιο malware. Αν και το πρόσθετο CheckMeUp μπορεί να εγκαταστήσει ένα widget στην επιφάνεια εργασίας σας, προβάλλοντας πως ελέγχει τη ταχύτητα του υπολογιστή, να είστε σίγουροι πως αυτή η λειτουργία είναι πλαστή. Επομένως, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις ενοχλήσεις ππου αναφέρουμε παραπάνω, αφαιρέστε τον ιό CheckMeUp από τη στιγμή που θα αντιληφθείτε πως βρίσκεται στο σύστημα σας.

Πως μπορεί το CheckMeUp να καταλάβει τον υπολογιστή μου;

Το CheckMeUp είναι ένα κλασσικό adware/δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή. Επομένως, διεισδύει στους υπολογιστές ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα παρόμοια adware προγράμματα. Για να είμαστε περισσότερο ακριβής, μπαίνει στους υπολογιστές των χρηστών περνώντας απαρατήρητο και χωρίς την ξεκάθαρη έγκριση τους. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, εξαπλώνεται μαζί με freewares και shareware. Μετά από εκτεταμένη έρευνα, ανακαλύψαμε πως το CheckMeUp διανέμεται κυρίως μέσω διαχειριστών λήψεων από σελίδες λήψεων freeware όπως η download.com, soft32.com, softonic.com και άλλες παρόμοιες. Μόλις εγκατασταθεί, ξεκινά να επηρεάζει όλα τα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Internet Explorer και Mozilla Firefox, μειώνει την απόδοση τους, εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις και μπορεί να προκαλέσει διεισδύσεις πιθανών ιών ή εισβολέων στον Η/Υ σας. Για να αποφύγετε αυτό το σενάριο, πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση freeware εφαρμογών. Ακόμη και γνωστές εφαρμογές μπορεί να προσφέρονται σε πακέτα λογισμικού μαζί με τρίτα διαφημιστικά εργαλεία. Επομένως, πρέπει να ερευνάτε κάθε πρόγραμμα που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε. Συνιστούμε να διαβάζετε την ενότητα άδειας χρήσης και τη πολιτική απορρήτου. Αυτές οι ενότητες συμπεριλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τρίτες συνεργασίες και λογισμικά καταγραφής. Επομένως, μπορεί να αλλάξετε γνώμη για το πρόγραμμα αυτό και να αποφασίσετε να μην το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Αν δεν προτιμάτε να διαβάζετε μεγάλα κείμενα, μπορείτε να επιλέγετε τη μέθοδο της Προσαρμοσμένης ή Για Προχωρημένους εγκατάστασης και να ακολουθείτε προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία. Έτσι, θα μπορείτε να καταργείτε όλες τις προτάσεις εγκατάστασης δωρεάν λήψεων. Αν έχετε ήδη παρατηρήσει το CheckMeUp στον υπολογιστή σας, μην αγνοήσετε τη παρουσία του και απομακρύνετε το άμεσα, για να αποτρέψετε πιθανά προβλήματα στον Η/Υ σας.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό CheckMeUp;

Αν έχετε παρατηρήσει πως το CheckMeUp έχει ξεκινήσει να σας εμφανίζει τις ενοχλητικές του διαφημίσεις και να προκαλεί τις διαδοχικές του ανακατευθύνσεις σε άγνωστες ιστοσελίδες, προτείνουμε να το αφαιρέσετε από το σύστημα σας άμεσα. Οι ειδικοί μας σε θέματα ασφαλείας έχουν δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να το απομακρύνετε χειροκίνητα ή αυτόματα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα, να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και να σαρώσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να καταφέρετε να εξαλείψετε αυτόν τον εισβολέα.

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του Reimage Reimage Cleaner Intego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις του CheckMeUp
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις του CheckMeUp

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων CheckMeUp:

Αφαίρεση CheckMeUp από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το CheckMeUp και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το CheckMeUp ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση CheckMeUp από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το CheckMeUp ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση CheckMeUp από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το CheckMeUp και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CheckMeUp. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων CheckMeUp από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το CheckMeUp θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση CheckMeUp από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CheckMeUp και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του CheckMeUp . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση CheckMeUp από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CheckMeUp και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CheckMeUp. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση CheckMeUp από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το CheckMeUp ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του CheckMeUp. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. Για να τα αποφύγεις όλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνεις backup σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-checkmeup.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Ads by CheckMeUp