Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων ZoomIt

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ZoomIt?

Το ZoomIt είναι ένα εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει zoom σε όλες τις εικόνες που θα βρει στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι με βάση τους οποίους σας συνιστούμε να αποφύγετε να εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Παρακάτω, σας παραθέτουμε δυο αποσπάσματα από το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (End-User’s Licence Agreement ή EULA) του ZoomIt

«Το παρών λογισμικό μπορεί επίσης να σας εμφανίζει διαφημίσεις τρίτων, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με το Προϊόν Μας (“Επιχορηγούμενα Αποτελέσματα”), και χαρακτηρίζονται ως “Επιχορηγούμενες” ή με οποιοδήποτε άλλο χαρακτηρισμό διαφοροποίησης από το Προϊόν Μας.»

«Tο λογισμικό επικοινωνεί με το Προϊόν Μας και μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν τη χρησιμοποίηση του Λογισμικού εκ μέρους σας, συμπεριλαμβανόμενων δεδομένων που αφορούν το ιστορικό των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Η χρήση αυτών των δεδομένων καθορίζεται από την Πολιτική περί Ιδιωτικότητας και Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων του Ιστότοπου.»

Το περιεχόμενο των παραπάνω αποσπασμάτων είναι και ο κύριος λόγος που το ZoomIt έχει χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο browser add-on (πρόσθετο) υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων, οι οποίες διακρίνονται από τον χαρακτηρισμό ‘επιχορηγούμενες’ διαφημίσεις. Επόμενως, από την πρώτη στιγμή που θα το εγκαταστήσετε, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται σχεδόν άμεσα διαφημίσεις τύπου ‘Ads by ZoomIt’ τις οποίες μάλιστα θα σας συνιστούσαμε να μην κλικάρετε. Αυτό το λέμε, γιατί οι σύνδεσμοι ανακατευθύνσεων τρίτων που εμπεριέχονται σε αυτές τις διαφημίσεις δεν ελέγχονται σε καμία περίπτωση από το λογισμικό για το πόσο αξιόπιστοι ή ασφαλείς είναι. Οπότε, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι ο ιστότοπος στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε, κλικάροντας ένα τέτοιο σύνδεσμο, θα είναι αξιόπιστος και ασφαλής.

Επίσης, το πρόγραμμα αυτό έχει σχετιστεί και με ζητήματα που αφορούν διαρροές προσωπικών δεδομένων των χρηστών που το εγκατέστησαν. Από τη μια βεβαίως, ο ιός ZoomIt προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με τα cookies (λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού) που χρησιμοποιεί, και αυτό μάλιστα δηλώνεται ξεκάθαρα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Από την άλλη, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες χρηστών ότι αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα διείσδυσε στον υπολογιστή τους όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling). Με άλλα λόγια, οι χρήστες αυτοί αποφάσισαν να κατεβάσουν κάποια δωρεάν εφαρμογή στον υπολογιστή τους από το διαδίκτυο κι επειδή δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια λήψης της, κατέβηκε παράλληλα και ο συγκεκριμένος ιός, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, είναι σαφές ότι υπάρχει παραβίαση Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς κατέβηκε χωρίς τη συνειδητή γνώση των χρηστών και παράλληλα, κατόπιν εγκατάστασής του, χρησιμοποιούσε cookies κρυφά για να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες των χρηστών σχετικά με τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα και προτιμήσεις, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν και να θέλουν να μοιραστούν πληροφορίες όπως, ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτονται, IP και email address, κλπ.

Ασχέτως αν επιλέξατε οικειοθελώς να εγκαταστήσετε το ZoomIt στον υπολογιστή σας ή αν αυτό ‘τρύπωσε’ κρυφά κι αυθαίρετα εμφανίζοντας διαφημίσεις από το πουθενά, εμείς σας συμβουλεύουμε να απαλλαγείτε από το ZoomIt αμέσως με το που διαπιστώσετε την παρουσία του στον υπολογιστή σας. Για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage, ένα εξαίρετο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίζει και να αφαιρεί ολοκληρωτικά ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυναν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ZoomIt ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το ZoomIt προωθείται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Βασικά, είναι μια νόμιμη εφαρμογή και αρκετούς από τους χρήστες δεν τους πειράζει που υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων. Αυτό, ως επί το πλείστον αφορά τους χρήστες που το κατέβασαν και το χρησιμοποιούν οικειοθελώς. Ωστόσο, ο κύριος τρόπος μέσω του οποίου διαδίδεται διαδικτυακά, είναι η μέθοδος bundling. Σε αυτή την περίπτωση, το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Μάλιστα, η λίστα με τα δωρεάν ή δοκιμαστικά πρόγραμματα που εμπεριέχουν συνοδευτικά πακέτα λήψης ή ‘προαιρετικές λήψεις’, όπως πολλές φορές αποκαλούνται, ολοένα και μεγαλώνει.

Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούν ότι ακόμα και στις περιπτώσεις που κατεβάζετε κάποια δωρεάν εφαρμογή που γνωρίζετε από κάποιον αξιόπιστο ιστότοπο λήψεων θα πρέπει είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης. Πριν αποφασίσετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε καλά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA), καθώς και αξιολογήσεις/σχόλια χρηστών και ειδικών, έτσι ώστε να σχηματίσετε μια καλή άποψη για το πόσο χρήσιμη, αξιόπιστη κι ασφαλής είναι η εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε. Αν εν τέλει αποφασίσετε να την κατεβάσετε, τότε σας συνιστούμε να επιλέξετε Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα τις χαρακτηρίσετε ως ανεπιθύμητες και ύποπτες.

Αν από την άλλη, το ZoomIt καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα καταλάβετε πολύ γρήγορα την παρουσία του, καθώς θα αρχίσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που θα σχετίζονται με αυτό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ZoomIt?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, το ZoomIt έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (Potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Για αυτό τον λόγο, συνιστούμε να απαλλαγείτε άμεσα από την παρουσία του αν διαπιστώσετε ότι έχει καταφέρει να ‘τρυπώσει’ στον υπολογιστή σας. Για να τα καταφέρετε, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης που ετοίμασαν για εσάς οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ZoomIt
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ZoomIt

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων ZoomIt:

Αφαίρεση ZoomIt από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ZoomIt και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ZoomIt ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση ZoomIt από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ZoomIt ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση ZoomIt από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ZoomIt και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomIt. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων ZoomIt από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ZoomIt θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση ZoomIt από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomIt και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ZoomIt . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση ZoomIt από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomIt και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomIt. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση ZoomIt από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ZoomIt ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ZoomIt. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-zoomit.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες