Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από ZoomCheck. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Linas Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ZoomCheck?

Το ZoomCheck είναι μια επέκταση που υποστηρίζει/προωθείται από διαφημίσεις τρίτων και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα της πιστεύοντας ότι θα τον βοηθήσει στις διαδικτυακές του αγορές με τις εμφανίσεις συγκρίσεων τιμών, εκπτωτικών κουπονιών, promo κωδικών κι άλλων διευκολύνσεων που υπόσχονται να εμπλουτίσουν την εμπειρία των διαδικτυακών αγορών. Δυστυχώς όμως, σε περίπτωση που μπείτε σε πειρασμό να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα διαπιστώσετε σύντομα ότι το μόνο που θα κάνει αυτό το πρόγραμμα είναι να δημιουργήσει χάος και προβλήματα εκθέτοντας σε κινδύνους και προβλήματα την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με το που εγκατασταθεί καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του κάθε web browser που έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις (browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer.

Ναι όντως εμφανίζει συγκρίσεις τιμών, εκπτωτικά κουπόνια και διαδικτυακές προσφορές. Ωστόσο, ο απώτερος σκοπός των διαφημίσεων που σχετίζονται με το ZoomCheck είναι να προωθούν και να σας ανακατευθύνουν προς προκαθορισμένους ιστότοπους που συνεργάζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρά να εμφανίζουν τις πιο συμφέρουσες προσφορές για εσάς. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα οι διαφημίσεις αυτές να προωθούν συμφέροντα τρίτων που έχουν κακόβουλες διαθέσεις, όπως πχ. scammers ή hackers. Με άλλα λόγια, σε περίπτωση που κλικάρετε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, μπορεί να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους και μπορεί ακόμα και να ξεγελαστείτε κατεβάζοντας ασυνείδητα διάφορα είδη ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι ο ιός ZoomCheck κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή του, γιατί έχει τη τάση να χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος των πόρων του συστήματος για τις διάφορες παρασκηνιακές και ύποπτες διεργασίες του και με το τρόπο αυτό να επιβραδύνει σημαντικά όχι μόνο τις επιδόσεις του συστήματος, αλλά και τις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αν και το κείμενο που εμπεριέχεται στην Πολιτική περί Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy) αναφέρει ότι οι πληροφορίες αυτές είναι γενικές και δεν αφορούν ευαίσθητα ή απόρρητα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε, για πόσο και κάθε πότε, ποια κριτήρια αναζήτησης πληκτρολογείτε και γενικότερα τι κάνετε στο διαδίκτυο. Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα διεισδύει κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας, υποδηλώνει ότι οι σκοποί του δεν είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστοι κι εν τέλει αυτή η κίνηση από μόνη της αποτελεί παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά και της ιδιωτικότητάς σας.

Με το που δείτε να σας εμφανίζονται ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το ZoomCheck, τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά την ανεπιθύμητη αυτή εφαρμογή.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ZoomCheck ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Ολοένα και περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων χαρακτηρίζουν το ZoomCheck ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Από ότι φαίνεται όχι άδικα αν δει κανείς πως αυτό το πρόγραμμα καταφέρνει και διεισδύει αυθαίρετα και κρυφά σε συστήματα υπολογιστών. Ο ιός ZoomCheck διαδίδεται διαδικτυακά κυρίως εφαρμόζοντας την μέθοδο ‘bundling’. Για αυτό τον λόγο οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι εμφανίστηκε στον υπολογιστή τους από το πουθενά και άρχισε να τους εμφανίζει μεγάλο όγκο εκνευριστικών διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων.

Το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως ικανό στο να παραπλανεί τους χρήστες και να τους πείθει να το χρησιμοποιούν, καθώς αυτοί πιστεύουν ότι με το τρόπο αυτό θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και χρόνο κλικάροντας τις διαφημίσεις του. Κλικάροντας όμως σε διαφημίσεις που σχετίζονται με το ZoomCheck ισοδυναμεί με ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, αλλά και έμμεσες προσβάσεις διεισδύσεων διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) στον υπολογιστή τους και κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη τους.

Για αυτό κι εμείς σας συμβουλεύουμε να το αφαιρέσετε άμεσα από τη στιγμή που θα το βρείτε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας. Ευτυχώς, το να αποφύγετε τη διείσδυσή του δεν είναι δύσκολο. Αρκεί απλά να είστε προσεκτικοί και παρατηρητικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο. ΠΟΤΕ μην κάνετε το λάθος να κλικάρετε ασυνείδητα ή αυτοματοποιημένα το κουμπί ‘next’ (επόμενο) απλά και μόνο επειδή βιάζεστε να τελειώσετε με την λήψη/εγκατάσταση μιας εφαρμογής. Σε αυτή την περίπτωση, αυξάνετε δραματικά τις πιθανότητες να διεισδύσουν στον υπολογιστή και πίσω από την πλάτη σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα.

Για αυτό και θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας εφαρμογής και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, οι οποίες λήψεις τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, αναφέρονται σε ανεπιθύμητα και ύποπτα προγράμματα, κυρίως τύπου add-on (πρόσθετο), plug-in, toolbar (γραμμή εργαλείων) ή extension (επέκταση).

Σε περίπτωση τώρα που το ZoomCheck plug-in κατάφερε ήδη να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες για να το αφαιρέσετε αποτελεσματικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ZoomCheck ?

Δεν θα πρέπει να κάνετε το λάθος να κρατήσετε τον ιό ZoomCheck στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και αφαιρέστε τον χειροκίνητα ή αυτόματα:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ZoomCheck
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ZoomCheck

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων ZoomCheck:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ZoomCheck και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ZoomCheck ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ZoomCheck ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ZoomCheck και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomCheck. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων ZoomCheck από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ZoomCheck θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomCheck και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ZoomCheck . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomCheck και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomCheck. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomCheck από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ZoomCheck ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ZoomCheck. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-zoomcheck.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες