Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων WebBrowser

από Linas Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το WebBrowser?

Το WebBrowser είναι ένα νόμιμο εργαλείο το οποίο υποθετικά έχει σχεδιαστεί να εμπλουτίζει τη διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ισχυρισμοί των σχεδιαστών του προγράμματος, έτσι ώστε να γίνει θελκτικό ως προς τους χρήστες και να διαδοθεί διαδικτυακά. Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων έχουν μια ‘ελαφρώς’ διαφορετική άποψη. Το χαρακτηρίζουν ως ακόμα ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο ως απώτερο σκοπό έχει την παραγωγή κέρδους υπερ των δημιουργών του εις βάρος δυστυχώς των ανυποψίαστων χρηστών.

Επομένως, σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιείτε το WebBrowser. Σε περίπτωση που αυτό καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε πολύ σύντομα θα καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στον υπολογιστή σας, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργηθεί πραγματικό χάος στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις και πλοηγήσεις.

Πρώτα από όλα, έχει τη τάση να εγκαθιστά αυθαίρετα και παρασκηνιακά λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού. Με αυτό το τρόπο καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις και πλοηγήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια δεδομένα πληκτρολογείτε, τι είδους αναζητήσεις κάνετε, κλπ. Όλα αυτά βεβαίως γίνονται για σκοπούς διαδικτυακού marketing και διαφημιστικών στοχεύσεων. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ότι θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται άρτια στοχευμένες διαφημίσεις σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν, κυρίως τύπου ‘Ads by WebBrowser’, ‘Powered by WebBrowser’, ‘Delivered by WebBrowser’.

Εκτός από εκνευριστικές, οι διαφημίσεις αυτές ως επί το πλείστον είναι και παραπλανητικές και οι περισσότερες εξ αυτών εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης. Μιας και κανένας δε μπορεί να σας εγγυηθεί για το εαν θα ανακατευθυνθείτε προς αξιόπιστους ή άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων, σας συνιστούμε να μη το ρισκάρετε, γιατί οι επιπτώσεις για την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αρνητικές.

Τέλος, ο ιός WebBrowser είναι γνωστόν ότι συμβάλει ενεργά σε σημαντικές μειώσεις στις επιδόσεις του συστήματος, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα κενά ασφάλειας του συστήματος και με το τρόπο αυτό μπορεί να ‘ανοίξει το δρόμο’ σε μελλοντικές κρυφές διεισδύσεις κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων), ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων και αρχείων, όπως πχ. ιών και malwares.

Από όλα τα παραπάνω, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι αυτό το adware μόνο κακό μπορεί να σας κάνει. Για αυτό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage. Αυτό θα αναλάβει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά αυτό το ανεπιθύμητο και εν δυνάμει επικίνδυνο πρόγραμμα.

Πώς μπορεί το WebBrowser να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το WebBrowser είναι ένα browser add-on (πρόσθετο) το οποίο μπορεί να προστεθεί σε δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών προκαλώντας κατόπιν χάος. Ευτυχώς, αυτό καθαυτό δεν είναι ιός ή malware. Αν και αρχικά κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να το χαρακτηρίσει ως τέτοιο λόγω του τρόπου λειτουργίας του. Ωστόσο, αν και διεισδύει έμμεσα, δεν το κάνει αυτό χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Αποδέχεστε την εγκατάστασή του υποσυνείδητα ή άθελά σας.

Το συγκεκριμένο adware βασίζει τη διαδικτυακή του διάδοση στην μέθοδο bunding η οποία αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο διαδικτυακής διάδοσης αυτού του είδους προγραμμάτων. Ουσιαστικά με την μέθοδο bundling, το WebBrowser καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει όχι μόνο να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάζετε, αλλά επίσης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που αποφασίσατε εν τέλει να κατεβάσετε. Σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων. Συνήθως, αυτά τα κουτάκια αφορούν λήψεις ύποπτων και ανεπιθύμητων προγραμμάτων τα οποία εμφανίζονται με τη μορφή browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις).

Συνοψίζοντας, σας συμβουλεύουμε να μην αποδεχτείτε την εγκατάσταση κανενός από αυτά τα παράλληλα προγράμματα που εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάζετε, γιατί κάποια στιγμή αργότερα μπορεί να διαπιστώσετε την εμφάνιση εκνευριστικών αναδυόμενων και παραπλανητικών διαφημίσεων, ύποπτων ανακατευθύνσεων, κι άλλων παρασκηνιακών διεργασιών που θα μολύνουν και θα επιβραδύνουν το σύστημα του υπολογιστή σας. Επομένως, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται ανακατευθύνσεις ή διαφημίσεις από WebBrowser, τότε όχι μόνο θα πρέπει να αποφύγετε να τις κλικάρετε, αλλά και να προβείτε σε άμεσο εντοπισμό και αφαίρεση αυτής της ύποπτης εφαρμογής.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό WebBrowser ?

Μπορείτε να απαλλαγείτε από το WebBrowser ακολουθώντας προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσής του:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από WebBrowser
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από WebBrowser

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων WebBrowser:

Αφαίρεση WebBrowser από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το WebBrowser και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το WebBrowser ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση WebBrowser από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το WebBrowser ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση WebBrowser από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το WebBrowser και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του WebBrowser. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων WebBrowser από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το WebBrowser θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση WebBrowser από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το WebBrowser και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του WebBrowser . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση WebBrowser από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το WebBrowser και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του WebBrowser. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση WebBrowser από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το WebBrowser ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του WebBrowser. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-webbrowser.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες