Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από UniSales. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UniSales?

Το UniSales είναι ένα παραπλανητικό browser πρόσθετο το οποίο μπορεί να επιρρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας και να σας παρενοχλεί κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων. Ανήκει στην κατηγορία των adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), λόγω του ότι έχει τη τάση να ξεγελάει τους χρήστες και να διεισδύει απαρατήρητο στα συστήματα των υπολογιστών τους, όπου κατόπιν προβαίνει σε πληθώρα παρασκηνιακών κι αυθαίρετων διεργασιών.

Ευτυχώς, ΔΕΝ είναι ιός, οπότε το πρόγραμμα αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η ύπαρξή του στο σύστημα του υπολογιστή σας δεν θα σας προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, αρχίζει να εμφανίζει δεκάδες εκνευριστικές διαφημίσεις τύπου ‘Ads by UniSales’, ‘UniSales Deals’, ‘Brought by UniSales’ κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, ασχέτως ιστότοπων που μπορεί να επισκέπτεστε ή web browser που μπορεί να χρησιμοποιείτε, καθώς είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer.

Οι διαφημίσεις από το UniSales εμφανίζονται με τη μορφή αναδυόμενων, banners, και κειμένου διαφημιστικών μηνυμάτων. Η εμφάνισή τους στον υπολογιστή σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και σε εγρήγορση, καθώς οι σύνδεσμοι που εμπεριέχουν μπορεί να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να πλοηγείστε σε ιστότοπους που σας ανακατεύθυναν οι διαφημίσεις από UniSales, γιατί έτσι αυξάνετε δραματικά τις πιθανότητες να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, κι εν τέλει να δώσετε άθελά σας πρόσβαση σε διεισδύσεις κι άλλων ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων αρχείων και προγραμμάτων.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός UniSales αφού διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies) μέσω του οποίου θα υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αν και οι δημιουργοί της εφαρμογής ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλά για γενικής φύσεως πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι πληροφορίες αυτές δε θα γίνουν προσβάσιμες και σε κυβερνο-εγκληματίες οι οποίοι με το τρόπο αυτό μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση και σε πιο ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εν συνεχεία θα τα χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς, ακόμα και εις βάρος σας!

Συνοψίζοντας, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, σας συνιστούμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεση αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος από τη στιγμή που θα αντιληφθείτε ότι ‘τρύπωσε΄στο σύστημα του υπολογιστή σας. Ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να απαλλαγείτε οριστικά από την παρουσία του είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ UniSales ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το UniSales μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας τελείως απαρατήρητο και να προβεί σε πληθώρα αυθαίρετων τροποποιήσεων στις παραμέτρους του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις. Στις αυθαίρετες και παρασκηνιακές διεργασίες του, συμπεριλαμβάνονται οι εγκαταστάσεις cookies, η εμφάνιση εκνευριστικών και παραπλανητικών διαφημίσεων, η εμφάνιση ύποπτων ανακατευθύνσεων προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, κι άλλες πολλές διεργασίες που θα λαμβάνουν χώρα πίσω από την πλάτη σας.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η παρουσία του στον υπολογιστή σας ισοδυναμεί με διαρκή έκθεση του συστήματος του υπολογιστή σας σε διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων, όπως πχ. virus ή malware. Σε γενικές γραμμές, όλα τα προγράμματα που χαρακτηρίζονται ως adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (Potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) δεν θα πρέπει να τα εμπιστεύεστε, καθώς ο μοναδικός σκοπός τους είναι η κερδοφορία των δημιουργών τoυς, ακόμα κι αν αυτή συνεπάγεται να δημιουργείται εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών.

Για να αποφύγετε κρυφές κι ανεπιθύμητες διεισδύσεις, όπως πχ. στην περίπτωση του UniSales, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα προγράμματα συνήθως διαδίδονται μέσω email επισυνάψεων, μολυσμένων συνδέσμων, ψευδών/παραπλανητικών ενημερώσεων/ειδοποιήσεων, κλπ. Ωστόσο, ο πιο σύνηθης τρόπος διάδοσης των PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) είναι μέσω της μεθόδου bundling. Με άλλα λόγια, καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή, θα πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και προσεκτικοί και να έχετε το νου σας για εμφανίσεις προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων. Σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε κι επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν και τα οποία θα αναφέρονται σε εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, που τις περισσότερες φορές είναι ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. ο ιός UniSales.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ UniSales?

Μπορείτε να πάψετε την εμφάνιση διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων από UniSales μόνο αν αφαιρέσετε ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) που ευθύνεται για την εμφάνισή τους. Για να το καταφέρετε αυτό εύκολα-γρήγορα-αποτελεσματικά σας συμβουλεύουμε να εγκαταστήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) ή να το αφαιρέσετε χειροκίνητα ακολουθώντας προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από UniSales
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από UniSales

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων UniSales:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το UniSales και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το UniSales ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το UniSales ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το UniSales και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του UniSales. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων UniSales από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το UniSales θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το UniSales και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του UniSales . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το UniSales και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του UniSales. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση UniSales από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το UniSales ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του UniSales. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-unisales.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες