Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων UniDeals

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το UniDeals?

Το UniDeals είναι ένα browser add-on (πρόσθετο) το οποίο υποθετικά μπορεί να εμπλουτίσει τη διαδικτυακή σας εμπειρία εμφανίζοντάς σας διάφορα εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές, συγκρίσεις τιμών, κλπ., και με το τρόπο αυτό να σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, κυρίως κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών. Εν μέρει κάνει αυτά που υπόσχεται. Εάν το έχετε εγκαταστήσει ήδη, τότε πολύ πιθανόν να σας έχουν εμφανιστεί διάφορα τέτοια προωθητικά διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τις δελεαστικές προωθητικές υποσχέσεις! Το UniDeals έχει σχεδιαστεί με απώτερο σκοπό να διαφημίζει προϊόντα-υπηρεσίες-ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliates) και μέσω των διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων να μεγιστοποιεί τη διαδικτυακή κατάταξη των ιστότοπων αυτών, καθώς και τις πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Με άλλα λόγια, σκοπός του ανεπιθύμητου αυτού προγράμματος είναι η παραγωγή κέρδους για τους δημιουργούς του και των affiliates (βλ. affiliate marketing) εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών, καθώς οι τεχνικές που εφαρμόζονται ως επί το πλείστον δεν είναι ούτε αξιόπιστες, αλλά ούτε και ξεκάθαρες! Επομένως, σας συμβουλεύουμε να μην εμπιστεύεστε ό,τι σχετίζεται με το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα.

Έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) κυρίως λόγω του ότι διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών χρησιμοποιώντας έμμεσες και σαφώς άδικες ως προς τον χρήστη τεχνικές διαδικτυακής διάδοσης και γίνεται η αιτία για την εμφάνιση πληθώρας αρνητικών διεργασιών σχεδόν αμέσως με το που εγκατασταθεί! Βασικά, με το που εγκατασταθεί, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους (βλ. browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των δημοφιλών Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer. Οι βασικές επιπτώσεις της παρουσίας αυτού του adware στον υπολογιστή σας είναι η εμφάνιση σημαντικών επιβραδύνσεων, τόσο στις ταχύτητες του συστήματος όσο και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, συνεχείς εμφανίσεις εκνευριστικών και παραπλανητικών διαφημίσεων, ακόμα και η αυθαίρετη παρασκηνιακή εγκατάσταση λογισμικού παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies).

Εάν λοιπόν, κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, ο web browser σας εμφανίζει διαφημίσεις τύπου ‘Ads by UniDeals’ (Διαφημίσεις από UniDeals), τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά το adware, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή αρχείο σχετίζεται με την παρουσία και τις λειτουργίες του. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθεί συνεχώς να σας ανακατευθύνει σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες οι ιστότοποι αυτοί να εμπεριέχουν ύποπτα ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμμα κι αρχεία, όπως πχ. adwares, viruses, malwares. Όσο πιο πολλές φορές επισκέπτεστε αυτού του είδους τους ιστότοπους, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κατεβάσετε άθελα / ασυνείδητα στον υπολογιστή σας κάποιο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα / αρχείο.

Τέλος, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι διαφημίσεις από UniCoupon που σας εμφανίζονται δεν είναι καθόλου τυχαίες. Το συγκεκριμένο adware έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να εγκαθιστά αυθαίρετα και παρασκηνιακά λογισμικό παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό το τρόπο, καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, ποια κριτήρια διαδικτυακής αναζήτησης εισάγετε, κλπ. Έτσι, τα δεδομένα αυτά συλλέγονται και δημιουργείται το μοναδικό διαδικτυακό σας προφίλ. Κατόπιν, με βάση αυτό, σας εμφανίζονται και οι σχετικές διαφημίσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες να δελεαστείτε από τις διαφημίσεις κι εν τέλει να τις κλικάρετε, κι ακόμα χειρότερα να πιστέψετε το περιεχόμενό τους και να πράξετε όπως επιθυμούν αυτοί που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σας!

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, τότε, με το που θα εντοπίσετε αυτό το adware στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να προβείτε σε άμεσο εντοπισμό κι αφαίρεσή του!

Πώς μπορεί το UniDeals να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το UniDeals καταφέρνει και διαδίδεται διαδικτυακά μέσω διαφόρων δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών που μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Συγκεκριμένα, διάφορες εφαρμογές τύπου music / video players, download managers, PDF creators, κλπ. εμπεριέχουν συνήθως στο συνοδευτικό πακέτο λήψης τους το συγκεκριμένο browser plug-in.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαδικτυακή διάδοση adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (Potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Με την μέθοδο bundling, αυτά καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωση του χρήστη! Επομένως, εάν δεν είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τις εφαρμογές που αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, αλλά και ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια λήψης / εγκατάστασής τους, τότε είναι πολύ πιθανόν να αποδεχτείτε άθελα / ασυνείδητα την εγκατάσταση του UniDeals plug-in. Θα καταλάβετε ότι αυτό έχει εγκατασταθεί από την εμφάνιση διαφημίσεων τύπου ‘Ads by UniDeals’ (Διαφημίσεις από UniDeals) κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω του web browser.

Για αυτό, σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης και να αποφεύγετε να κλικάρετε μηχανικά κουμπιά όπως ‘next’ (επόμενο) ή ‘I Agree’ (Αποδέχομαι). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων), plug-ins ή extensions (επεκτάσεις).

Εάν εν τέλει το σύστημα του υπολογιστή σας έχει ήδη μολυνθεί από το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε θα το καταλάβετε από όλες τις ενδείξεις που σας αναφέραμε νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε εντοπισμό κι ολοκληρωτική αφαίρεση αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος).

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό UniDeals από τον υπολογιστή μου ?

Οι διαφημίσεις από UniDeals δεν είναι μόνο εκνευριστικές, αλλά επίσης μπορεί να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων, όπου μπορεί να ξεγελαστείτε και να κατεβάσετε άθελα/ασυνείδητα στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ύποπτα προγράμματα κι αρχεία. Εάν ο συγκεκριμένος ιός βρίσκεται εγκαταστημένος στον υπολογιστή σας έστω και για λίγες μέρες, τότε είναι πολύ πιθανόν ότι θα έχει συνδράμει στις κρυφές λήψεις κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) με αυτόματο τρόπο. Επιλέξτε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά, όχι μόνο το συγκεκριμένο adware, αλλά και οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα κι αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στον υπολογιστή σας και να τον μόλυνε!

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του Reimage Reimage Cleaner Intego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από UniDeals
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από UniDeals

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων UniDeals:

Αφαίρεση UniDeals από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το UniDeals και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το UniDeals ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση UniDeals από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το UniDeals ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση UniDeals από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το UniDeals και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του UniDeals. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων UniDeals από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το UniDeals θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση UniDeals από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το UniDeals και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του UniDeals . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση UniDeals από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το UniDeals και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του UniDeals. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση UniDeals από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το UniDeals ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του UniDeals. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. Για να τα αποφύγεις όλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνεις backup σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-unideals.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Ads by UniDeals