Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από SpeedCheckMe. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SpeedCheckMe?

Το SpeedCheckMe είναι ένα web browser plug-in το οποίο προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν widget στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή τους και μέσω αυτού να έχουν εικόνα για τις ταχύτητες των λήψεων (downloads) και μεταφορτώσεών τους (upload). Έτσι, ανά πάσα στιγμή θα γνωρίζουν ποιες εφαρμογές τείνουν να επιβραδύνουν τις ταχύτητες του συστήματος και αυτές οι πληροφορίες θα τους βοηθούν στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των εφαρμογών που βρίσκονται και λειτουργούν στο σύστημα. Τουλάχιστον αυτό είναι που υποστηρίζουν οι δημιουργοί της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Αν και δε μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι οι δυνατότητες του SpeedCheckMe δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα που υπόσχονται οι δημιουργοί του, ωστόσο είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το πρόγραγραμμα αυτό είναι η αιτία παρασκηνιακών διεργασιών που εκτελούνται χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας. Μάλιστα, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Ο χαρακτηρισμός αυτός είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι είναι καλύτερα να μη το έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιείτε κιόλας.

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, αυτό το ιδιαιτέρως ύποπτο browser plug-in αρχίζει να εμφανίζει διαφημίσεις τύπου SpeedCheckMe, ασχέτως ιστότοπου που επισκέπτεστε ή web browser που χρησιμοποιείτε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται με τη μορφή αναδυόμενων, banners, κειμένου διαφημιστικών μηνυμάτων και συνδέσμων. Οι διαφημίσεις αυτές είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικές, καθώς τείνουν να ‘πλημμυρίζουν’ την οθόνη του υπολογιστή, καθιστώντας πρακτικά αδύνατο να αποφύγει κάποιος να μη κλικάρει άθελά του τουλάχιστον μερικές από αυτές κάθε φορά. Από την άλλη βέβαια, μπορεί και οι ίδιοι να δελεαστείτε να κλικάρετε κάποιες από αυτές, καθώς ταιριάζουν πολύ με τα γούστα του εκάστοτε χρήστη στην οθόνη του οποίου εμφανίζονται. Και το λέμε αυτό, γιατί οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by SpeedCheckMe’ έχουν περιεχόμενο το οποίο είναι ξεχωριστό για τον κάθε χρήστη, καθώς αυτό βασίζεται στο ιδιαίτερο διαδικτυακό προφίλ που έχει σχηματιστεί από το πρόγραμμα για τον κάθε χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα με το που διεισδύσει σε έναν υπολογιστή, εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking software) το οποίο αναλαμβάνει να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή δραστηριότητα και προτιμήσεις του κάθε χρήστη, δημιουργώντας με αυτό το τρόπο ένα ξεχωριστό διαδικτυακό προφίλ που με τη σειρά του παίζει καθοριστικό ρόλο στην άρτια στοχευμένη διαφημιστική στρατηγική άρτια προσαρμοσμένη στα γούστα του καθενός. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εμφανίζονται διαφορετικές διαφημίσεις στον κάθε χρήστη, αναλόγως των πληροφοριών που συλλέχθηκαν για αυτόν, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεται, ποια κριτήρια αναζήτησης εισάγει, ποιες διαφημίσεις κλικάρει, κτλ.

Οι διαφημίσεις από SpeedCheckMe θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατευθύνσεων προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με αυτό ιστότοπους (affiliate websites), οι οποίοι ιστότοποι πολλές φορές μπορεί να είναι άγνωστοι κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας. Σκοπός των ανακατευθύνσεων αυτών δεν είναι φυσικά να σας βοηθήσουν στις διαδικτυακές σας αγορές με την εμφάνιση εκπτωτικών κουπονιών, προσφορών, και συγκρίσεων τιμών. Σκοπός τους είναι η κερδοφορία των δημιουργών του προγράμματος η οποία πηγάζει από τη διαδικτυακή προώθηση των συνεργαζόμενων ιστότοπων με τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής κατάταξής του, τη μόχλευση ροών επισκεψιμότητας προς αυτούς και φυσικά της μεγιστοποίησης των πωλήσεών τους, αν πρόκειται για ιστότοπους εμπορικού χαρακτήρα.

Συνοψίζοντας, η πλήρως αναξιόπιστη και ύποπτη αυτή εφαρμογή δεν έχει τίποτα το ουσιώδες να σας προσφέρει. Αντιθέτως μάλιστα, όχι μόνο εμφανίζει εκνευριστικότατες και παραπλανητικές διαφημίσεις, αλλά επίσης εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies) εκθέτοντας με αυτό το τρόπο σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί ακόμα και να δώσει πρόσβαση σε διάφορους κυβερνο-εγκληματίες προς ευαίσθητα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα.

Αν λοιπόν ο ιός SpeedCheckMe έχει ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SpeedCheckMe ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το SpeedCheckMe είναι φαινομενικά μια νόμιμη εφαρμογή, η οποία μάλιστα είναι παρόμοια με SpeedCheckApp, SpeedChecker, Power App μ κ.α. Όλα αυτά τα προγράμματα προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες και είναι συμβατά με όλους τους δημοφιλείς web browsers, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer.

Ορισμένες φορές, οι χρήστες εγκαθιστούν οικειοθελώς αυτά τα προγράμματα. Ωστόσο, δε το κάνουν συχνά. Για αυτό τον λόγο, οι δημιουργοί των προγραμμάτων αυτών, καθώς κι άλλων adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), εφαρμόζουν τις περισσότερες φορές την έμμεση μέθοδο διαδικτυακής διάδοσης, γνωστή ως μέθοδος bundling. Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματά τους καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε κι εσείς στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Αν δε δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις φάσεις λήψης/εγκατάστασης, τότε το πιο πιθανόν είναι να κατέβουν παράλληλα, με την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε, και αυτά τα ανεπιθύμητα προγράμματα.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός SpeedCheckMe μπορεί να βρίσκεται κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν εφαρμογών, όπως πχ. download managers, PDF creators, media players, κλπ. Ευτυχώς, μπορείτε σχετικά εύκολα να αποφύγετε τη διείσδυσή του. Αρκεί να είστε προσεκτικοί κι επιλεχτικοί ποιες εφαρμογές σκοπεύετε να κατεβάσετε. Καλό είναι να κάνετε πρώτα μια καλή έρευνα σχετικά με την αξιοπιστία – χρησιμότητα – ασφάλεια της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε και κατόπιν να κρίνετε αν αξίζει τον κόπο να την κατεβάσετε ή όχι.

Αν εν τέλει αποφασίσετε να προχωρήσετε σε λήψη/εγκατάσταση μιας εφαρμογής, τότε σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, ανεπιθύμητων κυρίως προγραμμάτων.

Αν από την άλλη, ο ιός SpeedCheckMe κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας κι άρχισε ήδη να σας παρενοχλεί με τις εμφανίσεις διαφημίσεων και ύποπτων ανακατευθύνσεων, τότε μην ανησυχείτε. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον ιό και να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας και πάλι στο φυσιολογικό. Απλά, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσής του:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SpeedCheckMe?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από SpeedCheckMe
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από SpeedCheckMe

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων SpeedCheckMe:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SpeedCheckMe και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SpeedCheckMe ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SpeedCheckMe ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SpeedCheckMe και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SpeedCheckMe. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων SpeedCheckMe από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SpeedCheckMe θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SpeedCheckMe και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SpeedCheckMe . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SpeedCheckMe και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SpeedCheckMe. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SpeedCheckMe από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SpeedCheckMe ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SpeedCheckMe. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-speedcheckme.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες