Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από SlickSignet. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SlickSignet?

Το SlickSignet είναι μια εφαρμογή που μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά σε Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Προωθείται και αυτο-προβάλλεται ως ένα χρήσιμο εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει/τροποποιήσει τα εξερχόμενα μηνύματα του χρήστη όπως αυτός επιθυμεί, δημιουργώντας μάλιστα τη δική του ξεχωριστή υπογραφή. Aν και για ορισμένους μπορεί να φανεί ως μια ιδιαιτέρως χρήσιμη εφαρμογή, ωστόσο οι περισσότεροι τη βρήκαν τελείως άχρηστη. Επιπρόσθετα, έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), λόγω του ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να διεισδύει αυθαίρετα σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών, συνειδητή τουλάχιστον.

Η κύρια ένδειξη που φανερώνει ότι ο ιός SlickSignet έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας είναι η συνεχείς εμφανίσεις διαφημίσεων τύπου ‘Ads by SlickSignet’ ασχέτως ιστότοπου μπορεί να επισκέπτεστε κάθε φορά. Οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να γίνουν ιδιαιτέρως εκνευριστικές, καθώς εμφανίζονται σε μεγάλη συχνότητα κι όγκο, καθιστώντας πρακτικά αδυνάτο να μην πατήσετε κάποια από αυτές στην προσπάθειά σας να ‘καθαρίσετε’ την οθόνη σας από αυτές! Ο λόγος που ο ιός SlickSignet εμφανίζει τόσες διαφημίσεις είναι για να προωθήσει συνεργαζόμενους ιστότοπους (affiliate websites) και να βελτιστοποιήσει την κατάταξη, αλλά και τα επίπεδα κερδών τους γενικότερα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις εκθέτετε την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας σε κυβερνο-απειλές. Με άλλα λόγια, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι αυτό το plug-in προωθεί ασφαλείς και αξιόπιστους ιστότοπους. Αντιθέτως μάλιστα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι κινδυνεύετε να εκθέσετε τα ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα σε κυβερνο-εγκληματίες, οι οποίοι μέσω των διαφημίσεων αυτών μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Αυτό κυρίως επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking software) που εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα ο ιός στο σύστημα του υπολογιστή σας. Έτσι, αποκτάει τη δυνατότητα υποκλοπής-καταγραφής-προώθησης σε τρίτους πληροφοριών σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, ασχέτως web browser μπορεί να χρησιμοποιείτε.

Επομένως, για διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές κι εύρυθμο, χωρίς να κινδυνεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα, σας συνιστούμε να απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από αυτή την εφαρμογή. Για να το καταφέρετε αυτό γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφαλή τρόπο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SlickSignet ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Ο κυριότερος τρόπος με τον οποίο διαδίδονται διαδικτυακά τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. το SlickSignet, είναι έμμεσα και κρυφά μέσω άλλων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποφύγετε τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις PUPs, αλλά ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων, είναι να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Θα πρέπει να θυμάστε ορισμένα πράγματα σχετικά με τους τρόπους που adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers στο σύστημα-στοχο), κι άλλα PUPs καταφέρνουν και διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών: 1) μέσω μολυσμένων email επισυνάψεων, 2) μέσω ψευδών/παραπλανητικών ενημερώσεων/ειδοποιήσεων, 3) μέσω μολυσμένων συνδέσμων ανακατεύθυνσης, 4) μέσω δωρεάν λογισμικών, 5) ή κατόπιν εγκαταστάσεών τους από την επίσημη ιστοσελίδα τους. Ο πιο δημοφιλής τρόπος διάδοσης του ιού SlickSignet είναι μέσω δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών.

Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε προγράμματα, όπως πχ. download managers, PDF creators, audio/video players, κτλ. Εάν θέλετε να αποφύγετε ύποπτες ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το SlickSignet, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε, αποφεύγοντας με αυτό το τρόπο την εγκατάσταση ανεπιθύμητων/ύποπτων ‘προτεινόμενων’ ή ‘προαιρετικών’ λήψεων, κύριως τύπου add-on (πρόσθετο), plug-in, toolbar (γραμμή εργαλείων) ή extension (επέκταση). Διαφορετικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διεισδύσουν στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ ο ιός SlickSignet.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SlickSignet ?

Εάν εν τέλει ο ιός SlickSignet κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε τα καλά νέα είναι ότι η ολοκληρωτική αφαίρεσή του δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες αφαίρεσής του:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από SlickSignet
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από SlickSignet

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων SlickSignet:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SlickSignet και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SlickSignet ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SlickSignet ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SlickSignet και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SlickSignet. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων SlickSignet από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SlickSignet θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SlickSignet και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SlickSignet . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SlickSignet και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SlickSignet. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SlickSignet από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SlickSignet ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SlickSignet. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-slicksignet.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες