Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Shopy Mate. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shopy Mate?

Το Shopy Mate είναι ένα πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο το τελευταίο καιρό διαδίδεται γοργά στο διαδίκτυο και έχει ήδη σχετιστεί με ουκ ολίγες ύποπτες δραστηριότητες. Βασικά, λίγο έως πολύ όλα τα adwares εμπλέκονται σε δραστηριότητες που αφορούν το affiliate marketing, δλδ. προωθούν συνεργαζόμενους με αυτά ιστότοπους αυξάνοντας τη διαδικτυακή τους κατάταξη, μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις αλλά και τα κλικαρίσματά τους, κτλ. Δυστυχώς όμως, ως επί το πλείστον ο κερδοσκοπισμός των δημιουργών αυτών των προγραμμάτων γίνεται εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών μέσω διαφόρων τεχνικών εξαπάτησης και μόχλευσης.

Πρώτα από όλα, το Shopy Mate έχει τη τάση να ξεγελάει τους χρήστες για να το κατεβάσουν στους υπολογιστές τους. Ασχέτως εαν καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή με την επίγνωση ή όχι του χρήστη, αυτό που παραμένει σταθερό είναι η προσπάθεια του προγράμματος να πείσει τους χρήστες ότι πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για διαδικτυακές αγορές, καθώς εμφανίζει δελεαστικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, promo κωδικούς, κλπ.

Μάλιστα, μιας και διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μεγιστοποιείται η αγοραστική κίνηση και η θέληση των χρηστών για διαδικτυακές αγορές. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί χρήστες την ‘πατάνε’ με προγράμματα, όπως πχ. το ShopyMate, γιατί πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας τα θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Αντί όμως για βοήθεια, οι χρήστες αυτοί καταλήγουν να βλέπουν τις οθόνες των υπολογιστών τους να ‘βομβαρδίζονται’ από δεκάδες πραγματικά άχρηστες και αναξιόπιστες διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονται οποτεδήποτε οι χρήστες αυτοί θέλουν να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο. Μάλιστα, εμφανίζονται σε τόσο μεγάλους αριθμούς και συχνότητες που είναι πρακτικά αδύνατο να πλοηγηθεί κανείς χωρίς να τις κλικάρει.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το Shopy Mate έχει τη τάση να εμφανίζει συχνά ανακατευθύνσεις προς άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Αυτή η δραστηριότητα, εκτός από εκνευριστική, μπορεί να γίνει και ιδιαιτέρως επικίνδυνη, καθώς οι χρήστες μπορεί να χάσουν ακόμα και τα χρήματά τους, γιατί κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ιστότοποι αυτοί είναι αξιόπιστοι και ασφαλείς. Επομένως, κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις μπορεί να ανακατευθυνθείτε πχ. προς κάποιο φαινομενικά αξιόπιστο ιστότοπο διαδικτυακών αγορών, ο οποίος όμως ουσιαστικά διαχειρίζεται από κυβερνο-εγκληματίες, να δελεαστείτε από τις προσφορές που μπορεί να βρείτε εκεί, να προβείτε σε διαδικτυακή αγορά, και από το σημείο αυτό και ύστερα να γεμίσετε scam, αλλά και να εκθέσετε τις απόρρητες προσωπικές πληροφορίες του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας σε hackers.

Για να ‘θωρακίσετε’ την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματός σας, θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένο το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Σε περίπτωση που αρχίσουν να σας εμφανίζονται σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος και των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, ύποπτες παρασκηνιακές διαδικτυακές διεργασίες, διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Shopy Mate’ σε όλους τους δημοφιλείς web browsers που μπορεί να χρησιμοποιείτε, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Shopy Mate ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Εάν σας εμφανίζονται διαφημίσεις από το Shopy Mate κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να θυμηθείτε ποιες δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές κατεβάσατε πρόσφατα από το διαδίκτυο. Το λέμε αυτό, γιατί αυτού του είδους οι διαφημίσεις είναι αποτέλεσμα κάποιου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο κατάφερε και διείσδυσε απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Συνήθως, adwares εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης προγραμμάτων τύπου audio ή video players, download managers, PDF creators, κτλ. Εμφανίζονται κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασής τους ως ‘επιπρόσθετες/προαιρετικές/προτεινόμενες λήψεις’. Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών επιβραδύνσεων συστήματος, ανακατευθύνσεων προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, κτλ.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει επίσης τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις (ποιους ιστότοπους – κάθε πότε- για πόσο επισκέπτεστε, όρους αναζήτησης που χρησιμοποιείτε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κτλ.). Με άλλα λόγια, έχοντας αυτό το πρόγραμμα εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας, αφήνετε εκτεθειμένο σε χάκερς όχι μόνο το σύστημα του υπολογιστή σας, αλλά και τις ευαίσθητες/απόρρητες προσωπικές σας πληροφορίες!

Για να αποφύγετε αυτές τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συμβουλεύουμε να έχετε πάντα εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) και θα το χρησιμοποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προβένει σε γενικές σαρώσεις συστήματος, πόσο μάλλον αν σας εμφανίζονται διαφημίσεις από το πουθενά. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να θυμάστε ότι σε περίπτωση που αποφασίσετε να κατεβάσετε μια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Τέλος, σας συμβουλεύουμε να ξετικάρετε προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και να σας προτείνουν την εγκατάσταση ‘επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων’ λήψεων. Έτσι, θα αποφύγετε τις παράλληλες εγκαταστάσεις ύποπτων/αναξιόπιστων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός Shopy Mate.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Shopy Mate?

Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να απαλλαγείτε από την παρουσία του ιού Shopy Mate κι άλλων παρόμοιων προγραμμάτων, είναι να προβαίνετε τακτικά σε γενικές σαρώσεις συστήματος για τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση οποιασδήποτε ανεπιθύμητης/κακόβουλης εφαρμογής/αρχείου μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε. Φυσικά, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αφαιρέσετε και χειροκίνητα αυτή την εφαρμογή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να μην αφαιρεθεί ολοκληρωτικά και να παραμείνουν στο σύστημα διάφορες καταχωρήσεις μητρώου του.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Shopy Mate
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Shopy Mate

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Shopy Mate:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Shopy Mate και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Shopy Mate ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Shopy Mate ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Shopy Mate και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Shopy Mate. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Shopy Mate από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Shopy Mate θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Shopy Mate και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Shopy Mate . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Shopy Mate και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Shopy Mate. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shopy Mate από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Shopy Mate ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Shopy Mate. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-shopy-mate.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες