Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Shoppy. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoppy?

Εάν αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Shoppy ασχέτως web browser κι αν χρησιμοποιείτε, αυτό σημαίνει ότι είτε έχετε εγκαταστήσει οικειοθελώς κάποιο ύποπτο web browser add-on (πρόσθετο) ή ότι αυτό κατάφερε να διεισδύσει κρυφά κι αυθαίρετα στον υπολογιστή σας μέσω κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής. Βασικά, ασχέτως πως θα καταφέρει να ‘τρυπώσει’ στον υπολογιστή σας, εμείς σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να το έχετε εγκαταστημένο, γιατί έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Εάν δε γνωρίζετε πόσο ύποπτα κι αναξιόπιστα είναι αυτού του είδους τα προγράμματα, τότε θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι απώτερος σκοπός τους είναι η προώθηση συνεργαζόμενων προκαθορισμένων ιστότοπων (affiliate websites) για κερδοσκοπικούς λόγους, ασχέτως αν με το τρόπο αυτό θίγονται ή όχι τα συμφέροντα των χρηστών στους υπολογιστές των οποίων έχουν διεισδύσει κι εγκατασταθεί.

Συνήθως, αυτού του είδους τα προγράμματα προσπαθούν να δελεάσουν τους χρήστες προσπαθώντας να τους πείσουν ότι έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων και ότι μπορούν να τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών εμφανίζοντάς τους πχ. εκπτωτικά κουπόνια, δυνατές προσφορές, χρήσιμες συγκρίσεις τιμών, κτλ.

Φυσικά, με το που διεισδύσουν κι εγκατασταθούν ενεργοποιούν τις παρασκηνιακές και ύποπτες διεργασίες τους αναλόγως του πως προγραμματίστηκαν. Το Shoppy δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει προγραμματιστεί να εμφανίζει στους χρήστες-θύματα επιχορηγούμενες διαφημίσεις, που απώτερο σκοπό έχουν την προώθηση προκαθορισμένων ιστότοπων μέσω μόχλευσης ροών επισκεψιμότητας, καλύτερης διαδικτυακής κατάταξης, μεγιστοποίησης πωλήσεων, κτλ.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αν και οι πληροφορίες αυτές είναι συνήθως γενικής φύσεως, ωστόσο κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι κυβερνο-εγκληματίες δε θα μπορέσουν μέσω αυτών των πρακτικών να αποκτήσουν πρόσβαση ακόμα και σε ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς.

Επομένως, εάν θέλετε να ‘θωρακίσετε’ την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας από αυτού του είδους τις κυβερνο-απειλές, τότε θα πρέπει να αποφεύγετε να ανοίγετε και να κλικάρετε διαφημίσεις και συνδέσμους ανακατευθύνσεων από Shoppy, δλδ. διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Shoppy’. Η εμφάνισή τους ισοδυναμεί με παρουσία του συγκεκριμένου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στο σύστημα του υπολογιστή σας, γεγονός που θα πρέπει να σας προβληματίσει και να σας κάνει να αντιδράσετε άμεσα. ‘Εχοντας τον ιό Shoppy εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας θα έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύετε κι από άλλες κρυφές διεισδύσεις PUPs (potentially unwanted programms, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή ακόμα και viruses (ιών) που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να υπάρξουν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας συστήματος και απόρρητων προσωπικών δεδομένων.

Συνοψίζοντας, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται ύποπτες διαφημίσεις κάθε φορά που πλοηγείστε στο διαδίκτυο, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Shoppy ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το Shoppy είναι ένα από εκείνα τα προγράμματα που μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας από το πουθενά. Μπορείτε, αν θέλετε βεβαίως, να το εγκαταστήσετε και οικειοθελώς. Συνήθως, προωθείται ως ένα χρήσιμο browser add-on (πρόσθετο) το οποίο έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τους χρήστες να εξοικονομούν χρήματα και χρόνο κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών με την εμφάνιση των πιο πρόσφατων προσφορών, εκπτωτικών κουπονιών, κτλ.

Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα μια παραπλανητική ενέργεια. Μιας και το Shoppy έχει χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), αυτό σημαίνει ότι θα σας εμφανίζει διαφημίσεις οι οποίες εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν σε προκαθορισμένους ιστότοπους (affiliate websites), ασχέτως αν αυτοί τις περισσότερες φορές είναι άγνωστοι κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας.

Γενικότερα, για να αποφύγετε κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις προγραμμάτων που θα εκθέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και παρατηρητικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με το τρόπο αυτό θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και που θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση ύποπτων επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), και extensions (επεκτάσεις).

Αν από την άλλη, ο ιός Shoppy κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας εμφανίζοντας ήδη τις παραπλανητικές διαφημίσεις και ύποπτους σύνδεσμούς του, τότε θα πρέπει να προβείτε σε εντοπισμό και αφαίρεση αυτού του adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων), πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφόρων ειδών προβλήματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Shoppy?

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις παραπλανητικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες εμφανίσεις διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με τον ιό Shoppy είτε χειροκίνητα ή αυτόματα. Για να τα καταφέρετε, απλά ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης :

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Shoppy
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Shoppy

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Shoppy:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Shoppy και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Shoppy ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Shoppy ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Shoppy και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Shoppy. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Shoppy από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Shoppy θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Shoppy και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Shoppy . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Shoppy και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Shoppy. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Shoppy από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Shoppy ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Shoppy. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-shoppy.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες