Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Rocket Deal

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Rocket Deal?

Το Rocket Deal είναι ένα πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο χαρακτηρίζεται και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Με αυτό το τρόπο, ολοένα και περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προσπαθούν να προειδοποιήσουν τους χρήστες ότι αυτού του είδους τα προγράμματα θα πρέπει να αποφεύγονται να χρησιμοποιούνται και δεν θα πρέπει να παραμένουν εγκαταστημένα στα συστήματα υπολογιστών.

Με τον χαρακτηρισμό PUP (potentially unwanted program) οι ειδικοί εννοούν ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωση των χρηστών. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας (βλ. μέθοδος bundling). Επομένως, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διεισδύσουν παράλληλα με τις εφαρμογές αυτές και ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. ο ιός Rocket Deal.

Έχει ήδη αναλάβει δράση στον υπολογιστή σας? Τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε ενέργειες για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά. Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage ή να ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία του με χειροκίνητο τρόπο. Δε λέμε ότι αυτό το browser add-on (πρόσθετο) είναι κακόβουλο, ωστόσο σας συστήνουμε να διαγράψετε το Rocket Deal , γιατί διαπιστώσαμε ότι ο απώτερος σκοπός λειτουργίας του είναι η επίτευξη affiliate marketing στόχων παρά το δικό σας καλό.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας (βλ. browser hijacking) και κατόπιν να ‘πλημμυρίζει’ στην κυριολεξία την οθόνη σας με δεκάδες εμπορικού τύπου διαφημίσεις κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο. Ασχέτως αν θέλετε να σας εμφανίζονται ή όχι, οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Rocket Deal’ (Διαφημίσεις από Rocket Deal) θα σας ακολουθούν ασχέτως ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε.

Επειδή κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί για την αξιοπιστία αυτών των διαφημίσεων, καλύτερα είναι να αποφεύγετε να τις κλικάρετε. Μιας και τους δημιουργούς του προγράμματος τους ενδιαφέρει η κερδοσκοπία παρά το δικό σας συμφέρον, έχει παρατηρηθεί ότι οι διαφημίσεις από Rocket Deal μπορεί να τις διαχειρίζονται και ύποπτοι τρίτοι, ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers! Κλικάροντας κάποιες από αυτές τις διαφημίσεις μπορεί να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους και μέσω αυτών να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά διαφόρων ειδών ύποπτοι τρίτοι.

Πώς μπορεί το Rocket Deal να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το Rocket Deal είναι ένα τυπικό adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο είναι πολύ πιθανό να διεισδύσει τελείως απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας. Είναι συμβατό με όλους τους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Επομένως, ανεξαρτήτως ποιο web browser χρησιμοποιείτε, θα σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Rocket Deal’, ‘Powered by Rocket Deal’, ‘Brought by Rocket Deal’, κτλ.

Εάν αρχίσουν να σας εμφανίζονται αυτές οι διαφημίσεις, σας συμβουλεύουμε να απαλλαγείτε άμεσα από την αιτία που τις δημιουργεί. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλικάρετε κάποια στιγμή σε σύνδεσμο που εμπεριέχεται σε αυτές και να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Επομένως, για να προφυλαχτείτε από μελλοντικά προβλήματα που σχετίζονται με τις ανακατευθύνσεις από Rocket Deal, αλλά κι από άλλα παρομοίως ανεπιθύμητα προγράμματα, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κι επιλεκτικοί σε ό,τι αφορά τις λήψεις/εγκαταστάσεις δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών από το διαδίκτυο. Κυρίως θέλει μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά τη μέθοδο διάδοσης bundling!

Επομένως, όποτε θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. ΠΟΤΕ μη βιάζεστε και ΠΟΤΕ μην κλικάρετε το κουμπί ‘Επόμενο’ (‘next’) εάν δεν έχετε σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με την αξιοπιστία, τρόπο λειτουργίας, ασφάλεια της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Διαφορετικά, αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητες να διεισδύσουν πίσω από την πλάτη σας διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. ο ιός Rocket Deal.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Rocket Deal ?

Οι διαφημίσεις από Rocket Deal σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοηθούν, γιατί μπορεί να σας ανακατευθύνουν σε ύποπτους ιστότοπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Για αυτό και σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε άμεσα κι ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) από τον υπολογιστή σας:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Rocket Deal
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Rocket Deal

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Rocket Deal:

Αφαίρεση Rocket Deal από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Rocket Deal και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Rocket Deal ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Rocket Deal από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Rocket Deal ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Rocket Deal από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Rocket Deal και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Rocket Deal. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων Rocket Deal από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Rocket Deal θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Rocket Deal από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Rocket Deal και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Rocket Deal . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Rocket Deal από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Rocket Deal και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Rocket Deal. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Rocket Deal από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Rocket Deal ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Rocket Deal. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-rocket-deal.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες