Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Price Chopper

από Linas Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Price Chopper?

Εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Price Chopper’ (Διαφημίσεις από Price Chopper) κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω του web browser σας, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι κάποιο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί κρυφά στον υπολογιστή σας.

Εάν δε ξέρετε από που ήρθε, μην αγχώνεστε, δεν είστε οι μόνοι. Οι περισσότεροι χρήστες δεν αντιλαμβάνονται πότε κάποιο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή τους. Αυτό συμβαίνει γιατί τα PUPs καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling). Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι καταφέρνουν να ‘τρυπώνουν’ και μέσω spam, ψευδών/παραπλανητικών ενημερώσεων και ειδοποιήσεων, μολυσμένων συνδέσμων, κτλ.

Από όλες τις παραπάνω μεθόδους διαδικτυακής διάδοσης adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) η μέθοδος bundling παραμένει η αποτελεσματικότερη κι επομένως η δημοφιλέστερη! Εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Price Chopper κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, ασχέτως web browser κι αν χρησιμοποιείτε, τότε θα πρέπει να θυμηθείτε ποιες δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Κατόπιν, το προτιμότερο είναι να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή τους.

Αν και το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) αυτό καθ’ αυτό δεν είναι κακόβουλο, ωστόσο δύσκολα μπορεί να πει κανείς ότι η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας θα σας βοηθήσει σε κάτι. Έχει αποδειχθεί ότι ο απώτερος σκοπός του είναι να δημιουργεί κέρδος για τους δημιουργούς του, κυρίως μέσω εμφανίσεων επιχορηγούμενων διαφημίσεων, προώθησης συνεργαζόμενων ιστότοπων (affiliate websites), παρακολούθησης χρηστών για την επίτευξη στόχων διαδικτυακού marketing, κλπ.

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό, όπως άλλωστε και τα περισσότερα adwares, έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Με βάση τις πληροφορίες που συλλέγονται, δημιουργείται από τρίτους το μοναδικό προσωπικό σας διαδικτυακό προφίλ και κατόπιν σας εμφανίζονται οι ανάλογες διαφημίσεις. Με αυτό το τρόπο, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να σας δελεάσουν αυτές οι διαφημίσεις και εν τέλει να τις κλικάρετε. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι οι σύνδεσμοι που εμπεριέχονται στις διαφημίσεις από Price Chopper το πιο πιθανό είναι να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Τίθεται επίσης και θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, τα οποία γίνονται προσβάσιμα από άγνωστους τρίτους. Αν και οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι κυρίως γενικού τύπου, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, IP και email διευθύνσεις, κλπ., ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος μέσω αυτών, διάφοροι κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. hackers και scammers, να αποκτήσουν πρόσβαση όχι μόνο στο σύστημα του υπολογιστή σας, αλλά ακόμα και στα ευαίσθητα ή απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα!

Συνοψίζοντας, κι έχοντας πάρει ένα καλό δείγμα από τις ύποπτες δραστηριότητες και σκοπούς του συγκεκριμένου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων), μπορεί να συμπεράνει κανείς εύκολα ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να απαλλαγεί άμεσα από την παρουσία αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος από την πρώτη στιγμή που θα αντιληφθεί την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή. Για να καταφέρετε να απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από την ενοχλητική κι εν δυνάμει επικίνδυνη παρουσία του, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage.

Πώς μπορεί το Price Chopper να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το Price Chopper δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια παραπλανητική διαφημιστικού τύπου επέκταση. Μάλιστα, το πιο πιθανόν είναι να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής, χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας, συνειδητή τουλάχιστον (βλ. μέθοδος bundling).

Η καλύτερη λύση για να αποφεύγετε αυτού του είδους τις παράλληλες και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις είναι να έχετε πάντα εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Επίσης, για να αποφεύγετε τυχόν διεισδύσεις PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) θα πρέπει να αποφεύγετε να κατεβάζετε άγνωστες και ύποπτες εφαρμογές, όπως πχ. διαφόρων ειδών add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), ή επεκτάσεις, κυρίως αυτές που σας υπόσχονται ‘γενναιόδωρα’ να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών, όπως στην περίπτωση του Price Chopper. Σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί και προσεκτικοί όταν είναι να κατεβάσετε τέτοιου είδους πρόγραμμα, γιατί κινδυνεύετε να γεμίσετε τον υπολογιστή σας με ανεπιθύμητα κι εν δυνάμει επικίνδυνα προγράμματα κι αρχεία, όπως ο ιός Price Chopper. Παρακάτω, θα βρείτε μερικούς πολύ απλούς κανόνες που θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά για να έχετε πάντα διασφαλισμένη, από κρυφές διεισδύσεις, την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

Πρώτα από όλα, όταν εν τέλει αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αποφεύγοντας να επιλέγετε Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Κατόπιν, το δεύτερο πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να είστε πολύ προσεκτικοί και παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Εντοπίστε και ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων ύποπτων και σαφώς ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεων).

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το Price Chopper κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας θα πρέπει να δράσετε άμεσα χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης και απαλλαγείτε ολοκληρωτικά από την ενοχλητική παρουσία του.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Price Chopper?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Price Chopper
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Price Chopper

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Price Chopper:

Αφαίρεση Price Chopper από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Price Chopper και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Price Chopper ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Price Chopper από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Price Chopper ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Price Chopper από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Price Chopper και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Price Chopper. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων Price Chopper από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Price Chopper θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Price Chopper από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Price Chopper και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Price Chopper . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Price Chopper από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Price Chopper και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Price Chopper. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Price Chopper από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Price Chopper ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Price Chopper. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-price-chopper.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες