Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από NoProblem. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NoProblem?

Το NoProblem είναι μια εφαρμογή την οποία τη συναντάμε στο διαδίκτυο με τη μορφή ‘pay-per-call platform’, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρει τους καλύτερους επαγγελματίες κοντά στην περιοχή που μένει. Ουσιαστικά, αρκεί να προσδιορίσετε τι είδους επαγγελματία χρειάζεστε, τη τοποθεσία σας, και κατόπιν απλά περιμένετε να σας καλέσουν οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το ποστάρισμά σας και ανταποκρίνονται στα κριτήρια της αναζήτησής σας. Δυστυχώς, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η εφαρμογή αυτή δε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αξιόπιστη και καλό θα ήταν να το σκεφτείτε ιδιαιτέρως πριν προβείτε σε λήψη κι εγκατάστασή της.

Ουσιαστικά, είναι ακόμα μια εφαρμογή που σκοπό έχει τον κερδοσκοπισμό των δημιουργών της εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών. Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων διαπίστωσαν ότι με το που εγκατασταθεί το NoProblem, αρχίζει να εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αναζητήσεις των επαγγελματιών που σας ενδιαφέρουν ή κάτι παρεμφερές στη τελική. Συνήθως, οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by NoProblem’, ‘NoProblem Deals’, ‘Brough by NoProblem’ στοχεύουν στο να πείσουν τους χρήστες να κλικάρουν σε ύποπτους συνδέσμους και να κατεβάσουν στους υπολογιστές τους άγνωστα κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας λογισμικά. Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί ότι οι διαφημίσεις αυτές συνδέονται στενά με το VLC Addon , σχετικά για το οποίο γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από αυτού του είδους τις διαφημίσεις, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας ανακατευθύνουν σε διάφορους ύποπτους και άγνωστους ιστότοπους. Ήδη αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι ξεγελάστηκαν από τις διαφημίσεις αυτές κι εγκατέστησαν στον υπολογιστή τους διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), απλά και μόνο κλικάροντας σε συνδέσμους ανακατεύθυνσης που σχετίζονται με το NoProblem. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, γιατί η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, κυρίως για σκοπούς διαδικτυακού marketing. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει χαρακτηρισθεί ήδη ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Έχει τη τάση να διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών τους, συνειδητή τουλάχιστον.

Συνοψίζοντας, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπιστευτείτε το περιεχόμενο των διαφημίσεων που σχετίζονται με αυτή την εφαρμογή, πόσο μάλλον να κλικάρετε τους συνδέσμους ανακατεύθυνσης που εμπεριέχονται σε αυτές. Εάν διαπιστώσατε ότι αυτή έχει ήδη εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε το εξαίρετο Reimage . Αυτό θα αναλάβει, μέσω γενικής σάρωσης συστήματος, να εντοπίσει το NoProblem και να το αφαιρέσει ολοκληρωτικά, απαλάσσοντας σας από τις εκνευριστικές διαφημίσεις του που εμφανίζονται σε όλους τους web browsers.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ NoProblem ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Ως ένα τυπικό PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), το NoProblem plug-in εμπεριέχεται συνήθως σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών και διαδίδεται διαδικτυακά μέσω αυτών (μέθοδος bundling). Μάλιστα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο, καθώς κατεβαίνει παράλληλα με κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ απλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών όταν κατεβάζει αυτού τους είδους τις εφαρμογές, δε δείχνει την προσοχή που απαιτείται κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης τους από το διαδίκτυο, κι έτσι τους ξεφεύγουν προ-τικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται σε έγκρισή τους αυθαίρετα για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων.

Τα περισσότερα add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις) εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων εφαρμογών, και οι λήψεις τους γνωστοποιούνται στους χρήστες σκοπίμως όχι και τόσο καθαρά σε αυτά τα προ-τικαρισμένα κουτάκια ή με μικρά γράμματα κάπου σε περιθωριοποιημένο φόντο. Αν λοιπόν ο χρήστης βιάζεται να κατεβάσει μια εφαρμογή, μπορεί να πατήσει στη βιασύνη του το κουμπί Next (επόμενο) ή να επιλέξει την πιο γρήγορη μορφή εγκατάστασης και με το τρόπο αυτό να μη ξετικάρει αυτά τα προ-τικαρισμένα κουτάκια. Έτσι, θα κατέβουν παράλληλα και όσες επιπρόσθετες λήψεις εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης της εκάστοτε εφαρμογής. Με το τρόπο αυτό, ολοένα και περισσότεροι χρήστες καταλήγουν να δίνουν ασυνείδητα την έγκριση τους σε διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ. το NoProblem, να κατεβαίνουν στον υπολογιστή τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ NoProblem ?

Το NoProblem μπορεί να χαρακτηρισθεί επίσης και ως ένα τυπικό adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), το οποίο μπορεί να εντοπιστεί μέσω του Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και να αφαιρεθεί άμεσα. Δυστυχώς, αυτό κι άλλα παρόμοια PUPs, σπανίως διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών μόνα τους, κι επίσης κατά τη διάρκεια που βρίσκονται εγκαταστημένα σε ένα σύστημα υπολογιστή τείνουν να κατεβάζουν κρυφά/αυθαίρετα κι άλλα σχετικά με αυτά ανεπιθύμητα προγράμματα. Επομένως, σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις σας συνιστούμε να προβαίνετε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), ασχέτως αν προβήκατε νωρίτερα σε χειροκίνητη αφαίρεση του NoProblem.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από NoProblem
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από NoProblem

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων NoProblem:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το NoProblem και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το NoProblem ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το NoProblem ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το NoProblem και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του NoProblem. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων NoProblem από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το NoProblem θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το NoProblem και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του NoProblem . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το NoProblem και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του NoProblem. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση NoProblem από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το NoProblem ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του NoProblem. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-noproblem.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες