Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από LolliScan. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το LolliScan?

Το LolliScan είναι ένα διαφημιστικού τύπου browser plug-in το οποίο μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωσή σας. Μάλιστα, καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και παράλληλα με αυτές να κατέβει και το συγκεκριμένο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) (βλ. μέθοδος bundling).

Στην περίπτωση λοιπόν που το LolliScan adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως το εξαίρετο Reimage . Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP ή κακόβουλο πρόγραμμα κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σας μολύνοντάς τον με την παρουσία του.

Σε γενικές γραμμές, το LolliScan αυτό καθαυτό δεν είναι κακόβουλο και δεν αποτελεί απειλή, σοβαρή τουλάχιστον, για το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανόμενων των δημοφιλών Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, και Safari. Επίσης, το εκτελέσιμο αρχείο LolliScan.dll θα τρέχει συνεχώς στο Task Manager, θα δημιουργήσει Windows startup key, θα εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα διάφορους φακέλους, θα εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (βλ. tracking software / cookies), και θα προβεί σε πολλές ακόμα αρνητικές δραστηριότητες δημιουργώντας σας πληθώρα προβλημάτων.

Με το που εγκατασταθεί πλήρως, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από LolliScan κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω κάποιου από τους web browsers σας. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να κλικάρετε σε διαφημίσεις τύπου ‘Ads by LolliScan’ (Διαφημίσεις από LolliScan) ή παρόμοιες διαφημίσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) καθώς είναι πολύ πιθανό να εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων (βλ. affiliate websites). Αν βρεθείτε σε αυτούς τους ιστότοπους κινδυνεύετε να κατεβάσετε άθελα/ασυνείδητα ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία.

Τέλος, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός LolliScan έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, IP και email διευθύνσεις που εισάγετε, κλπ.

Συνοψίζοντας, εάν διαπιστώσετε ότι η συγκεκριμένη ανεπιθύμητη εφαρμογή κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή της. Έχοντας τον ιό LolliScan στον υπολογιστή σας ισοδυναμεί μόνο με την εμφάνιση προβλημάτων κι αρνητικών καταστάσεων.

Πώς μπορεί το LolliScan να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούν τους χρήστες ότι πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με το ποιες εφαρμογές αποφασίζουν να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια εγκατάστασης/λήψης της εκάστοτε εφαρμογής. Διαφορετικά, η μέθοδος bundling μπορεί να γίνει η αιτία να διεισδύσουν στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητες ή ακόμα και κακόβουλες εφαρμογές όντας κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δοκιμαστικών/δωρεάν εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Δυστυχώς, οι χρήστες συνεχίζουν να κατεβάζουν στους υπολογιστές τους PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. KMPlayer, Price Downloader, HDQ-1.2cV01.01, TakeShop, RoboSaver, FlashCoupon, κλπ. Το LolliScan adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ανήκει σε εκείνα τα ανεπιθύμητα προγράμματα που κατεβαίνουν σε συστήματα υπολογιστών μέσω της μεθόδου bundling. Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές μας:

-Πρώτα από όλα, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα αξιόπιστες πηγές λήψεων.
-Κατόπιν, συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για να διαπιστώσετε κατά πόσον η εφαρμογή που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε είναι λειτουργική, αξιόπιστη και ασφαλής. Θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (βλ. EULA, End User’s Licence Agreement), στην Πολιτική περί Ιδιωτικότητας και Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων (βλ. Privacy Policy), καθώς και αξιολογήσεις/γνώμες χρηστών και ειδικών που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.
-Διαβάζοντάς τα μπορείτε να βεβαιωθείτε κατά πόσον η εφαρμογή που σας ενδιαφέρει έχει ύποπτα στοιχεία ή όχι.
-Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης (ΣΗΜΕΙΩΣΗ : αποφύγετε τη Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική) μορφή εγκατάστασης).
-Διαβάστε κάθετι πολύ προσεκτικά.
-Εντοπίστε και ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός LolliScan ή οποιοδήποτε άλλο browser add-on (πρόσθετο), plug-in, toolbar (γραμμή εργαλείων), extension (επέκταση).

Σε περίπτωση που άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από LolliScan , τότε σας συνιστούμε να εντοπίσετε τα αρχεία και προγράμματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο adware και να τα διαγράψετε μαζί με αυτό.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό LolliScan ?

Σε γενικές γραμμές, δεν είναι δύσκολο να αφαιρέσετε τον ιό LolliScan χειροκίνητα. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε να αφαιρέσετε πλήρως όλες τις καταχωρήσεις μητρώου που σχετίζονται με αυτό και οι οποίες ευθύνονται για σημαντικές επιβραδύνσεις συστήματος και διαδικτυακών πλοηγήσεων. Για αυτό τον λόγο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι ότι αφαιρέσατε ολοκληρωτικά τον ιό LolliScan:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από LolliScan
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από LolliScanΣτιγμιότυπο του Διαφημίσεις από LolliScan

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων LolliScan:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το LolliScan και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το LolliScan ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το LolliScan ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το LolliScan και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του LolliScan. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων LolliScan από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το LolliScan θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το LolliScan και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του LolliScan . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το LolliScan και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του LolliScan. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση LolliScan από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το LolliScan ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του LolliScan. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-lolliscan.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες