Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων KMPlayer (Εγχειριδίου Οδηγιών Αφαίρεσης) - Οκτ 2016 ενημέρωση

Τι είναι το KMPlayer και γιατί εμφανίζει διαφημίσεις?

Το KMPlayer είναι ένα ευρέως διαδεδομένο multimedia player το οποίο είναι γνωστό και ως K-Multimedia Player ή KMP. Δεν είναι ιός και κάποιος μπορεί να το κατεβάσει οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή άλλες αξιόπιστες πλατφόρμες λήψης προγραμμάτων. Ωστόσο, ανεξαρτήτως πόσο χρήσιμο μπορεί να φαίνεται, οι δημιουργοί του έχουν ενσωματώσει λογισμικό που εμφανίζει διαφημίσεις τρίτων στο παράθυρό του, για κερδοσκοπικούς λόγους.

Η γραμμή στην άκρη είναι γεμάτη από “προτεινόμενους fixers”, διάφορες εφαρμογές για κινητά, games, browser επεκτάσεις, κι άλλα παρόμοια. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι όσες περισσότερες διαφημίσεις αυτού του τύπου κλικάρεις, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη των δημιουργών του προγράμματος (βλ. pay-per-click).

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα σχετικά με τις διαφημίσεις από KMPlayer (“ads by KMPlayer”) είναι ότι διαπιστώσαμε πως μπορεί να γίνουν κακόβουλες και δυνητικά επικίνδυνες, πχ. μπορεί να εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate marketing, affiliate websites).

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, οι διαφημίσεις από KMPlayer μπορεί να σε ανακατευθύνουν σε κακόβουλους ιστότοπους μέσω των οποίων μπορεί να διεισδύσουν στον υπολογιστή σου διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ. ιοί ή malware. Σε συμβουλεύουμε να μείνεις μακριά από αναδυόμενες διαφημίσεις που σχετίζονται με περιεχόμενο όπως το παρακάτω:

HIGHLY RECOMMENDED

You may need to fix Windows errors
Scan now to diagnose errors
Do you want to scan and repair now?

Για να αποφύγεις την εμφάνιση αυτών των παραπλανητικών και δυνητικά επικίνδυνων διαφημίσεων, θα πρέπει είτε να αφαιρέσεις το KMPlayer από τον υπολογιστή σου ή να απενεργοποιήσεις το sidebar (γραμμή στα πλάγια). Όσον αφορά την πρώτη επιλογή, προτείνουμε να το αφαιρέσεις χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, όπως πχ. το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο Reimage Reimage Cleaner Intego.

Η αυτόματη αφαίρεση του KMPlayer συνίσταται στην περίπτωση που το συγκεκριμένο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά επικίνδυνο πρόγραμμα) κατάφερε να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σου μέσω της μεθόδου bundling, δλδ. κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν/δοκιμαστικής εφαρμογής που κατέβασες πρόσφατα. Εάν ψάχνεις για αξιόπιστο player, προτείνουμε το VLC Media Player.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το KMPlayer μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα ενός υπολογιστή χωρίς τη συνειδητή επίγνωση κι έγκριση του χρήστη-θύματος. Έτσι, εάν το βρήκες ξαφνικά στον υπολογιστή σου χωρίς να θυμάσαι να το έχεις κατεβάσει οικειοθελώς, τότε είναι πολύ πιθανό αυτό να διείσδυσε με τη βοήθεια της μεθόδου bundling. Λόγω του ότι κατεβαίνει με αυτό τον παράλληλο/έμμεσο τρόπο, πολλοί χρήστες το χαρακτηρίζουν “Ιός KMPlayer”. Παρόλα αυτά, δεν είναι ιός. Ανήκει στην κατηγορία των PUPs που εμφανίζουν διαφημίσεις (αυτό εμφανίζει διαφημίσεις στο sidebar).

Για να αποφύγεις την εμφάνιση αυτών των διαφημίσεων, μπορείς να ακολουθήσεις τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρεις κάτω από την εικόνα. Θα πρέπει να ξανατονίσουμε ότι αυτές οι διαφημίσεις εκτός από παραπλανητικές είναι και δυνητικά επικίνδυνες. Επίσης, μπορείς να βρεις αναλυτικό οδηγό αφαίρεσης του KMPlayer στο τέλος του άρθρου. Πρώτα όμως, ας μιλήσουμε για το τρόπο που καταφέρνει κι εξαπλώνεται διαδικτυακά.

 The picture showing KMPlayer ads

Πώς μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή μου ο συγκεκριμένος player?

Εάν το επιθυμείς, μπορείς να κατεβάσεις οικειοθελώς το KMPlayer multimedia player από την επίσημη ιστοσελίδα του. Πρόκειται για μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ εφαρμογή η οποία δεν έχει καμιά σχέση με ιούς.

Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες ειδικών σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος player καταφέρνει παράλληλα κι εξαπλώνεται διαδικτυακά με τη βοήθεια της μεθόδου “bundling”. Με άλλα λόγια, μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητο μέσω της λήψης κάποιας δωρεάν/δοκιμαστικής εφαρμογής.

Ασχέτως πόσο χρήσιμος είναι αυτός ο multiplayer, σε συμβουλεύουμε να μην αποδεχτείς να εγκαταστήσεις το KMPayer παράλληλα με οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό πρόγραμμα. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι πρόκειται για PUP τύπου adware (είδος ανεπιθύμητου προγράμματος που εμφανίζει εκνευριστικές και δυνητικά επικίνδυνες επιχορηγούμενες διαφημίσεις συνεργαζόμενων τρίτων).

Δυστυχώς, οι περισσότεροι χρήστες δε δείχνουν την απαραίτητη προσοχή όταν κατεβάζουν δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο. Έτσι, καταλήγουν άθελά τους να διεισδύουν στον υπολογιστή τους διαφόρων ειδών PUPs, όπως πχ. το συγκεκριμένο adware που εμφανίζει διαφημίσεις από KMPlayer (“Ads by KMPlayer”). Δε θα πρέπει να ξεχνάς ότι στην περίπτωση που κλικάρεις κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, κινδυνεύεις να ανακατευθυνθείς σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων.

Για να ελαχιστοποιήσεις τις παράλληλες διεισδύσεις PUPs, συνιστούμε να επιλέγεις πάντα Για Προχωρημένους (Advanced) ή Προσαρμοσμένη (Custom) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο, θα έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σου, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείς συνειδητά να κατεβάσεις. Έτσι, θα μπορείς να εντοπίζεις και να ξετικάρεις τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σου για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. download managers, PDF creators, video streaming λογισμικό, κλπ.

Σε συμβουλεύουμε να κατεβάζεις πάντα τα προγράμματα που επιθυμείς από τις επίσημες ιστοσελίδες τους, αντί από ιστότοπους λήψης τρίτων. Έτσι, θα γλυτώσεις από πολλούς ‘πονοκεφάλους’ όσον αφορά τις παράλληλες διεισδύσεις PUPs. 

Πώς μπορώ να σταματήσω τις διαφημίσεις από KMPlayer και να αφαιρέσω ολοκληρωτικά τον player?

Για να σταματήσεις τις διαφημίσεις από KMPlayer, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

 • Άνοιξε το Notepad δακτυλογραφώντας Notepad στο μενού Έναρξη. Για να το ανοίξεις ως διαχειριστής, κάνε δεξί click πάνω του κι επέλεξε Run as administrator. 
 • Click Ctrl+O ταυτόχρονα για να ανοίξει το κουτί διαλόγου.
 • Πήγαινε στον φάκελο C:\Windows\System32\drivers\etc κι άλλαξε το τύπο αρχείου σε All files (Όλα τα Αρχεία).
 • Άνοιξε το αρχείο Hosts και πήγαινε στο τέλος. Γράψε: 127.0.0.1 player.kmpmedia.net
 • Click Ctrl+S για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές. 

Προσοχή! Δε λειτουργείς ως διαχειριστής στην περίπτωση που το Notepad σου ζητήσει να ανοίξεις νέο αρχείο!

Στην περίπτωση τώρα που θέλεις να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά το KMPlayer από το σύστημα του υπολογιστή σου, μπορείς να το πράξεις με δυο τρόπους.

Πρώτα απ’ όλα μπορείς να το αφαιρέσεις αυτόματα χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση κάποιο από τα παρακάτω προτεινόμενα λογισμικά ασφάλειας. Απλά, επέλεξε το λογισμικό ασφάλειας που επιθυμείς, κατέβασε κι ενημέρωσέ το, και κατόπιν τρέξε γενική σάρωση συστήματος. Από την άλλη, εάν το επιθυμείς, μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις χειροκίνητα το KMPlayer από τον υπολογιστή σου. Αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης που θα βρεις παρακάτω. Και φυσικά, μη κλικάρεις ποτές τις συγκεκριμένες αναδυόμενες διαφημίσεις!

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του Reimage Reimage Cleaner Intego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων KMPlayer:

Αφαίρεση KMPlayer από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το KMPlayer και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το KMPlayer ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση KMPlayer από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το KMPlayer ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση KMPlayer από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το KMPlayer και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KMPlayer. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων KMPlayer από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το KMPlayer θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση KMPlayer από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KMPlayer και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του KMPlayer . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση KMPlayer από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το KMPlayer και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του KMPlayer. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση KMPlayer από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το KMPlayer ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του KMPlayer. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-kmplayer.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Η γνώμη σας σχετικά με Ads by KMPlayer