Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Information

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Information?

Οι διαφημίσεις από Information εμφανίζονται σε όλους τους web browsers του συστήματος -στόχου μετά την εγκατάσταση εκ μέρους του χρήστη κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής (βλ. μέθοδος bundling). Οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά ψευδή/παραπλανητικά μηνύματα που εμφανίζονται ως δήθεν δελεαστικές διαδικτυακές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, κλπ., στην προσπάθεια τους να πείσουν τον χρήστη ότι θα τον βοηθήσουν να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών του αγορών. Στην πραγματικότητα όμως, ο απώτερος σκοπός τους είναι η παραγωγή κέρδους υπέρ των δημιουργών και affiliates του προγράμματος εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών.

Αν και μπορείτε να βρείτε πολλές διαδικτυακές προωθήσεις που εμφανίζουν το Information add-on (πρόσθετο) ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο που βοηθάει τους χρήστες κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών εμφανίζοντάς τους δήθεν σημαντικές προσφορές κι εκπτώσεις, ωστόσο ολοένα και περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων το χαρακτηρίζουν ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), γιατί χρησιμοποιεί παραπλανητικές κι έμμεσες μεθόδους.

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιείται για να εμφανίζει συνεχώς αναδυόμενες διαφημίσεις και με το τρόπο αυτό να παράγει κέρδος υπερ των δημιουργών της. Με τη βοήθεια διαφημιστικού τύπου εφαρμογών, όπως πχ. το Information, διαφόρων ειδών τρίτοι καταφέρνουν και προωθούν διαδικτυακά συνεργαζόμενους ιστότοπους (affiliate websites), μέσω της παραπλάνησης μοχλεύουν ροές επισκεψιμότητας προς αυτούς και παράλληλα παράγουν κέρδος μέσω διαφόρων τεχνικών διαδικτυακού marketing, όπως πχ. το pay-per-click (πληρωμή/κλικ).

Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός Information, με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο, εμφανίζει ύποπτες ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, δημιουργεί σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος, αλλά και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, τροποποιεί αυθαίρετα και κρυφά ρυθμίσεις των web browsers (βλ. browser hijacking), και πολλές ακόμα αρνητικές καταστάσεις. Ίσως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) εκθέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την ασφάλεια του συστήματος, καθώς και των προσωπικών δεδομένων του χρήστη-θύματος.

Οι διαφημίσεις από Information έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι δελεαστικές και να βάζουν τους χρήστες σε πειρασμό να τις κλικάρουν. Είναι προτιμότερο όμως να αποφύγετε να κλικάρετε οποιαδήποτε διαφήμιση τύπου ‘Ads by Information’ (Διαφημίσεις από Information). Άλλωστε, ο λόγος που οι διαφημίσεις αυτές ταιριάζουν τόσο πολύ στα γούστα σας θα σας προβληματίσει ακόμα περισσότερο. Το συγκεκριμένο ανεπιθύμητο πρόγραμμα, όπως άλλωστε και τα περισσότερα adwares, έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Με βάση αυτές τις πληροφορίες δημιουργείται το μοναδικό διαδικτυακό σας προφίλ το οποίο αποτελεί οδηγό για το είδος των διαφημίσεων που θα σας εμφανίζονται.

Επειδή κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί για την αξιοπιστία των διαφημίσεων που εμφανίζονται από τρίτους, σας συνιστούμε να τις αποφύγετε, γιατί διαφορετικά μπορεί να εκθέσετε το σύστημα και τα δεδομένα σας σε κακόβουλες διεισδύσεις κυβερνο-εγκληματιών, όπως πχ. hackers και scammers, καθώς και σε διεισδύσεις διαφόρων ειδών κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. ιούς και malwares.

Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Information κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Information ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Αν ανήκετε σε εκείνους τους χρήστες που ψάχνουν για ένα πρόγραμμα που θα τους βοηθήσει στις διαδικτυακές τους αγορές με την εμφάνιση σχετικών διαδικτυακών προσφορών, εκπτωτικών κουπονιών, συγκρίσεων τιμών, κωδικών προώθησης, κλπ., τότε πιστεύουμε ότι θα μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε το Information εάν το βρείτε στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να καταλάβετε από αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω, σας προειδοποιούμε ότι πρέπει να αποφύγετε να εγκαταστήσετε αυτό το ύποπτο κι ανεπιθύμητο πρόγραμμα, πρώτα από όλα λόγω των συχνών και ιδιαιτέρως εκνευριστικών, αλλά και παραπλανητικών, διαφημίσεών του που θα σας εμφανίζονται κάθε φορά που θα συνδέεστε στο διαδίκτυο μέσω του web browser σας, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν ο ιός Information να καταφέρει να διεισδύσεις απαρατήρητος κι αυθαίρετα στον υπολογιστή σας με τη βοήθεια της μεθόδου bundling.

Η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ευρέως για τη διαδικτυακή διάδοση adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) τα οποία και καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Για αυτό τον λόγο, όποτε αποφασίσετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, ύποπτων κι ανεπιθύμητων κυρίως προγραμμάτων τα οποία θα εμφανίζονται με τη μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins και extensions (επεκτάσεων).

Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα και εκνευριστικές καταστάσεις που θα σχετίζονται με τη δράση του ιού Information, όπως πχ. επιπρόσθετες παρασκηνιακές κι αυθαίρετες διεισδύσεις adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Information ?

Στην περίπτωση που άρχισαν ήδη να σας ενοχλούν διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις από Information προς ύποπτους, άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους και παρατηρήσατε σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες συστήματος και διαδικτυακών πλοηγήσεων, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό τον ιό για να προλάβετε τα χειρότερα! Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης του συγκεκριμένου adware (λογισμικού ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Information
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Information

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Information:

Αφαίρεση Information από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Information και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Information ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Information από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Information ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Information από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Information και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Information. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων Information από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Information θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Information από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Information και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Information . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Information από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Information και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Information. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Information από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Information ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Information. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-information.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες