Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από HQ-Video-Pro-2.1cV15.10. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HQ-Video-Pro-2.1cV15.10?

Το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Εάν ξαφνικά άρχισαν να σας εμφανίζονται δεκάδες διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό το πρόγραμμα, τότε πρέπει να ξέρετε ότι αυτό έγινε, γιατί το συγκεκριμένο adware κατάφερε και διείσδυσε απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling).

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί, τεχνικά μιλώντας, το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ΔΕΝ είναι ιός. Ωστόσο, ανήκει σε εκείνα τα ιδιαιτέρως εκνευριστικά κι ανεπιθύμητα προγράμματα που ‘βομβαρδίζουν’ τους υπολογιστές με υπερβολικά πολλές διαφημίσεις κάθε φορά που οι χρήστες χρησιμοποιούν τους web browsers για τις διαδικτυακές τους πλοηγήσεις κι αναζητήσεις. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται με διάφορες μορφές, όπως πχ. αναδυόμενες, κειμένου, banner, κτλ., και ξεχωρίζουν ως ‘Ads by HQ-Video-Pro-2.1cV15.10’, ‘Powered by HQ-Video-Pro-2.1cV15.10’ και είναι συμβατές με όλους τους δημοφιλείς web browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί με τις συγκεκριμένες διαφημίσεις, γιατί ως επί οτ πλείστον αυτές εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους οι οποίοι το πιο πιθανόν είναι να σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων (affiliate websites). Δυστυχώς, ολοένα και περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι συνδεσμοι που εμπεριέχονται σε διαφημίσεις από HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 τους ανακατεύθυναν σε κακόβουλους και παράνομους ιστότοπους, μέσω των οποίων διείσδυσαν κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία στους υπολογιστές τους.

Επίσης, είναι φανερό ότι με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί σε σύστημα υπολογιστή, ο ιός HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies). Με το τρόπο αυτό, καταφέρνει και υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, κριτήρια αναζήτησης που εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κτλ.

Ο καλύτερος τρόπος για να θωρακίσετε όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, είναι να έχετε εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage . Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό HQ-Video-Pro-2.1cV15.10.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ως ένα χαρακτηριστικό adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), διαδίδεται διαδικτυακά κυρίως όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling). Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούν ότι η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο για τη διάδοση ανεπιθύμητων και ύποπτων προγραμμάτων, πολύ απλά γιατί είναι απλή και πολύ αποτελεσματική. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου bundling οφείλεται στο γεγονός ότι η μέγιστη πλειοψηφία των χρηστών δελεάζονται και κατεβάζουν μεγάλο όγκο δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, και μάλιστα σε πολύ μεγάλη συχνότητα, χωρίς όμως να δείχνουν προσοχή και παρατηρητικότητα κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασής τους. Έτσι, καταλήγουν να κατεβάζουν παράλληλα πολλά ανεπιθύμητα προγράμματα χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτά τα συνοδευτικά πακέτα λήψης των δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, εμπεριέχονται κυρίως ύποπτα προγράμματα με τη μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), και extensions (επεκτάσεων) τα οποία εμφανίζονται κατά τη διάρκεια λήψης ως προαιρετικές/προτεινόμενες/επιπρόσθετες λήψεις, οι οποίες λήψεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ύποπτα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) κι άλλων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που μόνο μπελάδες κι εκνευρισμό δημιουργούν και τίποτα άλλο. Ο ιός HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ανήκει σε αυτά.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα μπορεί να γίνει η αιτία σημαντικών επιβραδύνσεων στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, ‘βομβαρδισμού’ από εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις, εμφάνιση ύποπτων ανακατευθύνσεων, κατασκοπίας, κι άλλων πολλών ύποπτων-κρυφών-αυθαίρετων διεργασιών με μοναδικό στόχο την κερδοσκοπία των δημιουργών του προγράμματος εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών.

Επομένως, σε περίπτωση που άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 , τότε απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης κι απαλλαγείτε από αυτό το adware το συντομότερο δυνατόν. Θα πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί και προσεκτικοί όσον αφορά την λήψη δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Θα πρέπει πάντα να διαβάζετε καλά το κείμενο που εμπεριέχεται στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA) της εκάστοτε δωρεάν εφαρμογής που σας ενδιαφέρει να κατεβάσετε, αλλά φυσικά και τα σχόλια και τις αξιολογήσεις χρηστών και ειδικών.

Αν εν τέλει αποφασίσετε να την κατεβάσετε, τότε θα πρέπει να επιλέξετε Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης αντί της Quick (Γρήγορης) ή Basic (Βασικής) μορφής εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ HQ-Video-Pro-2.1cV15.10?

Η αφαίρεση του ανεπιθύμητου προγράμματος HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, αν δεν αφαιρέσατε ξανά άλλο πρόγραμμα τύπου adware, τότε θα σας συμβουλεύαμε να το αφαιρέσετε αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) παρά χειροκίνητα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από HQ-Video-Pro-2.1cV15.10
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από HQ-Video-Pro-2.1cV15.10

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων HQ-Video-Pro-2.1cV15.10:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HQ-Video-Pro-2.1cV15.10. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HQ-Video-Pro-2.1cV15.10. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το HQ-Video-Pro-2.1cV15.10 ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του HQ-Video-Pro-2.1cV15.10. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-hq-video-pro-2-1cv15-10.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες