Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Hdview. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Julie Splinters - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Hdview?

Εάν εγκαταστήσατε το Hdview χειροκίνητα πιστεύοντας τις υποσχέσεις του ότι πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο θα εμπλουτίσει την ποιότητα των online videos, τότε δυστυχώς θα πρέπει να σας απογοητεύσουμε και να σας ενημερώσουμε ότι ουσιαστικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Ασχέτως πόσο εντυπωσιακή και δελεαστική μπορεί να είναι η περιγραφή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε κανένα απολύτως όφελος από αυτό. Αντιθέτως, θα σας δημιουργήσει πολλά σοβαρά αρνητικά ζητήματα και θα μετατρέψει, με τις παρασκηνιακές και ύποπτες διεργασίες του, την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων σε πραγματικό εφιάλτη.

Άλλωστε, το Hdview έχει προγραμματιστεί να εμφανίζει επιχορηγούμενες διαφημίσεις και να μοχλεύει ροές επισκεπτών, μέσω ύποπτων συνδέσμων ανακατεύθυνσης που εμπεριέχονται στις συγκεκριμένες διαφημίσεις, προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (afilliate websites) για παραγωγή κέρδους των δημιουργών του εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών. Μιας και δε μπορείτε να γνωρίζετε κατά πόσο αξιόπιστοι είναι οι τρίτοι με τους οποίους συνεργάζεται το πρόγραμμα, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγετε να κλικάρετε διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Hdview’. Φυσικά, δεν εννοούμε ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) αυτό καθαυτό είναι κακόβουλο, ούτε ότι όλες του οι διαφημίσεις είναι ύποπτες ή κακόβουλες. Ωστόσο, θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι κλικάροντάς τες, αυξάνετε ιδιαιτέρως τις πιθανότητες να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους από όπου μπορεί να ξεγελαστείτε και να κατεβάσετε ασυνείδητα ή άθελά σας κι άλλα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία, όπως πχ. διαφόρων ειδών ιούς.

Ένας ακόμα λόγος που θα πρέπει να αποφύγετε να εμπιστεύεστε και να χρησιμοποιείτε αυτό το ύποπτο add-on (πρόσθετο), εκτός από τις ενδεχομένως επικίνδυνες ανακατευθύνσεις που εμπεριέχονται στις διαφημίσεις από Hdview, είναι και το γεγονός ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις για λόγους affiliate marketing. Συνήθως, οι πληροφορίες αυτές είναι γενικής φύσεως, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια αναζήτησης εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, IP και e-mail διευθύνσεις, κτλ. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί για την αξιοπιστία των τρίτων που μπορεί να διαχειριστούν αυτά τα προσωπικά δεδομένα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέσω αυτού του adware να αποκτήστουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες, όπως hackers και scammers, και να τα χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς ή ακόμα και να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα του υπολογιστή σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Συνοψίζοντας, για να αποφύγετε να ρισκάρετε την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων, τότε σαφώς και θα πρέπει να δράσετε άμεσα αν αντιληφθείτε ότι το adware αυτό έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο Reimage , το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο αυτό το adware, αλλά και οποιοδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Hdview ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα που είναι παρόμοια με το Hdview. Γενικά, τα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχουν ένα και μοναδικό στόχο – να παράγουν κέρδος για τους δημιουργούς τους μέσω διάφορων, έμμεσων και παραπλανητικών κυρίως, τεχνικών affiliate marketing. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, αυτά τα προγράμματα έχουν αποδειχτεί ιδιαιτέρως αποτελεσματικά στη διαδικτυακή διάδοση add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), και extensions (επεκτάσεων). Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεγελούν τους χρήστες-θύματα κι εν τέλει αυτοί να τα εγκαθιστούν οικειοθελώς ή ασυνείδητα.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα adwares, έτσι και ο ιός Hdview, καταφέρνει κυρίως και διεισδύει απαρατήρητος σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε κι εσείς στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling). Mε άλλα λόγια, αν δε δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κατά την φάση λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε δωρεάν εφαρμογής που κατεβάζετε, τότε το πιο πιθανόν είναι να κατέβουν παράλληλα διάφορες επιπρόσθετες/προαιρετικές/προτεινόμενες συνοδευτικές εφαρμογές.

Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, εκτός της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη της εφαρμογής και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, ανεπιθύμητων κυρίως, προγραμμάτων.

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει ο ιός Hdview κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να προβείτε άμεσα σε αφαίρεσή του. Όσο περισσότερο καιρό το έχετε εγκαταστημένο, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Hdview ?

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να αφαιρέσετε τον ιό Hdview αυτόματα ή χειροκίνητα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε πάντα ότι τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) έχουν τη τάση να αποθηκεύουν κρυφά στο σύστημα διάφορες εγγραφές μητρώου τους (registries) και να ‘πειράζουν’ τα αρχεία έτσι ώστε να είναι δύσκολα εντοπίσημα και φυσικά με το τρόπο αυτό να μεγιστοποιούν όχι μόνο το χρόνο παραμονής τους εκεί, αλλά και το φάσμα των παρασκηνιακών και ύποπτων διεργασιών τους. Οπότε, πολλές φορές δεν αρκεί απλά να το αφαιρέσετε μέσω του κύριου installer τους. Για αυτό και σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα την αυτόματη αφαίρεσή τους χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο και αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Hdview
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Hdview

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Hdview:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Hdview και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Hdview ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Hdview ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Hdview και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Hdview. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Hdview από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Hdview θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Hdview και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Hdview . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Hdview και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Hdview. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Hdview από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Hdview ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Hdview. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-hdview.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες