Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων HDQ-1.2cV12.01

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HDQ-1.2cV12.01?

Το HDQ-1.2cV12.01 είναι μια εφαρμογή, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως ένα αυθεντικό κι αξιόπιστο εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιεί την ποιότητα των online videos. Δυστυχώς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα ύποπτο browser add-on (πρόσθετο) το οποίο μάλιστα έχει πολλές ομοιότητες με HDtubeV1.6V16.09, HDS-Total-1.8, Plus-HD-7.5 , κ.α. Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν πάρα πολλές ομοιότητες μεταξύ τους και λειτουργούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο που όλα τους έχουν χαρακτηρισθεί ήδη ως adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Επομένως, εάν βρείτε στον υπολογιστή σας κάποιο πρόγραμμα που στο τίτλο του περιέχει ‘HD’ κι έναν περίεργο έως ύποπτο συνδυασμό αριθμών, τότε σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να το εγκαταστήσετε σε πρώτη φάση, ενώ αν αυτό κατάφερε ήδη να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του, καθώς το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Τώρα, όσον αφορά το HDQ-1.2cV12.01, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κύριος τρόπος με τον οποίο καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών είναι μέσω της μεθόδου bundling.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η μέθοδος bundling είναι σχετικά απλός και παράλληλα πολύ αποτελεσματικός. Τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. ο ιός HDQ-1.2cV12.01 , καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Σε περίπτωση τώρα που ο συγκεκριμένος ιός καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε σχεδόν άμεσα ενεργοποιεί πολλές αυθαίρετες, παρασκηνιακές και σαφώς ύποπτες διεργασίες. Εάν δεν αφαιρέσετε αυτή την ανεπιθύμητη εφαρμογή, τότε αυτή θα καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας (browser hijacking). Κατόπιν, μπορεί κι εμφανίζει ανενόχλητα εκνευριστικές διαφημίσεις οι οποίες εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης.

Σε καμιά περίπτωση οι διαφημίσεις από HDQ-1.2cV12.01 δεν επιλέγονται, ούτε εμφανίζονται, τυχαία. Όπως ισχύει για όλα τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), έτσι και αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται, δημιουργείται το μοναδικό προσωπικό σας διαδικτυακό προφίλ με βάση το οποίο σας εμφανίζονται και οι ανάλογες διαφημίσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συγκεκριμένες διαφημίσεις μπορεί να σας φανούν ιδιαιτέρως αρεστές και δελεαστικές. Φυσικά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κόλπο marketing για να δελεάσει τους χρήστες να κλικάρουν σε διαφημίσεις τύπου ‘Ads by HDQ-1.2cV12.01’ και με το τρόπο αυτό να παράγουν κέρδος στους δημιουργούς του προγράμματος μέσω κυρίως του pay-per-click, αλλά και της πρόωθησης συνεργαζόμενων ιστότοπων (affiliate websites) ώστε να αυξηθούν οι διαδικτυακές κατατάξεις κι επισκεψιμότητες αυτών των ιστότοπων, φυσικά έναντι αδράς αμοιβής.

Σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με αυτές τις διαφημίσεις και να αποφεύγετε να τις κλικάρετε ή να κλικάρετε τους συνδέσμους που εμπεριέχονται σε αυτές, γιατί το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας ασφάλειας ιστότοπους. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα ανακατευθυνθείτε σε κακόβουλους ιστότοπους όπου θα κρύβονται παραπλανητικά λογισμικά εγκατάστασης κακόβουλων προγραμμάτων (malware / virus installers).

Σε περίπτωση τώρα που ο ιός HDQ-1.2cV12.01 κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και θέλετε να απαλλαγείτε από τις εκνευριστικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις του, τότε σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίζει και να αφαιρεί ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο πρόγραμμα μπορεί να διεισδύει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μολύνει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ HDQ-1.2cV12.01 ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το HDQ-1.2cV12.01 είναι μια παντελώς άχρηστη εφαρμογή. Βασίζει την ύπαρξή του στις επιχορηγήσεις τρίτων, επομένως τις περισσότερες φορές λειτουργεί ως μέσο για την πρόσβασή τους με διάφορους τρόπους σε συστήματα υπολογιστών στα οποία κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί η συγκεκριμένη ανεπιθύμητη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας κατασκοπεύει, να σας ξεγελάει και να σας πείθει να κλικάρετε σε διάφορες παραπλανητικές διαφημίσεις, να σας ανακατευθύνει προς προκαθορισμένους ιστότοπους ασχέτως αν αυτοί είναι γνωστοί ή άγνωστοι, αξιόπιστοι/ασφαλείς ή το αντίθετο. Φυσικά, με το που εγκατασταθεί, καταλαμβάνει άμεσα τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer (browser hijacking).

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε πάση θυσία τη διείσδυση του ιού HDQ-1.2cV12.01 και στο δικό σας υπολογιστή. Ευτυχώς, δεν είναι κάτι δύσκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται απλά να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν κατεβάζετε στον υπολογιστή σας δωρεάν εφαρμογές από το διαδίκτυο, γιατί αποδεδειγμένα το συγκεκριμένο browser plug-in καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης των εφαρμογών αυτών (βλ. μέθοδος bundling).

Κάθε φορά λοιπόν που θα θέλετε να κατεβάσετε μια τέτοια εφαρμογή, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, οι οποίες λήψεις τις περισσότερες φορές αφορούν ύποπτες κι ανεπιθύμητες εφαρμογές, όπως πχ. διαφόρων ειδών browser plug-ins, add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις). Θα πρέπει να αποφεύγετε να πατάτε ασυνείδητα ή αυτοματοποιημένα το κουμπί ‘next’ (επόμενο), γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να δώσετε άθελα ή ασυνείδητά σας έγκριση για τη διείσδυση ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός HDQ-1.2cV12.01 .

Σε περίπτωση τώρα που ο συγκεκριμένος ιός έχει ήδη καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα ολοκληρωτικής αφαίρεσης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ HDQ-1.2cV12.01 ?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από HDQ-1.2cV12.01
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από HDQ-1.2cV12.01

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων HDQ-1.2cV12.01:

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το HDQ-1.2cV12.01 και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το HDQ-1.2cV12.01 ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το HDQ-1.2cV12.01 ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το HDQ-1.2cV12.01 και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HDQ-1.2cV12.01. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων HDQ-1.2cV12.01 από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το HDQ-1.2cV12.01 θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HDQ-1.2cV12.01 και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του HDQ-1.2cV12.01 . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το HDQ-1.2cV12.01 και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του HDQ-1.2cV12.01. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση HDQ-1.2cV12.01 από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το HDQ-1.2cV12.01 ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του HDQ-1.2cV12.01. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-hdq-1-2cv12-01.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες