Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Go HD

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Go HD?

Το Go HD μπορεί να μοιάζει με ένα αυθεντικό browser add-on (πρόσθετο) και μπορεί ακόμα και να σας πείσει ότι μπορεί να σας παρέχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε την εμπειρία των online video προβολών σας. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, υποθετικά μπορεί να εμπλουτίσει την ποιότητα των online videos στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα σχετικά με τους αληθινούς σκοπούς του προγράμματος είναι ‘ελαφρώς’ διαφορετική. Πρώτα από όλα, αμφιβάλουμε κατά πόσο μπορεί να βελτιστοποιήσει την ποιότητα των online videos με οποιοδήποτε τρόπο. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το Go HD μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωσή σας. Εάν τα καταφέρει, θα καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα (βλ. browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των δημοφιλών web browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Με αυτό το τρόπο θα μετατρέψει την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων σε πραγματικά εκνευριστικό εφιάλτη!

Αντί της επιθυμητής βελτιστοποιημένης video ποιότητας, το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) είναι πιο πιθανό να ‘πλημμυρίσει’ την οθόνη του υπολογιστή σας με επιχορηγούμενες διαφημίσεις από Go HD. Συνήθως, ειδοποιούν τους χρήστες σχετικά με διαφόρων ειδών προσφορές, εκπτώσεις, προωθητικούς κωδικούς κι άλλα διαφημιστικά μηνύματα εμπορικού χαρακτήρα. Αν και εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν δελεαστικά κι ενδιαφέροντα, αργά ή γρήγορα θα σας εκνευρίσουν και θα θελήσετε να απαλλαγείτε από την παρουσία τους.

Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτές τις εκνευριστικές κι εν δυνάμει επικίνδυνες διαφημίσεις, είναι να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage. Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) ή adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) μπορεί να διείσδυσε στον υπολογιστή σας και να τον μόλυνε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το adware, όπως άλλωστε τα περισσότερα προγράμματα αυτού του τύπου, χρησιμοποιείται κυρίως για την επίτευξη affiliate marketing στόχων και τη διαδικτυακή πρόωθηση συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα ιστότοπων (affiliate websites) με το αζημίωτο φυσικά! Μιας και κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί σε τι είδους ιστότοπους μπορεί να σας ανακατευθύνουν οι διαφημίσεις από Go HD, είναι προτιμότερο να αποφεύγετε να τις κλικάρετε!

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το παραπλανητικό αυτό adware έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια διαδικτυακών αναζητήσεων εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κλπ. Μιας και οι προθέσεις, αλλά και οι τρίτοι που μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να είναι ακόμα και στη σφαίρα του κυβερνο-εγκλήματος, μείνετε μακρυά τους και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από το adware που προκαλεί την εμφάνισή τους!

Πώς μπορεί το Go HD να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το Go HD είναι extension (επέκταση) που υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων, χωρίς τη συνειδητή συγκατάθεσή σας και πίσω από την πλάτη σας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε τη ζητάει, απλά εσείς θα αντιλαμβάνεστε ξεκάθαρα πότε γίνεται αυτό, ωστόσο όμως δεν θα πρέπει να το μπερδεύεται με ιό!

Ωστόσο, η μέθοδος bundling που χρησιμοποιεί για τη διαδικτυακή του διάδοση είναι σαφώς έμμεση και παραπλανητική. Συγκεκριμένα, με την μέθοδο bundling, το συγκεκριμένο adware καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Εάν θέλετε να ‘θωρακίσετε’ το σύστημα του υπολογιστή σας από παράλληλες και κρυφές διεισδύσεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων που εμφανίζονται κυρίως με την μορφή διαφόρων add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεων) κι εν τέλει είναι adwares ή browser hijackers, τότε σαφώς και θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που κατεβάζετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί για Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική).

Κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που κατεβάζετε δεν θα πρέπει να παραλείψετε ούτε ένα στάδιο και ποτέ δεν θα πρέπει να αποδέχεστε μηχανικά ό,τι σας εμφανίζεται. Εάν κατά την λήψη σας εμφανιστεί τυχόν προτικαρισμένο παραθυράκι το οποίο θα σας προτείνει να κατεβάσετε το Go HD add-on (πρόσθετο) ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα, τότε σαφώς και θα πρέπει να το ξετικάρετε για να μην κατέβει παράλληλα στον υπολογιστή σας μαζί με την εφαρμογή που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Γενικά, ό,τι εμπεριέχεται σε συνοδευτικό πακέτο λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής, θα πρέπει να το ξετικάρετε και να αποφεύγετε να το κατεβάζετε!

Πώς μπορώ να κατεβάσω τον ιό Go HD ?

Οι διαφημίσεις από Go HD εμπεριέχουν ως επί το πλείστον ύποπτους συνδέσμους που μπορεί να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπου εκεί μπορεί να ξεγελαστείτε και να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα ή αρχεία. Σε περίπτωση λοιπόν που διαπιστώσετε την εμφάνιση αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος στον υπολογιστή σας θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε εντοπισμό κι αφαίρεσή του. Αρκεί απλά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης που θα βρείτε παρακάτω για να απαλλαγείτε οριστικά από την παρουσία του Go HD:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Go HD
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Go HD

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Go HD:

Αφαίρεση Go HD από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Go HD και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Go HD ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Go HD από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Go HD ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Go HD από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Go HD και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Go HD. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων Go HD από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Go HD θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Go HD από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Go HD και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Go HD . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Go HD από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Go HD και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Go HD. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Go HD από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Go HD ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Go HD. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-go-hd.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες