Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Friday Frenzy. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Friday Frenzy?

Το Friday Frenzy είναι μια παραπλανητική εφαρμογή η οποία διαδίδεται διαδικτυακά κυρίως με έμμεσους και άδικους για τον χρήστη τρόπους. Η πιο δημοφιλής μέθοδος δίαδοσης του προγράμματος αυτού είναι η μέθοδος bundling. Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο browser add-on (πρόσθετο) καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο.

Συνήθως, προωθείται ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να σερφάρει στο διαδίκτυο και να βρίσκει τις καλύτερες προσφορές για τις διαδικτυακές του αγορές, καθώς υπόσχεται να του εμφανίζει εκπτωτικά κουπόνια, τις καλύτερες διαδικτυακές προσφορές, χρήσιμες συγκρίσεις τιμών, κλπ. εμφανίζοντάς του χρήσιμα μηνύματα κυρίως όταν επισκέπτεται εμπορικούς ιστότοπους, όπως πχ. Amazon, eBay, Walt Mart, κλπ. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος άλλωστε που πολλοί χρήστες αποφάσισαν να το εγκαταστήσουν οικειοθελώς. Ωστόσο, αν σκέφτεστε κι εσείς να κάνετε το ίδιο, θα θέλαμε να σας δώσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή που πιστεύουμε ότι θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

Αν κάνετε έρευνα σχετικά με το πόσο αξιόπιστη-χρήσιμη-ασφαλής είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή και διαβάσετε σχόλια και αξιολογήσεις χρηστών που την εγκατέστησαν, τότε θα καταλάβετε σύντομα ότι έχει ήδη χαρακτηρισθεί από πολλούς ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Επίσης, σε πολλά τεχνολογικού χαρακτήρα διαδικτυακά forums θα βρείτε μαρτυρίες χρηστών στις οποίες γίνεται αναφορά σχετικά με το πόσο εκνευριστικές μπορεί να γίνουν οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Friday Frenzy’, αφού έχουν τη τάση να ‘πλημμυρίζουν’ την οθόνη του υπολογιστή κάθε φορά που ο χρήστης θέλει να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως ιστοτόπων που θα επισκεφτεί ή web browser που θα χρησιμοποιεί.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι οι διαφημίσεις και οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με τον ιό Friday Frenzy δεν έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν το συμφέρον σας. Αντιθέτως μάλιστα, απώτερος σκοπός τους είναι ο κερδοσκοπισμός των δημιουργών του, καθώς και των συνεργαζόμενων με αυτό ιστότοπων (affiliate websites), εις βάρος φυσικά των ανυποψίαστων χρηστών. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι σύνδεσμοι που εμπεριέχονται σε αυτές τις διαφημίσεις το πιο πιθανόν είναι να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπου μπορεί να κινδυνέψετε άμεσα να εκθέσετε την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας σε κρυφές διεισδύσεις ιών και scam. Αυτά με τη σειρά τους, θα δώσουν την ευκαιρία σε κυβερνο-εγκληματίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα και στο πορτοφόλι σας.

Τέλος, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ιός Friday Frenzy έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Έχει παρατηρηθεί ότι οι πληροφορίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τρίτους για κακόβουλους σκοπούς, πολλές φορές μάλιστα εις βάρος σας.

Συνοψίζοντας, τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. το Friday Frenzy, δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να σας προσφέρουν. Αντιθέτως μάλιστα, προωθούνται μέσω ύποπτων μεθόδων διάδοσης, εμφανίζουν εκνευριστικές διαφημίσεις, ύποπτες ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, επιβραδύνουν τις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, και, το σημαντικότερο, εκθέτουν την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος και των προσωπικών σας δεδομένων.

Για αυτό, σας συνιστούμε να προβείτε σε άμεση αφαίρεση του ιού Friday Frenzy από την πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτό εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage το οποίο θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο το συγκεκριμένο ιό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο αρχείο ή πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Friday Frenzy ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το Friday Frenzy είναι ένα κοινότυπο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), το οποίο μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας με δυο τρόπους. Πρώτα από όλα, μπορείτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του, πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία των διαδικτυακών σας αγορών. Δυστυχώς, ο πιο δημοφιλής τρόπος διάδοσής του είναι κρυφός κι αυθαίρετος με τη βοήθεια της μεθόδου bundling, όπου ουσιαστικά καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών.

Το να σας παρουσιάζαμε μια λίστα με προγράμματα που το εμπεριέχουν σε συνοδευτικά πακέτα λήψης τους θα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμο, πρακτικά όμως είναι αδύνατον. Αυτό το λέμε γιατί ο ιός αυτός αλλάζει συνεχώς και είναι δύσκολο να εντοπιστεί και να προσδιοριστεί επακριβώς ο αριθμός και τα ονόματα των δωρεάν εφαρμογών που το εμπεριέχουν. Επομένως, η καλύτερη συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί με την λήψη/εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής κι αν θελήσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, γιατί οποιαδήποτε από αυτές μπορεί να σας επιφυλάσσει κρυμμένες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με το τρόπο αυτό θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, που τις περισσότερες φορές αφορούν ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία. Τυχόν διείσδυση κι εγκατάστασή τους ισοδυναμεί με πληθώρα προβλημάτων, μερικά εκ των οποίων αναφέραμε πιο πάνω.

Γενικότερα, σας συνιστούμε να κάνετε τακτικούς ελέγχους συστήματος για να ξέρετε τι εφαρμογές έχετε εγκαταστημένες. Αν κάποια στιγμή διαπιστώσετε στην λίστα Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) την ύπαρξη του ιού Friday Frenzy, τότε μη διστάσετε ούτε στιγμή και προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του ακολουθώντας τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Friday Frenzy?

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Friday Frenzy
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Friday Frenzy

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Friday Frenzy:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Friday Frenzy και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Friday Frenzy ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Friday Frenzy ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Friday Frenzy και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Friday Frenzy. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Friday Frenzy από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Friday Frenzy θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Friday Frenzy και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Friday Frenzy . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Friday Frenzy και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Friday Frenzy. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Friday Frenzy από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Friday Frenzy ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Friday Frenzy. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-friday-frenzy.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες