Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από FreeDeal. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FreeDeal?

Το FreeDeal είναι μια παραπλανητική εφαρμογή την οποία καλό θα ήταν να αποφύγετε να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, λόγω του ότι έχει σχετιστεί με διάφορες ύποπτες δραστηριότητες. Γενικότερα, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με διάφορα browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις) που υπόσχονται να εμπλουτίσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων και σχετίζονται με ‘deals’ (προσφορές), ‘sales’ (πωλήσεις), ‘coupons’ (κουπόνια), ‘save’ (εξοικονομήσεις), κτλ. Αυτές οι δελεαστικές προτάσεις διαφημίσεων που σχετίζονται με PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) ή adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. το FreeDeal, έχουν ως μοναδικό σκοπό την επίτευξη προκαθορισμένων affiliate marketing στόχων συνεργαζόμενων με τα προγράμματα αυτά ιστότοπων.

Εάν απορείτε γιατί σας συνιστούμε να μείνετε μακρυά από αυτά τα προγράμματα, τότε αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτά σχετίζονται με σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις συστήματος και τις ταχύτητες πλοήγησης, διαρκείς εμφανίσεις άσχετων αναδυόμενων διαφημίσεων, ανακατευθύνσεων προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, κλπ ζητήματα που εκτός από εκνευριστικά μπορεί να γίνουν κι εν δυνάμει επικίνδυνα.

Με άλλα λόγια, εγκαθιστώντας το FreeDeals αποδέχεστε αυτομάτως την εμφάνιση διαφημίσεων, ανακατευθύνσεων, tracking cookies (εγκατάσταση και λειτουργία λογισμικού εντοπισμού/παρακολούθησης) κι άλλων εκνευριστικών και ύποπτων δραστηριοτήτων. Είναι πολύ σημαντικό να αγνοείτε πλήρως το περιεχόμενο των διαφημίσεων από FreeDeal, γιατί αυτές εμπεριέχουν συνδέσμους ανακατεύθυνσης που κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί σε τι είδους ιστότοπους θα σας στείλουν. Μιας και διάφοροι κυβερνο-εγκληματίες μπορεί να εισάγουν κι αυτοί δικούς τους συνδέσμους, είναι πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να ανακατευθυνθείτε και προς κακόβουλους ιστότοπους. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγετε να κρατήσετε το FreeDeal εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας.

Για να αποφύγετε αυτές τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, σας συμβουλεύουμε να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage. Αυτό θα προβαίνει αυτοματοποιημένα σε συχνές γενικές σαρώσεις συστήματος για τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση οποιουδήποτε PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ FreeDeal ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το FreeDeal έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και μάλιστα δικαιολογημένα. Έχει παρατηρηθεί ότι αυτό το browser add-on (πρόσθετο) έχει τη τάση να διεισδύει και να εγκαθίσταται σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών, συνειδητή τουλάχιστον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δε διαδίδεται όπως ένας ιός ή γενικότερα όπως ένα κακόβουλο πρόγραμμα, δλδ. χωρίς καμία απολύτως έγκριση και σε άκρα μυστικότητα. Αν και ο τρόπος διάδοσής του μοιάζει αρκετά, ωστόσο άθελα ή ασυνείδητα ο χρήστης δίνει την έγκρισή του για την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος, απλώς μέσω παραπλανητικών μεθόδων δεν το καταλαβαίνει.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος διάδοσης του FreeDeal είναι μέσω της μεθόδου bundling. Ουσιαστικά, το πρόγραμμα αυτό καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο. Κάποια από αυτές μπορεί να μπει ο χρήστης στον πειρασμό να την κατεβάσει στον υπολογιστή του. Επειδή τις περισσότερες φορές οι χρήστες είτε βαριούνται ή δεν προσέχουν, δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις φάσεις λήψης/εγκατάστασης της οποιαδήποτε εφαρμογής θέλουν να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους, με αποτέλεσμα να μην προσέχουν προ-τικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται σε ‘προτεινόμενες/προαιρετικές/επιπρόσθετες λήψεις’ κι έτσι καταλήγουν να κατεβάζουν παράλληλα κι άλλα προγράμματα/αρχεία που ως επι το πλείστον είναι ανεπιθύμητα.

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να αποφεύγετε να επιλέγετε Quick (Γρήγορη) ή Recommended (Προτεινόμενη) μορφή εγκατάστασης σε περίπτωση που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Αντιθέτως, σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, έτσι ώστε να έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Και να θυμάστε να ξετικάρετε πάντα όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που σας προτείνουν εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων οι επιπρόσθετες αυτές λήψεις είναι PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), όπως πχ. ο ιός FreeDeal.

Αν εν τέλει άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από το FreeDeal κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον web browser σας, τότε καλό θα ήταν να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ FreeDeal?

Ο ιός FreeDeal αυτός καθαυτός δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως κακόβουλος, ωστόσο μπορεί να σας δημιουργήσει πολύ εκνευρισμό και διαφόρων ειδών προβλήματα, όπως σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, εμφανίσεις διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων, κλπ. Επομένως, θα ήταν προτιμότερο να το αφαιρέσετε. Για να το καταφέρετε αυτό γρήγορα, εύκολα κι αποτελεσματικά, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης βήμα προς βήμα, επιλέγοντας αυτοματοποιημένη ή χειροκίνητη μέθοδο αφαίρεσης.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από FreeDeal
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από FreeDeal

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων FreeDeal:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το FreeDeal και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το FreeDeal ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το FreeDeal ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το FreeDeal και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FreeDeal. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων FreeDeal από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το FreeDeal θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FreeDeal και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του FreeDeal . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το FreeDeal και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του FreeDeal. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση FreeDeal από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το FreeDeal ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του FreeDeal. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-freedeal.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες