Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Deals Finder. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Deals Finder?

Το Deals Finder είναι ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη Savver Mobile Inc και προωθείται ως μια χρήσιμη εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίζει την εμπειρία διαδικτυακών πλοηγήσεων κι αναζητήσεων του χρήστη. Μάλιστα, οι δημιουργοί της συγκεκριμένης ανεπιθύμητης εφαρμογής υποστηρίζουν ότι αυτή αποτελείται από διάφορες μηχανές αναζήτησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βρίσκει ο χρήστης τις καλύτερες διαθέσιμες και πιο πρόσφατες διαδικτυακές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, κωδικούς προώθησης, κτλ. Αυτά συνήθως έχουν τη μορφή αναδυόμενων, banner, κειμένου, διαφημιστικών μηνυμάτων τα οποία θα εμφανίζονται κάθε φορά που ο χρήστης θα επισκέπτεται ιστότοπους και πλατφόρμες εμπορικού κυρίως χαρακτήρα, όπως πχ. Amazon, eBay, WaltMart, κτλ.

Δυστυχώς όμως, η εμφάνιση διαφημίσεων τύπου ‘Ads by Deals Finder’ (Διαφημίσεις από Deals Finder) σε όλους τους web browsers που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer, είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση σας συμβουλεύουμε να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος πριν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κι άλλα, πολλές φορές χειρότερα, αρνητικά ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της συγκεκριμένης ανεπιθύμητης εφαρμογής.

Οι διαφημίσεις από Deals Finder μπορεί να γίνουν ιδιαιτέρως εκνευριστικές και ενοχλητικές. Ο σκοπός εμφάνισής τους είναι κυρίως η εκπλήρωση affiliate marketing στρατηγικών μέσω ανακατευθύνσεων προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (affiliate websites). Με αυτό το τρόπο, οι δημιουργοί του προγράμματος, αλλά και οι συνεργαζόμενοι τρίτοι, κερδοσκοπούν εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών. Δυστυχώς, αρκετές από τις διαφημίσεις αυτές μπορεί να εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους τους οποίους αν τους κλικάρετε είναι πολύ πιθανό να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Επίσης, το Deals Finder, έχει διαπιστωθεί ότι παράγει ύποπτες και παρασκηνιακές διεργασίες οι οποίες μπορεί να εκθέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων. Ολοένα και περισσότεροι αναφέρουν ότι οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Deals Finder μπορεί να δώσουν έμμεσα πρόσβαση σε επιπρόσθετες κρυφές διεισδύσεις κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων και αρχείων που εκτός από αυτά που σας αναφέραμε πιο πάνω, θα δημιουργήσουν και σημαντικές επιβραδύνσεις τόσο στις ταχύτητες του συστήματος όσο και στις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το Deals Finder, έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αν και οι πληροφορίες αυτές είναι κυρίως γενικής φύσεως, όπως πχ. IP και email διευθύνσεις, ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κλπ., ωστόσο κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι αυτές οι πληροφορίες δε θα γίνουν προσβάσιμες από κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. hackers και scammers, οι οποίοι μπορεί να τις χρησιμοποιήσουν για κακόβουλους σκοπούς.

Συνοψίζοντας, το Deals Finder είναι μια εφαρμογή η οποία ουσιαστικά δε σας προσφέρει τίποτα τρομερό, ενώ αντιθέτως έχοντάς την εγκαταστημένη στον υπολογιστή σας, αυξάνετε τις πιθανότητες να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων. Επομένως, σε περίπτωση που εντοπίσετε αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας, θα ήταν προτιμότερο να απαλλαγείτε από την παρουσία του. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε το εξαίρετο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) Reimage, το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά, όχι μόνο τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά και οποιοδήποτε άλλο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Deals Finder ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο ιός Deals Finder προωθείται ως ένα χρήσιμο εργαλείο που προωθείται ως ‘online shopping helper’ (βοηθός διαδικτυακών αγορών). Δυστυχώς, κανένα από τα προγράμματα που προωθούνται ως online shopping helpers, και τα έχουμε συμπεριλάβει στο blog μας, δεν είναι αξιόπιστο. Μάλιστα, λόγω του τρόπου λειτουργίας τους, χαρακτηρίζονται ως adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Επομένως, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγετε να κάνετε εγκατάσταση εφαρμογών που εμπεριέχουν στο όνομά τους όρους, όπως πχ. ‘Deals’ (Προσφορές), ‘Coupons’ (Κουπόνια), ‘Save’ (Εξοικονόμηση), κτλ. , καθώς το πιο πιθανόν είναι να εγκαταστήσετε ασυνείδητα ή άθελά σας κάποιο adware το οποίο με τις παρασκηνιακές και ύποπτες διεργασίες του θα δυσχαιρένει στο σύνολό της την εμπειρία, όχι μόνο των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων κι αναζητήσεων, αλλά και γενικότερα το τρόπο λειτουργίας του συστήματος του υπολογιστή σας.

Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις θα πρέπει να γνωρίζετε πως διαδίδονται διαδικτυακά και πως λειτουργούν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι χρήστες ανέφεραν ότι άρχισαν να τους εμφανίζονται ανακατευθύνσεις, διαφημίσεις και σημαντικές επιβραδύνσεις, τόσο στις λειτουργίες συστήματος όσο και στις διαδικτυακές τους πλοηγήσεις, που σχετίζονται με το Deals Finder, κατόπιν εγκατάστασης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής από το διαδίκτυο.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τα adwares καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας (βλ. μέθοδος bundling). Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές εμπεριέχουν επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, κυρίως με τη μορφή add-ons (πρόσθετων), plug-ins, toolbars (γραμμών εργαλείων), ή extensions (επεκτάσεων).

Για αυτό, πριν κατεβάσετε κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο καλό θα ήταν να κάνετε έρευνα σχετικά με το πόσο αξιόπιστη κι ασφαλής είναι. Εάν εν τέλει αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης και να παρακολουθείτε στενά όλες τις φάσεις λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής, έτσι ώστε να μπορείτε να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν προ-τικαρισμένα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Deals Finder?

Εάν διαπιστώσατε ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του. Για να απαλλαγείτε από την παρουσία του ιού Deals Finder, απλά ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Deals Finder
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Deals Finder

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Deals Finder:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Deals Finder και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Deals Finder ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Deals Finder ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Deals Finder και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deals Finder. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Deals Finder από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Deals Finder θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deals Finder και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Deals Finder . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Deals Finder και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Deals Finder. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Deals Finder από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Deals Finder ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Deals Finder. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-deals-finder.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες