Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Current Weather Alert. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Current Weather Alert?

Το Current Weather Alert είναι ακόμα μια παραπλανητική εφαρμογή η οποία μάλιστα έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε χρήστες και ειδικούς. Πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη. Ωστόσο, πριν μπείτε στον κόπο να την κατεβάσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε κι άλλα στοιχεία σχετικά με αυτή, έτσι ώστε να έχετε μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό ευθύνεται για την εμφάνιση εκνευριστικότατων αναδυόμενων διαφημίσεων, ανακατευθύνσεων κι άλλων παρομοίως αρνητικών δραστηριοτήτων που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων. Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, υποστηρίζουν ότι η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής συνοδεύεται από και προωθεί διαφημίσεις τρίτων, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ροών επισκεψιμότητας προς προκαθορισμένους ιστότοπους που συνεργάζονται με το πρόγραμμα για την αύξηση της επισκεψιμότητας και της διαδικτυακής τους κατάταξης.

Για να πετύχει το σκοπό του, το πρόγραμμα καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο (browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των δημοφιλών web browsers : Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει τις σπονσοραρισμένες διαφημίσεις του που έχουν διάφορες μορφές, όπως πχ. αναδυόμενες, banners, κειμένου, κλπ.

Εάν λοιπόν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Current Weather Alert’, τότε θα πρέπει να αγνοήσετε πλήρως το περιεχόμενό τους και να αποφύγετε να τις κλικάρετε. Το λέμε αυτό, γιατί εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Το κακό στην περίπτωση της εφαρμογής Current Weather Alert είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι διαφημίσεις/ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με αυτή είναι αξιόπιστες και ασφαλείς, καθώς δεν ελέγχονται οι σπόνσορές της για την αξιοπιστία τους.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, κινδυνεύετε να ανακατευθυνθείτε προς κακόβουλους ιστότοπους που χρησιμοποιούνται για τη διάδοση ιών και γενικότερα κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων (viruses και malwares). Επίσης, ο ιός Current Weather Alert έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Παρατηρήσαμε ακόμα ότι απορροφά πολλούς πόρους από το σύστημα του υπολογιστή για να προβαίνει σε πληθώρα ύποπτων και κρυφών/παρασκηνιακών διεργασιών. Αν και μπορεί να προωθείται από διάφορους ιστότοπους που ειδικεύονται σε διαδικτυακές λήψεις εφαρμογών, μπορεί εξίσου να διεισδύσει κρυφά κι αυθαίρετα στον υπολογιστή σας μέσω διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling).

Επομένως, εάν διαπιστώσατε την εμφάνιση του Current Weather Alert widget στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας από το πουθενά, τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage . Το λέμε αυτό, γιατί αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Current Weather Alert ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προγράμματα τύπου adware, έτσι και το Current Weather Alert καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, όπως πχ. download managers, audio/video players, PDF creators, κτλ. Είναι σχετικά δύσκολο να δημιουργήσει κανείς μια ξεκάθαρη λίστα σχετικά με όλες τις εφαρμογές που εμπεριέχουν στα συνοδευτικά πακέτα λήψης τους το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς αυτό προστίθεται ολοένα σε περισσότερες εφαρμογές.

Για να μπορείτε να αποφεύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι ύποπτες ‘προαιρετικές/επιπρόσθετες λήψεις’ εμπεριέχονται όχι μόνο σε άγνωστες/αναξιόπιστες δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και σε γνωστές/αξιόπιστες εφαρμογές. Ο κυριότερος λόγος διάδοσης αυτού του είδους των προγραμμάτων είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος ή προσοχής κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλουν να κατεβάσουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μην έχοντας διαβάσει τις λεπτομέρειες και τα ‘μικρά γράμματα’, να καταλήγουν να δίνουν άθελα/ασυνείδητα την έγκρισή τους για την εγκατάσταση ανεπιθύμητων επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) και extensions (επεκτάσεις).

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σας συμβουλεύουμε πριν προβείτε σε λήψη/εγκατάσταση της οποιασδήποτε εφαρμογής, να διαβάζετε πρώτα την Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End-User’s License Agreement) το κείμενο της οποίας θα σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία και τους πραγματικούς σκοπούς/πολιτικές της εφαρμογής.

Σε περίπτωση τώρα που αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη/εγκατάσταση, τότε σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να ξετικάρετε τυχόν προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης μιας εφαρμογής και τα οποία θα σας προτείνουν την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων προγραμμάτων όχι ιδιαιτέρως αξιόπιστων.

Εάν εν τέλει εγκαταστήσατε ήδη το Current Weather Alert και θέλετε να απαλλάξετε το σύστημα του υπολογιστή σας από την παρουσία του, τότε ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Current Weather Alert ?

Οι ειδικοί μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων έχουν ετοιμάσει για εσάς λεπτομερείς οδηγίες αφαίρεσης του ιού Current Weather Alert είτε χειροκίνητα ή αυτόματα, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Current Weather Alert
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Current Weather Alert

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Current Weather Alert:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Current Weather Alert και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Current Weather Alert ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Current Weather Alert ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Current Weather Alert και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Current Weather Alert. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Current Weather Alert από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Current Weather Alert θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Current Weather Alert και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Current Weather Alert . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Current Weather Alert και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Current Weather Alert. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Current Weather Alert από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Current Weather Alert ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Current Weather Alert. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-current-weather-alert.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες