Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από CrossBrowser. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Επισκόπηση της εφαρμογής CrossBrowser

Ο ιός που εμφανίζει τις διαφημίσεις από CrossBrowser είναι άλλο ένα PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) τύπου adware. Τα ανεπιθύμητα προγράμματα τύπου adware εμφανίζουν επιχορηγούμενες διαφημίσεις με σκοπό τη διαδικτυακή προώθηση ιστότοπων και προγραμμάτων συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate marketing, affiliate websites, pay-per-click). Με κάθε κλικ που κάνει ο χρήστης, μπαίνουν χρήματα στον λογαριασμό των δημιουργών του adware.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίσημος ιστότοπος Crossbrowser προσπαθεί να παραπλανήσει τους χρήστες που τον επισκέπτονται και να τους πείσει να κατεβάζουν τη δική του μηχανή αναζήτησης, καθώς και τη δική του browser επέκταση. Φυσικά, σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις να την εγκαταστήσεις / χρησιμοποιήσεις, πολύ απλά γιατί πρόκειται για browser hijacker (είδος ανεπιθύμητου προγράμματος που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστήμενοι στο σύστημα-στόχο).

Από τα παραπάνω, είναι εύκολο να συμπεράνεις ότι στην περίπτωση που το CrossBrowser καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σου, η άμεση κι ολοκληρωτική αφαίρεσή του είναι μονόδρομος. Άλλωστε, έχει διαπιστωθεί ότι το συγκεκριμένο adware σχετίζεται με άλλο ένα adware, το DNS Unlocker που έχει τη τάση να διεισδύει στις DNS ρυθμίσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η διείσδυση, το συγκεκριμένο PUP αρχίζει να εκτελεί κρυφά κι αυθαίρετα πληθώρα παρασκηνιακών διεργασιών. Για τη γρήγορη, εύκολη, κι αποτελεσματική αφαίρεση του CrossBrowser, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο λογισμικό ασφάλειας Reimage.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα ανεπιθύμητα προγράμματα τύπου adware έχουν τη δική τους επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου PUP. Στην επίσημη ιστοσελίδα του, γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι χρήστες που το επισκέπτονται να κατεβάσουν την μηχανή αναζήτησης που σχετίζεται με το PUP, καθώς και ένα σχετικό plug-in. Εάν κάνεις το λάθος και τα εγκαταστήσεις, τότε θα δεις σύντομα την οθόνη σου να ‘πλημμυρίζει’ από εκνευριστικές και παραπλανητικές διαφημίσεις από CrossBrowser. Όσο περνάει ο καιρός, οι διαφημίσεις από CrossBrowser θα γίνονται ολοένα και πιο εκνευριστικές.

Ακόμα, δε θα πρέπει να ξεχνάς ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι και δυνητικά επικίνδυνες. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, να ανακατευθυνθείς σε ύποπτους ή ακόμα και κακόβουλους ιστότοπους τρίτων μέσω των οποίων μπορεί να εκθέσεις το σύστημα του υπολογιστή σου σε περαιτέρω κρυφές διεισδύσεις ακόμα πιο περίπλοκων και επιθετικών malware.

Εν ολίγοις, η παρουσία του συγκεκριμένου PUP στο σύστημα του υπολογιστή σου ισοδυναμεί με ένα πράγμα – γενικότερη δυσλειτουργία συστήματος! Και δεν είναι μόνο αυτό. Μόλις καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σου, θα εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό το τρόπο, θα καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους (κυρίως διαφημιστικές εταιρείες) έναντι αδράς αμοιβής, πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές σου δραστηριότητες και προτιμήσεις.

Επίσης, τα δεδομένα που θα συλλέγονται θα σχηματίσουν το δικό σου ξεχωριστό διαδικτυακό προφίλ βάσει του οποίου θα αρχίσουν να σου εμφανίζονται άρτια στοχευμένες / εξατομικευμένες διαφημίσεις τρίτων. Άλλωστε, όσο πιο κοντά στις προτιμήσεις σου είναι το περιεχόμενο των διαφημίσεων τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να τις κλικάρεις. Και μη ξεχνάς ότι κάθε σου click σε διαφημίσεις από Cross Browser, αποφέρει έσοδα στους δημιουργούς του σχετικού adware (pay-per-click). Για να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη από το κλικάρισμα σε διαφημίσεις από Cross Browser, θα σου εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες, συχνότερα!

The image of CrossBrowser ads

Τρόποι διαδικτυακής εξάπλωσης του adware

Τα περισσότερα PUPs τύπου adware εξαπλώνονται διαδικτυακά μέσω της μεθόδου bundling. Με άλλα λόγια, καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών παράλληλα με διάφορες δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές, καθώς κρύβονται στα συνοδευτικά πακέτα λήψης αυτών των εφαρμογών. Η επιτυχία κι αποτελεσματικότητα της μεθόδου bundling οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες δε δείχνουν την απαραίτητη προσοχή όταν κατεβάζουν εφαρμογές από το διαδίκτυο.

Για να ελαχιστοποιήσεις λοιπόν τις πιθανότητες διεισδύσεων PUPs, όπως το συγκεκριμένο, στον υπολογιστή σου, συνιστούμε να είσαι επιλεκτικός κι επιφυλακτικός με τις εφαρμογές που κατεβάζεις από το διαδίκτυο.

Θα πρέπει να επιλέγεις πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί της Basic (Βασικής). Με αυτό το τρόπο, θα έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σου, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείς συνειδητά να κατεβάσεις.

Έτσι, θα μπορείς να εντοπίζεις και να ξετικάρεις προτικαρισμένα κουτάκια που τυχόν εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σου για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο browser hijacker που εμφανίζει τις διαφημίσεις από CrossBrowser. Τέλος, υπάρχουν ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο PUP μπορεί να εξαπλωθεί διαδικτυακά και μέσω ψευδών / παραπλανητικών ειδοποιήσεων, αλλά και spam.

Τρόποι ολοκληρωτικής αφαίρεσης του συγκεκριμένου PUP

Η ολοκληρωτική αφαίρεση του CrossBrowser μπορεί να επιτευχθεί με δυο τρόπους – χειροκίνητα ή αυτόματα. Εάν αποφασίσεις να προσπαθήσεις να το αφαιρέσεις χειροκίνητα, τότε μπορείς να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης του PUP που θα βρεις παρακάτω. Η χειροκίνητη αφαίρεση θέλει μεγάλη προσοχή, διαφορετικά η επανεμφάνιση του adware είναι μόνο ζήτημα χρόνου!

Το προτιμότερο είναι να επιλέξεις την αυτόματη αφαίρεση, δλδ. να χρησιμοποιήσεις ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο το CrossBrowser και τα βοηθητικά αρχεία του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή ακόμα και κακόβουλο πρόγραμμα / αρχείο κατάφερε να ‘τρυπώσει’ κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σου. Μάλιστα, το anti-spyware που προτείναμε νωρίτερα είναι άκρως αποτελεσματικό ακόμα και σε περιπτώσεις περίπλοκων και πολύ επικίνδυνων ιών, όπως πχ. οι ιοί τύπου ransomware.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή κάθε φορά που κατεβάζεις μια εφαρμογή. Πριν προβείς σε λήψη, καλό θα ήταν να διαβάζεις πρώτα την Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy) και τους Όρους Χρήσης (Terms of Use). Επίσης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πόσο ασφαλής ή αξιόπιστη είναι η εκάστοτε εφαρμογή μπορείς να βρεις σε διάφορα σχετικά forums που έχουν αξιολογήσεις / σχόλια άλλων χρηστών και ειδικών σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων CrossBrowser:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το CrossBrowser και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το CrossBrowser ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το CrossBrowser ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το CrossBrowser και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CrossBrowser. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων CrossBrowser από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το CrossBrowser θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CrossBrowser και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του CrossBrowser . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CrossBrowser και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CrossBrowser. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CrossBrowser από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το CrossBrowser ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του CrossBrowser. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες