Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Crazydeal. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Crazydeal?

Σε γενικές γραμμές, σας συνιστούμε να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που με τον έναν ή άλλο τρόπο σχετίζονται με όρους, όπως πχ. ‘coupons’ (κουπόνια), ‘deals’ (προσφορές), ‘save'(εξοικονομήσεις), ‘discount’ (εκπτώσεις), κτλ. Και το τονίζουμε αυτό, γιατί αυτού του είδους τα προγράμματα σύνηθως είναι adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που έχουν ως κύριο σκοπό τη μεγιστοποίηση κερδών για λογαριασμό των δημιουργών τους μέσω κυρίως pay-per-click και μοχλευμένων ροών επισκεψιμότητας τακτικών. Το Crazydeal ανήκει κι αυτό στη συγκεκριμένη κατηγορία προγραμμάτων.

Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων έφτασαν στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο add-on (πρόσθετο) καταφέρνει και διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς στο διαδίκτυο όντας κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δημοφιλών δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών και με το τρόπο αυτό καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών, χωρίς την έγκριση ή επίγνωση των χρηστών τους, συνειδητή τουλάχιστον. Εάν λοιπόν ανήκετε κι εσείς σε εκείνους τους χρήστες που διαπίστωσαν την παρουσία αυτού του προγράμματος στον υπολογιστή τους τελείως τυχαία, τότε σας συνιστούμε να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε αφαίρεσή του το συντομότερο δυνατόν.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο ιός Crazydeal με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα ξεκινήσει άμεσα να παρεμβαίνει στις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις με το να εμφανίζει πολύ συχνά και σε μεγάλο όγκο ενοχλητικές αναδυόμενες, banner, κειμένου, κι άλλων ειδών διαφημίσεις. Αυτές μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα σας είναι πρακτικά αδύνατο να μη κλικάρετε κάποια ή κάποιες από αυτές. Συνήθως, οι διαφημίσεις τύπου ‘Ads by Crazydeal’ υποστηρίζονται/προωθούν τρίτους για τους οποίους κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι είναι αξιόπιστοι. Επομένως, το προτιμότερο θα ήταν να αποφεύγετε να ανακατευθύνεστε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους.

Οι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το Crazydeal δεν είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να σας προβληματίζει σχετικά με την παραπλανητική αυτή εφαρμογή. Έχουμε διαπιστώσει ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Παρότι συνήθως επικεντρώνεται σε πληροφορίες γενικής φύσεως, όπως πχ. κριτήρια αναζήτησης, ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, IP και email διευθύνσεις, κτλ., ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις αυτού του είδους οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν γενικότερα στη δημιουργία του δικού σας μοναδικού διαδικτυακού προφίλ βάσει του οποίου θα σας εμφανίζονται ιδιαιτέρως άρτια στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα ή να ‘πλημμυρίζουν’ τα εισερχόμενα του email σας με spam.

Συνοψίζοντας, ο ιός Crazydeal μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως εκνευριστικός και σε ορισμένες περιπτώσεις εν δυνάμει επικίνδυνος για την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Επομένως, με το που διαπιστώσετε την παρουσία του, θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να προβείτε σε ολοκληρωτική αφαίρεσή του. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Crazydeal ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το Crazydeal είναι ένα τυπικό adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), το οποίο και καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας (μέθοδος bundling).

Η μέθοδος bundling γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία των χρηστών δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία σχετικά με το τι κατεβάζουν στον υπολογιστή τους, αλλά και κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάζουν στον υπολογιστή τους. Έτσι, χωρίς καλά καλά να το συνειδητοποιήσουν, δίνουν έμμεσα πρόσβαση για τη διείσδυση διαφόρων PUPs (potentially unwanted programs) στον υπολογιστή τους.

Τα πιο δημοφιλή είδη δωρεάν προγραμμάτων που τείνουν να κατεβάζουν οι χρήστες είναι συνήθως download managers, PDF creators, media players, κτλ.. Επομένως, οι δημιουργοί εφαρμογών που υποστηρίζουν/προωθούνται από διαφημίσεις τρίτων, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) και extensions (επεκτάσεις), κατάφεραν να προσθέσουν σε συνοδευτικά πακέτα λήψης αυτών των προγραμμάτων και τις δικές τους εφαρμογές.

Με άλλα λόγια, αν ο χρήστης κατεβάζοντας μια δωρεάν εφαρμογή δε δώσει σημασία κατά τη διαδικασία λήψης/εγκατάστασής της, τότε το πιο πιθανόν είναι να κατεβάσει παράλληλα με αυτή την εφαρμογή και διάφορα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Επομένως, εαν θέλετε να κρατήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας ασφαλές θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τις λήψεις/εγκαταστάσεις δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών από το διαδίκτυο. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν και θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. το Crazydeal ή άλλα παρόμοια ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα τύπου browser add-on (πρόσθετο), extension (επέκταση), plugin, toolbar (γραμμή εργαλείων), κτλ.

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το πρόγραμμα αυτό κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να το αφαιρέσετε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Crazydeal ?

Τα Adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), όπως πχ. το Crazydeal, δεν είναι κακόβουλα αυτά καθαυτά. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να συμβάλλουν έμμεσα ή άμεσα στην κρυφή/ασυνείδητη διείσδυση διαφόρων ειδών ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων. Για αυτό τον λόγο σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης και να απαλλάξετε ολοκληρωτικά το σύστημα του υπολογιστή σας από όλα τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στον υπολογιστή σας και να τον μόλυναν.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Crazydeal
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Crazydeal

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Crazydeal:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Crazydeal και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Crazydeal ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Crazydeal ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Crazydeal και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Crazydeal. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Crazydeal από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Crazydeal θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Crazydeal και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Crazydeal . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Crazydeal και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Crazydeal. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Crazydeal από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Crazydeal ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Crazydeal. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-crazydeal.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες