Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από CoolincCheap. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CoolincCheap?

Ο κάθε χρήστης Internet μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος σε διείσδυση adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) κάθε φορά που κατεβάζει στον υπολογιστή του κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο κάθε χρήστης έχει τουλάχιστον μια φορά ξεγελαστεί και κατεβάσει άθελα ή ασυνείδητά του κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε το CoolincCheap add-on (πρόσθετο) να λειτουργεί παρασκηνιακά στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να θυμάστε ότι πρόκειται για adware το οποίο πιθανώς να διείσδυσε απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικό πακέτο λήψης κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας (βλ. μέθοδος bundling). Αν και το πρόγραμμα αυτό καθαυτό δε χαρακτηρίζεται ως κακόβουλο, ωστόσο σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να το χρησιμοποιείτε, καθώς σχετίζεται στενά με πληθώρα ύποπτων διεργασιών.

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στον υπολογιστή σας (browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των IE, Google Chrome, Mozilla Firefox, κι αποθηκεύει την επέκτασή του (extension) σε καθέναν από αυτούς. Με αυτό το τρόπο ο ιός CoolincCheap μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια διαδικτυακής αναζήτησης εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κτλ.

Με αυτό το τρόπο, διάφοροι τρίτοι αποκτούν πρόσβαση σε δεδομένα σας που έχουν να κάνουν με τα likes σας, τις προτιμήσεις, τα hobbies και τα ενδιαφέροντά σας με βάση τα οποία θα αρχίσουν να σας εμφανίζουν άρτια στοχευμένες διαφημίσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν ως ‘Ads by CoolincCheap’. Έτσι, σε περίπτωση που κλικάρετε κάποια από αυτές, τότε τρίτοι παράγουν κέρδος εις βάρος σας μέσω διαφόρων προσοδοφόρων τεχνικών afilliate marketing, όπως πχ. pay-per-click system ή ανακατευθύνσεων προς προκαθορισμένους συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (afilliate websites), έναντι φυσικά αδράς αμοιβής.

Ωστόσο, ο κερδοσκοπισμός των δημιουργών του προγράμματος εις βάρος ανυποψίαστων χρηστών δεν είναι το μοναδικό αρνητικό στοιχείο αυτών των έμμεσων και παραπλανητικών πρακτικών. Έχει διαπιστωθεί ότι οι διαφημίσεις από CoolincCheap σχετίζονται με ύποπτους/άγνωστους τρίτους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κλικάροντας κάποια από αυτές τις διαφημίσεις να ανακατευθυνθείτε προς κάποιον άγνωστο ή αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπο. Εκεί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα στον υπολογιστή σας PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) ή ακόμα και διαφόρων ειδών κακόβουλα προγράμματα, όπως πχ. διαφόρων ειδών ιούς.

Συνοψίζοντας, εάν διαπιστώσετε ότι ο ιός CoolincCheap κατάφερε να τρυπώσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ. Σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε πλήρη αφαίρεσή του από τον υπολογιστή σας. Για να τα καταφέρετε, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CoolincCheap ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το CoolincCheap είναι ένα ύποπτο web browser add-on (πρόσθετο) το οποίο μπορεί να προσκολλήσει με ύποπτο τρόπο στο web browser σας και να μετατρέψει την εμπειρία των διαδικτυακών σας αναζητήσεων και πλοηγήσεων σε πραγματικό εφιάλτη. Με το που καταφέρει να εγκατασταθεί, τότε σύντομα θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται επιχορηγούμενες διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, και γενικότερα διαφόρων ειδών ύποπτες διεργασίες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς affiliate marketing, αλλά και να σας ανακατευθύνει προς ύποπτους ιστότοπους όπου μπορεί να ξεγελαστείτε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας διαφόρων ειδών ύποπτα και σαφώς ανεπιθύμητα προγράμματα. Για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και ύποπτες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτού του είδους τα προγράμματα εφαρμόζουν κυρίων την μέθοδο bundling για τη διαδικτυακή τους διάδοση.

Επειδή αυτή η μέθοδος βασίζεται στις δωρεάν και δοκιμαστικές εφαρμογές, είναι σαφές ότι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, κυρίως στα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά την λήψη/εγκατάσταση και αναφέρονται στις λεγόμενες προτεινόμενες/προαιρετικές/επιπρόσθετες λήψεις.

Για αυτό θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί της Quick (Γρήγορης) ή Basic (Βασικής) και φυσικά να παρακολουθείτε προσεκτικά όλη τη διαδικασία. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξε-τικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων εφαρμογών, όπως πχ. add-on (πρόσθετο), plug-in, toolbar (γραμμή εργαλείων) ή extension (επέκταση). Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διεισδύσουν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστών σας ανεπιθύμητα προγράμματα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ CoolincCheap?

Για να απαλλαγείτε από τις εμφανίσεις εκνευριστικών διαφημίσεων και ύποπτων ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με τον ιό CoolincCheap, τότε αρκεί να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσής του:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από CoolincCheap
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από CoolincCheap

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων CoolincCheap:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το CoolincCheap και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το CoolincCheap ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το CoolincCheap ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το CoolincCheap και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CoolincCheap. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων CoolincCheap από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το CoolincCheap θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CoolincCheap και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του CoolincCheap . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CoolincCheap και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CoolincCheap. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CoolincCheap από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το CoolincCheap ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του CoolincCheap. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-coolinccheap.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες