Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων ClicUp

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το ClicUp ?

Το ClicUp είναι ακόμα ένα adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο έχει αποδειχτεί ότι προσπαθεί να πείσει τους χρήστες με παραπλανητικούς τρόπους ότι πρόκειται για ένα δήθεν αξιόπιστο εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους πλοηγήσεων. Η κύρια μέθοδος διαδικτυακής του πλοήγησης είναι η μέθοδος bundling.

Συγκεκριμένα, μέσω της μεθόδου bundling, το ClicUp καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρέαν ή δοκιμαστικών εφαρμογών παρουσιαζόμενο ως ‘προαιρετική λήψη΄ (‘optional download’). Υποθετικά, σκοπός του είναι να πληροφορεί τους χρήστες σχετικά με τις πιο πρόσφατες προσφορές, εκπτώσεις, εκπτωτικούς κωδικούς, κλπ., έτσι ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από αυτό το ύποπτο πρόγραμμα, καθώς δεν θα έχετε κανένα απολύτως όφελος. Αντιθέτως μαλίστα, μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως εκνευριστικό και να καταφέρει να σας παραπλανήσει ανακατευθύνοντάς σας σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων. Σε περίπτωση που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers σας και θα εμφανίζεται ως browser extension (επέκταση) αν χρησιμοποιείτε Google Chrome, ως add-on (πρόσθετο) αν χρησιμοποιείτε Mozilla Firefox, και ως BHO (Browser Helper Object, δλδ. Βοηθητικό Αντικείμενο Browser) αν χρησιμοποειίτε Internet Explorer για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις.

Επίσης, έχει τη τάση να εγκαθιστά παρασκηνιακά κι αυθαίρετα λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού (tracking cookies) στο σύστημα του υπολογιστή σας και με το τρόπο αυτό καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Οι πληροφορίες αυτές είναι συνήθως γενικής φύσεως κι αφορούν ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια αναζήτησης εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, IP και email διευθύνσεις, κλπ.

Οι πληροφορίες αυτές αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία δημιουργείται το μοναδικό προσωπικό σας διαδικτυακό προφιλ και κατόπιν αρχίζουν να σας εμφανίζονται άρτια στοχευμένες διαφημίσεις, αυξάνοντας με αυτό το τρόπο τις πιθανότητες οι διαφημίσεις αυτές να σας δελεάσουν και να σας πείσουν να τις κλικάρετε. Όσα περισσότερα δικά σας κλικαρίσματα, τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη των δημιουργών αυτού του ύποπτου προγράμματος. Οι διαφημίσεις αυτές θα σας εμφανίζονται με διάφορες μορφές, όπως πχ. αναδυόμενες, banner, και κειμένου οι οποίες εμπεριέχουν ετικέτες, όπως πχ. ‘Ads by ClicUp’, ‘Powered by ClicUp’, ‘Delivered by ClicUp’, κλπ.

Σας συμβουλεύουμε να τις αγνοήσετε πλήρως, γιατί οι διαφημίσεις αυτές, όπως αναφέραμε νωρίτερα, χρησιμοποιούνται για επίτευξη marketing στόχων και οι περισσότερες εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων. Επομένως, κλικάροντας σε διαφημίσεις από ClicUp θα εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος, αλλά και των προσωπικών σας δεδομένων. Οι ιστότοποι αυτοί μπορεί να εμπεριέχουν ύποπτες διαφημίσεις, συνδέσμους και installers που μπορεί να σας εξαπατήσουν να κατεβάσετε ασυνείδητα ή άθελά σας κι άλλα ύποπτα κι ανεπιθύμητα προγράμματα.

Για να αποφύγετε λοιπόν αυτού του είδους τις δυσάρεστες εκπλήξεις, θα πρέπει να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage . Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τυχόν ανεπιθύμητες διεισδύσεις, όπως πχ. ο ιός ClicUp.

Πώς μπορεί το ClicUp να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το ClicUp είναι ένα κοινότυπο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), το οποίο μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας μέσω παραπλανητικών μεθόδων. Για παράδειγμα, μπορεί να διαδοθεί διαδικτυακά μέσω ψευδών/παραπλανητικών αναδυόμενων ειδοποιήσεων, spam επισυνάψεων, μολυσμένων συνδέσμων, κλπ. Ωστόσο, η πιο δημοφιλής μέθοδος διάδοσης PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) είναι η μέθοδος bundling η οποία σχετίζεται στενά με τις λήψεις δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, με τη μέθοδο bundling διαφόρων ειδών add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεις) προστίθενται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις δεν είναι εύκολα εμφανείς στους χρήστες και ο μόνος τρόπος για να εντοπιστούν από τους χρήστες είναι κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης.

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, αντί για Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Σε περίπτωση που εντοπίσετε προτικαρισμένο κουτάκι το οποίο θα αναφέρεται σε προαιρετική λήψη του ιού ClicUp προωθώντας το ως χρήσιμο διαδικτυακό εργαλείο, τότε βεβαιωθείτε ότι θα το ξετικάρετε για να μην κατέβει παράλληλα με την εφαρμογή που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πατάτε το κουμπί ‘Επόμενο’ ασυνείδητα/μηχανικά, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να εκθέσετε το σύστημα του υπολογιστή σας σε ύποπτες και παράλληλες διεισδύσεις, ανεπιθύμητων κυρίως προγραμμάτων. Σαφώς και σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε εντοπισμό και αφαίρεσή του.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό ClicUp ?

Το ClicUp δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παραπλανητικό web browser add-on (πρόσθετο) το οποίο δημιουργεί ύποπτες ανακατευθύνσεις, εμφανίζει εκνευριστικότατες διαφημίσεις και μετατρέπει σε πραγματικό εφιάλτη τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης για να απαλλαγείτε από αυτόν τον ιό το συντομότερο δυνατόν:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ClicUp
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από ClicUp

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων ClicUp:

Αφαίρεση ClicUp από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ClicUp και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ClicUp ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση ClicUp από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ClicUp ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση ClicUp από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ClicUp και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ClicUp. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων ClicUp από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ClicUp θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση ClicUp από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ClicUp και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ClicUp . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση ClicUp από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ClicUp και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ClicUp. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση ClicUp από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ClicUp ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ClicUp. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-clicup.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες