Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων Clicon

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το Clicon?

Το Clicon είναι από εκείνα τα προγράμματα που υποστηρίζουν ότι έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομούν χρήματα και χρόνο στον χρήστη κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών του πλοηγήσεων κι αναζητήσεων. Το Clicon εμφανίζει στους χρήστες τις πιο πρόσφατες προσφορές, εκπτώσεις, κουπόνια, κλπ οι οποίες εμφανίζονται με τη μορφή αναδυόμενων, banner, και κειμένου διαφημιστικά μηνύματα. Δυστυχώς, δε καταφέραμε να βρούμε ούτε ένα χρήστη που να δήλωσε ότι κατάφερε να εξοικονομήσει έστω κι ένα δολάριο από αυτές τις διαφημίσεις. Ο λόγος είναι πολύ απλός, οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι τίποτα άλλο παρά παραπλανητικές marketing μέθοδοι.

Στην πραγματικότητα, το Clicon δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) το οποίο μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για αυτό άλλωστε ολοένα και περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστήματων το χαρακτηρίζουν ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα), το οποίο μάλιστα σχετίζεται με διάφορες δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, είναι ζήτημα χρόνου έως ότου καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις (βλ. browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer.

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι εγκαθιστά παρασκηνιακά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας λογισμικό παρακολούθησης/εντοπισμού. Με αυτό το τρόπο καταφέρνει και υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις, όπως πχ. ποιους ίστοτοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποια κριτήρια αναζήτησης εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κλπ. Με αυτές τις πληροφορίες δημιουργείται το μοναδικό προσωπικό σας διαδικτυακό προφίλ με βάση το οποίο σας εμφανίζονται άρτια στοχευμένες διαφημίσεις από Clicon.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι σχετίζεται με πληθώρα ύποπτων διεργασιών, όπως διαδικτυακή πρόωθηση ύποπτων συνεργαζόμενων ιστότοπων (affiliate websites). Επομένως, σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί με ανακατευθύνσεις και διαφημίσεις από Clicon, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε κακόβουλους ιστότοπους όπου μπορεί να αυξηθούν οι πιθανότητες παρασκηνιακών διεισδύσεων ύποπτων προγραμμάτων. Για να είστε σίγουροι, θα ήταν προτιμότερο να έχετε εγκαταστημένο ένα ιδιαιτέρως αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο Reimage . Με την εκτέλεση τακτικών σαρώσεων, αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίζει και να αφαιρεί ολοκληρωτικά οποιαδήποτε διαδικτυακή απειλή, όπως πχ. ο ιός Clicon.

Πώς μπορεί το Clicon να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Το Clicon είναι σαφώς ένα παραπλανητικό web browser plug-in το οποίο μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητα στο σύστημα του υπολογιστή σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει πραγματικό χάος στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις και πλοηγήσεις. Συγκεκριμένα, ό,τι ισχύει για τα περισσότερα προγράμματα τύπου adware, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, θα διαπιστώσετε σύντομα σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, μεγάλο όγκο εκνευριστικών αναδυόμενων διαφημίσεων που θα εμφανίζονται πολύ συχνά, ύποπτες ανακατευθύνσεις προς άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, κλπ.

Εάν παρατηρήσατε αυτού του είδους τις ύποπτες διεργασίες κι άρχισαν ήδη να σας εμφανίζονται διαφημίσεις από Clicon τύπου ‘Ads by Clicon’, ‘Powered by Clicon’, κλπ. τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε αφαίρεση αυτού του ιδιαιτέρως εκνευριστικού και εν δυνάμει επικίνδυνου adware.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί σχετικά με ποιες δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Επίσης, επειδή είναι γνωστό ότι τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) διαδίδονται κυρίως με την μέθοδο bundling, είναι πολύ σημαντικό να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε.

Έτσι, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων που εμφανίζονται ως add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), κι extensions (επεκτάσεις). Στην περίπτωση που ο ιός Clicon έχει ήδη καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία του.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Clicon ?

Η αφαίρεση, όσον αφορά τον ιό Clicon, δεν είναι δύσκολη. Ο πιο εύκολος τρόπος αφαίρεσης είναι σαφώς η σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά όχι μόνο αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), αλλά και οποιοδήποτε άλλο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε. Για να απαλλαγείτε από τον ιό Clicon, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης:

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Clicon
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Clicon

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Clicon:

Αφαίρεση Clicon από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Clicon και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Clicon ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Clicon από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Clicon ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Clicon από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Clicon και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Clicon. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση διαφημίσεων Clicon από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Clicon θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Clicon από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Clicon και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Clicon . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Clicon από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Clicon και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Clicon. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Clicon από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Clicon ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Clicon. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-clicon.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες