Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από CheapNEnjoy. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Alice Woods - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CheapNEnjoy?

Το CheapNEnjoy δεν είναι ιός, επομένως εάν έχει ήδη εμφανιστεί στον υπολογιστή σας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αυτό καθαυτό δεν θα υποκλέψει τα προσωπικά τραπεζικά σας στοιχεία ή άλλου είδους απόρρητα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, αυτό το browser add-on (πρόσθετο) έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες γενικού χαρακτήρα σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, τα κριτήρια αναζήτησης που εισάγετε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κι άλλα παρόμοια. Επίσης, υπήρξαν αναφορές ότι μπορεί να υποκλέψει διευθύνσεις email και τοποθεσίες υπολογιστών (IP), χωρίς την έγκριση ή επίγνωση των χρηστών.

Σε γενικές γραμμές, αν δε θέλετε να λαμβάνετε spam εισερχόμενα στο email σας, τότε θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε να έχετε εγκαταστημένα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) στον υπολογιστή σας, όπως πχ το CheapNEnjoy. Ασχέτως που το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να εξοικονομεί χρήματα και χρόνο στους χρήστες βελτιστοποιώντας την εμπειρία των διαδικτυακών τους αγορών με την εμφάνιση μεγάλων εκπτώσεων, προσφορών κι άλλων παρόμοιων διαφημιστικών/ενημερωτικών μηνυμάτων. Εμείς, θα σας συνιστούσαμε να μην εμπιστεύεστε ό,τι θα σας εμφανιστεί και θα σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να ξεγελιέστε από το παραπλανητικό περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων και να ανακατευθύνεστε ως επί το πλείστον σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, τότε μείνετε μακρυά από τις διαφημίσεις CheapNEnjoy. Θα καταλάβετε ότι το ανεπιθύμητο αυτό πρόγραμμα έχει καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, γιατί αμέσως με το που εγκατασταθεί θα αρχίσει να εμφανίζει τις διαφημίσεις του κάθε φορά που θα πλοηγείστε στο διαδίκτυο.

Με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις (IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, κτλ.) έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζει τα διαφημιστικά του μηνύματα σε αυτούς.

Εάν δεν επιθυμείτε εκνευριστικές καταστάσεις με συνεχείς εμφανίσεις ύποπτων διαφημίσεων, τότε θα πρέπει να απαλλαγείτε από την παρουσία αυτού του προγράμματος από την πρώτη στιγμή που θα το εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CheapNEnjoy ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Το CheapNEnjoy έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως ‘adware’ (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και όχι άδικα. Σχετίζεται με τις εμφανίσεις πολλών εμπορικού τύπου διαφημίσεων κατά τη διάρκεια διαδικτυακών πλοηγήσεων. Επίσης, μπορεί να σας εμφανίζει συνεχείς ανακατευθύνσεις, επιβραδύνσεις, κι άλλα παρόμοια αρνητικά ζητήματα. Ευτυχώς, μπορεί να αφαιρεθεί από οποιοδήποτε σχεδόν anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Τα browser add-ons (πρόσθετα) είναι αποδεδειγμένο ότι διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την έγκριση κι επίγνωση των χρηστών και συνήθως καταφέρνουν να ‘τρυπώνουν’ κρυφά όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (βλ. μέθοδος bundling) όπου και παρουσιάζονται ως επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις.

Κάθε φορά που θα αποφασίζετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης, κυρίως στις περιπτώσεις λήψεων download managers, PDF creators, video streaming λογισμικών, κλπ. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια λήψης μιας δωρεάν εφαρμογής, σας εμφανιστεί μήνυμα που θα σας προτείνει την επιπρόσθετη λήψη του CheapNEnjoy, εσείς θα πρέπει να το ξετικάρετε και να αρνηθείτε τη συγκεκριμένη ή άλλη παρόμοια επιπρόσθετη λήψη που μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή browser add-on (πρόσθετου), plugin, extension (επέκτασης) ή toolbar (γραμμής εργαλείων). Διαφορετικά, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τροποποιήθηκαν οι ρυθμίσεις αρκετών παραμέτρων του συστήματος του υπολογιστή σας και ότι οι web browsers σας καταλήφθηκαν από αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα (browser hijacking).

Επόμενως, αν σας εμφανιστούν διαφημίσεις από CheapNEnjoy, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος για τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση αυτού κι άλλων παρόμοιων adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Με αυτό το τρόπο θα αποτρέψετε την εμφάνιση ανακατευθύνσεων προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, καθώς κι άλλα αρνητικά κι ανεπιθύμητα ζητήματα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ CheapNEnjoy?

Εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις τύπου ‘ads by CheapNEnjoy’, ‘brought to you by CheapNEnjoy’, ‘by CheapNEnjoy’ , κλπ., τότε καλό θα ήταν να ακολουθήσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες έτσι ώστε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας και πάλι στο κανονικό.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από CheapNEnjoy
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από CheapNEnjoy

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων CheapNEnjoy:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το CheapNEnjoy και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το CheapNEnjoy ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το CheapNEnjoy ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το CheapNEnjoy και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CheapNEnjoy. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων CheapNEnjoy από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το CheapNEnjoy θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CheapNEnjoy και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του CheapNEnjoy . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το CheapNEnjoy και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του CheapNEnjoy. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση CheapNEnjoy από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το CheapNEnjoy ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του CheapNEnjoy. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-cheapnenjoy.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες