Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Διαφημίσεις από Boxed Books. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Boxed Books?

Το Boxed Books είναι ακόμα μια επέκταση που υποστηρίζεται από/προωθεί διαφημίσεις τρίτων και μπορεί να προστεθεί σχεδόν σε όλους τους δημοφιλείς web browsers, όπως πχ Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Αν και μπορεί κάποιος, εάν το επιθυμεί, να το κατεβάσει οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του, ωστόσο το πιο σύνηθες είναι η ιστοσελίδα του να μη γνωρίζει μεγάλη οικειοθελή επισκεψιμότητα και ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που εν τέλει αποφασίζουν οικειοθελώς να κατεβάσουν αυτή την εφαρμογή στον υπολογιστή τους.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε, οι δημιουργοί του αποφάσισαν να εφαρμόσουν πιο έμμεσες μεθόδους για τη διαδικτυακή διάδοση του προγράμματος. Η πιο συνηθισμένη είναι μέσω δωρεάν δοκιμαστικών ή δωρεάν εφαρμογών (μέθοδος bundling). Έτσι, το πρόγραμμα αυτό καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί ο χρήστης να μπει στον πειρασμό και να την κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι χρήστες ξαφνιάζονται όταν το βρίσκουν στον υπολογιστή τους, μη γνωρίζοντας πότε και από που κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί.

Όσον αφορά την λήψη/εγκατάσταση εφαρμογών από το διαδίκτυο, σας συμβουλεύουμε να κατεβάζετε δωρεάν και δοκιμαστικές εφαρμογές προσεκτικά και να αποφεύγετε να κατεβαίνουν αυτοματοποιημένα και παράλληλα με αυτές κι άλλες ‘προαιρετικές λήψεις’, όπως πχ. ο ιός Boxed Books. Σε περίπτωση που ο ιός αυτός καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε είναι ζήτημα χρόνου έως ότου χρειασθεί να αντιμετωπίσετε αρκετά σοβαρά προβλήματα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι όλα τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ως απώτερο σκοπό έχουν τον κερδοσκοπισμό των δημιουργών τους εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών, τους οποίους προσπαθούν να ξεγελάσουν μέσω παραπλανητικών μεθόδων και να τους πείσουν να κλικάρουν διάφορες διαφημίσεις, συνεργαζόμενων με τα προγράμματα αυτά, τρίτων. Λίγο έως πολύ, το ίδιο ισχύει και για το Boxed Books.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, αποθηκεύει σε διάφορα σημεία του συστήματος τις καταχωρήσεις μητρώου του κι εγκαθιστά συγκεκριμένους κωδικούς τρίτων που αργότερα θα συμπεριληφθούν στις διαφημίσεις που θα εμφανίζει το Boxed Books. Επίσης, η εφαρμογή αυτή έχει διαπιστωθεί ότι εμπεριέχει λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking software) και με το τρόπο αυτό αποκτά τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους δεδομένα σχετικά με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις των χρηστών.

Έτσι, δημιουργείται ένα μοναδικό διαδικτυακό προφίλ για τον κάθε χρήστη, βάση του οποίου αργότερα θα του εμφανίζονται οι αντίστοιχες στοχευμένες διαφημίσεις με την μορφή αναδυόμενων, κειμένου, banners, κτλ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι κλικάροντας κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους τρίτων. Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις ανακατευθύνσεις χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες, καθώς ανακατευθύνουν προς κακόβουλους ιστότοπους από όπου ο χρήστης κινδυνεύει ασυνείδητα/άθελα να κατεβάσει κι άλλα ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή του.

Για να αποφύγετε την πιθανότητα των κρυφών και σαφώς ανεπιθύμητων διεισδύσεων, όπως πχ. στην περίπτωση του ιού Boxed Books, σας προτείνουμε να έχετε εγκαταστημένο το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) και να προβαίνετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε γενικές σαρώσεις συστήματος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Boxed Books ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Για να αποφύγετε την πιθανότητα διείσδυσης του ιού Boxed Books, θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτός συνήθως διαδίδεται διαδικτυακά εφαρμόζοντας την μέθοδο bundling. Βασικά, όλα τα προγράμματα τύπου adware (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) βασίζουν τη διαδικτυακή τους διάδοση σε δωρεάν ή δοκιμαστικές εφαρμογές μέσω των οποίων καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης τους. Επομένως, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο.

Μιας και το Boxed Books, καθώς κι άλλα παρόμοια προγράμματα, είναι καθαρά κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε αυτού του είδους τα προγράμματα εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, γιατί όσο βρίσκονται εκεί μόνο εις βάρος σας μπορεί να είναι αυτό. Βεβαίως, καταλαβαίνουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαφημίσεις των προγραμμάτων αυτών μπορεί να σας φανούν ιδιαιτέρως δελεαστικές, καθώς μπορεί να σας εμφανίζουν διάφορα εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές, τρομερές εκπτώσεις, κλπ., ωστόσο δεν θα πρέπει παράλληλα να ξεχνάτε ότι η μέγιστη πλειοψηφία αυτών, αν όχι όλα, είναι παραπλανητικά! Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε επίσης στο συμπέρασμα ότι οι ανακατευθύνσεις του Boxed Books μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την έμμεση προώθηση κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων) και μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί κι από άλλες κρυφές διεισδύσεις ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας.

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής και τα οποία σας προτείνουν την εγκατάσταση ‘επιπρόσθετων προαιρετικών λήψεων’. Δεν θα πρέπει ποτέ να κλικάρετε το κουμπί ‘next’ (επόμενο) χωρίς να το ψάξετε καλά πρώτα, απλά και μόνο επειδή βιάζεστε ή βαριέστε. Σε διαφορετική περίπτωση, αυξάνετε ραγδαία τις πιθανότητες να κατέβουν πίσω από την πλάτη σας πολλά ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ το πρόσθετο Boxed Books. Σας συνιστούμε ρητά να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί πολύ απλά με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα κι έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Boxed Books?

Για να απαλλαγείτε από το Boxed Books adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) ή να το αφαιρέσετε χειροκίνητα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Boxed Books
Στιγμιότυπο του Διαφημίσεις από Boxed Books

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Boxed Books:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Boxed Books και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Boxed Books ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Boxed Books ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Boxed Books και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Boxed Books. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Boxed Books από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Boxed Books θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Boxed Books και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Boxed Books . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Boxed Books και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Boxed Books. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Boxed Books από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Boxed Books ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Boxed Books. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ads-by-boxed-books.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες