Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up

Τι είναι το Settings Manager ?

Το Settings Manager by Aztec Media Inc. (γνωστό επίσης και ως Settings Manager) είναι ένα ύπουλο πρόσθετο προγραμμάτων περιήγησης, το οποίο αυτή τη περίοδο εξαπλώνεται ενεργά στο διαδίκτυο. Να έχετε κατά νου, πως μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης σας, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, κ.λπ. χωρίς τη ξεκάθαρη έγκριση σας. Αυτό γίνεται για τη προστασία της συσχετιζόμενης μηχανής αναζήτησης γνωστή ως default-search.net. Από τη στιγμή που αυτό το ύπουλο πρόσθετο καταλαμβάνει τα προγράμματα περιήγησης σας, μπορεί επίσης να ξεκινήσει να προβάλλει το παρακάτω μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας σας:

New Add-on or Extension Notification
Settings Manager has blocked an attempt to add a new add-on to Internet Explorer.
Click here to change your settings
Distributed by Aztec Media Inc.

Αυτό το μήνυμα είναι εξαιρετικά ενοχλητικό, διότι προκαλεί επιβραδύνσεις, αναβοσβήνει και έτσι είναι αδύνατο να το κλείσετε. Όπως έχετε ήδη αντιληφθεί, το Settings Manager σχετίζεται στενά με αυτόν τον εισβολέα προγραμμάτων περιήγησης ο οποίος από τη στιγμή που μπαίνει στον υπολογιστή σας, τροποποιεί την αρχική σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και παίρνει τον έλεγχο των συνεδριών πλοήγησης σας. Το Settings Manager, όπως και η μηχανή αναζήτησης default-search.net, έχουν σχεδιαστεί από την Aztec Media Inc, γι’ αυτό να έχετε κατά νου πως είναι αρκετά επικίνδυνο να τα έχετε και τα δύο στον υπολογιστή σας, καθώς αυτή η εταιρεία είναι γνωστό πως προκαλεί ύποπτες δραστηριότητες. Μη εκπλαγείτε αν αυτή η σελίδα αναζήτησης σας εμφανίζει συνεργαζόμενους συνδέσμους και προκαλεί ανακατευθύνσεις προς επισφαλείς ιστοσελίδες.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το ύποπτο πρόσθετο μπορεί να τροποποιήσει διάφορες ρυθμίσεις των προγραμμάτων περιήγησης σας αυξάνοντας έτσι τα τρωτά σημεία του συστήματος. Ως αποτέλεσμα, οι ανακατευθύνσεις του Settings Manager σε επισφαλείς ιστοσελίδες μπορεί να οδηγήσουν στη διείσδυση παρόμοιων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Επομένως, αν έχετε ήδη παρατηρήσει την αναδυόμενη ειδοποίηση του Settings Manager στην επιφάνεια εργασίας σας, μη χάνετε άλλο χρόνο. Πραγματοποιήστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με το Reimage ή αντίστοιχα με κάποιο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το συντομότερο δυνατόν.

Πώς μπορεί το Settings Manager να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου ?

Πρόσφατα λάβαμε αρκετά παράπονα από χρήστες, οι οποίοι αναφέρουν πως αυτή η δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή εμφανίστηκε στους υπολογιστές τους μετά την εγκατάσταση γνωστών δωρεάν λογισμικών από αξιόπιστες ιστοσελίδες. Αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι που δείχνει πως η μέθοδος της δεματοποίησης (βλ. μέθοδος bundling) έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα ύποπτη, παραπλανητική αλλα δυστυχώς και αρκετά δημοφιλής, καθώς αρκετοί κυβερνο-εγκληματίες την εκμεταλλεύονται για να κερδίζουν χρήματα.

Η Aztec Media Inc έχει ήδη σχεδιάσει μια μεγάλη λίστα (PUPs) δυνητικά ανεπιθύμητων εφαρμογών, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλετε να αποτρέπετε την εγκατάσταση τους. Πρέπει πάντα να ελέγχετε προσεκτικά τα δωρεάν προγράμματα που θέλετε να εγκαταστήσετε, αλλά και να μην τα κατεβάζετε από άγνωστες σελίδες λήψεων. Παρεμπιπτόντως, πρέπει πάντα να επιλέγετε τη Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης και να παρακολουθείτε προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία λήψης/εγκατάστασης.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς αρκετά αρχεία εγκατάστασης είναι πολύ παραπλανητικά. Διάφορα πρόσθετα χαρακτηριστικά μπορεί να γνωστοποιούνται στους χρήστες με κάποιο παραπλανητικό τρόπο π.χ. με τα γνωστά μικρά γράμματα, κάπου στο τέλος του παραθύρου, ή και ακόμη και να μην γνωστοποιούνται καθόλου σε κάποιο εμφανές σημείο. Αν παρατηρήσετε τέτοια σημάδια για ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πρόσθετα, προσθήκες, γραμμές εργαλείων ή επεκτάσεις προγραμμάτων περιήγησης, καταργήστε τα αμέσως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Να έχετε κατά νου πως ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από διάφορες διαδικτυακές απειλές όπως π.χ. τον ιό Settings manager, είναι η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου και πλήρως ενημερωμένου anti-spyware (λογισμικού προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό Settings Manager ?

Δεδομένου πως το Settings Manager δύσκολα μπορεί να εγκατασταθεί από μόνο του, δεν συνιστούμε να βασιστείτε στη μέθοδο της χειροκίνητης αφαίρεσης. Διαφορετικά, μπορεί να αφήσετε στο σύστημα σας διάφορους εισβολείς προγραμμάτων περιήγησης (βλ. browser hijackers) και δεκάδες άλλα προγράμματα που μπορεί να σχετίζονται με αυτό. Να έχετε κατά νου, πως η εμφάνιση του Setting Manager υποδεικνύει τη παρουσία κι άλλων PUPs στο σύστημα και γι’ αυτό το λόγο συνιστούμε την αυτόματη αφαίρεση αυτού του ενοχλητικού ιού.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενος ιός Settings Manager by Aztec Media Inc
Στιγμιότυπο του Αναδυόμενος ιός Settings Manager by Aztec Media Inc

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up:

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
 5. Αφαιρέστε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από τις Windows συντομεύσεις
  Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε 'Properties'
 6. Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό. Επιλέξτε τη καρτέλα 'Shortcut' και διαγράψτε το 'http://isearch.babylon.com...' ή άλλες ύποπτες URL

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση του ιού Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 4. Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Στη καρτέλα 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL από την ενότητα 'Home Page' ή κάντε κλικ στο κουμπί 'Restore to Default'. Κάντε κλικ στο 'OK' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 6. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 7. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 4. Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages. Μόλις κάνετε κλικ στο μενού και στο 'Settings', επιλέξτε 'Set pages'
 5. Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 7. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 8. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 9. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 10. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 4. Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής. Όταν είστε σε 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL και εισάγετε τη σελίδα της επιλογής σας
 5. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 6. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Settings Manager by Aztec Media Inc pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-settings-manager-by-aztec-media-inc-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες